[Заключена]Безплатни voip(sip) акаунти
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Като не предлагаш услуги, защо пускаш някакви смешни оферти, които всеки нормален човек би подминал? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
[Quote]Като не предлагаш услуги, защо пускаш някакви смешни оферти, които всеки нормален човек би подминал? [/Quote]
На неговите [B]смешни оферти и услуги[/B] доста от този форум клъвнаха. [B]Нормалните хора[/B] седим и гледаме сеир, а той не е малък, вече ако не се лъжа 2 -а година. :)
На неговите [B]смешни оферти и услуги[/B] доста от този форум клъвнаха. [B]Нормалните хора[/B] седим и гледаме сеир, а той не е малък, вече ако не се лъжа 2 -а година. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Luke_Netwalker, Защо спря да пишеш ?
Беше толкова надъхан пък излезе поредния насран тъпак от форума ползвал услугите на Меганещото .....
На другиге се присмива пък и той барабар Петко с мъжете ходил да ебе.....
Убивате се плюете по меганещото пък се регистрирате и пари му давате....
[u]Като се е регистрирал поредния член на форума на 08.08.2015 вижте какво ни е писал:[/u]
[Quote]
Подател: Peter Stoev
E-mail: pestero@abv.
Телефон:0898437472
Тема на запитването:[Относно начини на плащане]
Подробно описание:
Здравейте,днес успях да активирам услугата E-fon mobile и даже проведох два разговора с добро качество.Благодаря Ви за това което предлагате.Интересува ме как да презаредя след изчерпване на кредита ми-пак като първият път ли да бъде-нова карта и,номера и сумата.И още един въпрос-може ли тая система да се ползва от хора живеещи в Европа да говорят с България.Благодаря ви предварително [/Quote]
[u]Отговор на Меганещото:[/u]
Здравейте Г-не,
Благодаря Ви за обратното инфо.
Вашият акаунт може да се зарежда по всяко време,със сума която желаете по абсолютно същия начин,както и първия път.Що се отнася до втория въпрос-да,нашите услуги могат да се използват и от чужбина.Можем да предоставим и номер за съответната държава.
Моля ако имате някакви въпроси или проблеми да ни информирате своевременно.
Лека вечер!
Екипът на Ефон
[B]Втори мейл:[/B]
[Quote]
Тема на запитването: [Друго запитване]
Здравейте,
Интересува ме възможността за абонат на Vodafone- мобилен в Испания да избира България. Дайте телефон за достъп,какви са цените и как става зареждане на сумата-от тук или от Испания.
Поздрави
петър Стоев[/Quote]
Активираме номер за достъп и когато той го набира ще може да избира номера в България. Зареждането става от България,на гише на Изипей.
Екипът на Ефон
[B]Този човек определено има документ за плащане защото си е заредил акаунта да тества услугата от която явно е доволен за разлика от всички които се изредихте да злорадствате до тук ! И странно защо но не е писал в форума,въпреки че като се обади си каза че е от форума...[/B]
Беше толкова надъхан пък излезе поредния насран тъпак от форума ползвал услугите на Меганещото .....
На другиге се присмива пък и той барабар Петко с мъжете ходил да ебе.....
Убивате се плюете по меганещото пък се регистрирате и пари му давате....
[u]Като се е регистрирал поредния член на форума на 08.08.2015 вижте какво ни е писал:[/u]
[Quote]
Тема на запитването:[Относно начини на плащане]
Подробно описание:
Здравейте,днес успях да активирам услугата E-fon mobile и даже проведох два разговора с добро качество.Благодаря Ви за това което предлагате.Интересува ме как да презаредя след изчерпване на кредита ми-пак като първият път ли да бъде-нова карта и,номера и сумата.И още един въпрос-може ли тая система да се ползва от хора живеещи в Европа да говорят с България.Благодаря ви предварително [/Quote]
Здравейте Г-не,
Благодаря Ви за обратното инфо.
Вашият акаунт може да се зарежда по всяко време,със сума която желаете по абсолютно същия начин,както и първия път.Що се отнася до втория въпрос-да,нашите услуги могат да се използват и от чужбина.Можем да предоставим и номер за съответната държава.
Моля ако имате някакви въпроси или проблеми да ни информирате своевременно.
Лека вечер!
Екипът на Ефон
[B]Втори мейл:[/B]
[Quote]
Тема на запитването: [Друго запитване]
Здравейте,
Интересува ме възможността за абонат на Vodafone- мобилен в Испания да избира България. Дайте телефон за достъп,какви са цените и как става зареждане на сумата-от тук или от Испания.
Поздрави
петър Стоев[/Quote]
Активираме номер за достъп и когато той го набира ще може да избира номера в България. Зареждането става от България,на гише на Изипей.
Екипът на Ефон
[B]Този човек определено има документ за плащане защото си е заредил акаунта да тества услугата от която явно е доволен за разлика от всички които се изредихте да злорадствате до тук ! И странно защо но не е писал в форума,въпреки че като се обади си каза че е от форума...[/B]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
[Quote]На неговите смешни оферти и услуги доста от този форум клъвнаха.[/Quote]
Ама не знаеш колко си прав, много са повярвай ми, повечето обаче са доволни защото не търсят безплатен обяд и не пишат,тук пишат само тези които са насрани и не знам с каква наглост пишат ......
[Quote]Нормалните хора седим и гледаме сеир, а той не е малък, вече ако не се лъжа 2 -а година.[/Quote]
[B][u]Докато седите и гледате сеир Меганещото събира пари от реклама която му правят "Доброжелателите". Разбери,няма лоша реклама и антирекламата е вид реклама.[/u][/B]
[Quote][u]На Luke_Netwalker му доставиха сима картата за интернет на крак до работното му място в БАН-БЕЗПЛАТНО ![/u]
[B]"Доставиха му Глобулска карта с М-телска кола"[/B]
[u]Защо не го отрече а просто спря да пише ?
Защото е насран,като останалите ползвали нещо безплатно.
И безплатен тестов период 10 дни имаше !!![/u][/Quote]
Ама не знаеш колко си прав, много са повярвай ми, повечето обаче са доволни защото не търсят безплатен обяд и не пишат,тук пишат само тези които са насрани и не знам с каква наглост пишат ......
[Quote]Нормалните хора седим и гледаме сеир, а той не е малък, вече ако не се лъжа 2 -а година.[/Quote]
[B][u]Докато седите и гледате сеир Меганещото събира пари от реклама която му правят "Доброжелателите". Разбери,няма лоша реклама и антирекламата е вид реклама.[/u][/B]
[Quote][u]На Luke_Netwalker му доставиха сима картата за интернет на крак до работното му място в БАН-БЕЗПЛАТНО ![/u]
[B]"Доставиха му Глобулска карта с М-телска кола"[/B]
[u]Защо не го отрече а просто спря да пише ?
Защото е насран,като останалите ползвали нещо безплатно.
И безплатен тестов период 10 дни имаше !!![/u][/Quote]
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
[Quote]Нормалните хора седим и гледаме сеир...[/Quote]
как в момента сам се закопава :D
Жалко е да гледаш как се хвали че хванал някакъв клиент.Цял клиент!И дъжд вали той си мисли че го плюем.
Реклама сме му правили... :X
На такива едно време им викаха ш-а-р-л-а-т-а-н-и.
как в момента сам се закопава :D
Жалко е да гледаш как се хвали че хванал някакъв клиент.Цял клиент!И дъжд вали той си мисли че го плюем.
Реклама сме му правили... :X
На такива едно време им викаха ш-а-р-л-а-т-а-н-и.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Явно само ти не си разбрал че от форума имаме клиенти но те явно са доволни от услугата и не пишат,пишат само тези които са насрани и олигофрени като тебе. Не се закопавам драги,щом съм имал да дам на тези 10 човека не ме мисли,не ми трябват клиенти с 10 лева годишно. По фирмите са големите пари и там има смисъл да се дават оферти с неограничени разговори и отложено плащане. Ти колко плащаш месечно за телефон 20-30 лева,сравнено с една фирма на никой оператор няма да си интересен. Повечето фирми плащат над 1000 лева месечно,като една голяма част са за международни разговори. Надявам се че това е достатъчно да си извадиш изводите колко частни клиенти трябва да се закачат с по 10 лева годишно да бъдат равни на една фирма месечно. Най-драго ми става,когато се обади някой с 10 лева и вика "аз съм ваш клиент" направо се чудя какво да му отговоря когато започне да сравнява услугата ни с тази която ползва при мобилния оператор, ами то е простичко не ни ползвай бе,нали си на договор.
По същия начин са и нещата при мобилните оператори,като един смешен за тях клиент отиде в офиса и каже ако не ми дадете по-добра оферта отивам при друг оператор. Отговора ще бъде "вървете,това си е Ваше решение".
По същия начин са и нещата при мобилните оператори,като един смешен за тях клиент отиде в офиса и каже ако не ми дадете по-добра оферта отивам при друг оператор. Отговора ще бъде "вървете,това си е Ваше решение".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Ей, бизнесменчето!
Такъв търговец, като теб и през соца не съм виждал... да презираш клиентите си и да не го криеш! На всичкото отгоре се гордееш с това и гледаш да го покажеш по всички възможни начини! След време, като те разкрият "доволните" клиенти, пак ли ще си смениш името на "фирмата", а?
Пак ли ще ми пишеш обиди на лична?
Такъв търговец, като теб и през соца не съм виждал... да презираш клиентите си и да не го криеш! На всичкото отгоре се гордееш с това и гледаш да го покажеш по всички възможни начини! След време, като те разкрият "доволните" клиенти, пак ли ще си смениш името на "фирмата", а?
Пак ли ще ми пишеш обиди на лична?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Явно и на тебе ще трябва да го кажа,никой клиент не презирам,презирам единствено мижитурките като тебе. Доволните клиенти си ползват услугата и не се държат като насраните пишман потребители. Просто не си разбрал това от което нямам нужда "клиенти които зареждат по 10 лева ВЕДНЪЖ ГОДИШНО". Доволните клиенти си говорят и презареждат постоянно,те не карат с 10 лева една година и не си говорят с нас за да искат нещо безплатно.
Не е необходимо да те убиждам на лични,казвам ти го тук че си мижитурка безподобна. Нали уж беше ползвал от нас платени услуги,къде ти е документа за плащане ? С кой номер си се регистрирал ? С нито един от всичките май,поредния хейтър.
Не е необходимо да те убиждам на лични,казвам ти го тук че си мижитурка безподобна. Нали уж беше ползвал от нас платени услуги,къде ти е документа за плащане ? С кой номер си се регистрирал ? С нито един от всичките май,поредния хейтър.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Щом си толкова велик бизнесмен и нямаш нужда от клиенти, като нас защо постоянно висиш във форума и си губиш времето да пишеш и да се заяждаш? Явно от липса на работа и пари се чудиш къде да си избиваш комплексите! Сигурен съм, че ако изобщо имаш офис зимата не можеш да си платиш парното! Прав съм нали? Спирам да пиша по темата, че имам истинска работа от която ще изкарам доста кинти... за разлика от теб, нали!
Поздрави от "мижитурката"!
Поздрави от "мижитурката"!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
най-вероятно мога да си платя сметките и явно го правя щом всички номера на телефоните ни са златни,разбирай 20 карти с 20 златни номера,всеки от които е плащан по 600 лева ама това са отново подробности. Бегай да бачкаш докато не си останал без работа, мен не ме мисли нали си ни клиент това ми е достатъчно с твоите пари ще ходя да обядвам и ще кажа една добра дума за тебе в кръмата. Ако междувременно ти остане време и желание напиши ми телефонен номер от регистрацията или качи сканиран документ за плащането да ти върнем парите че да имаш и ти с какво да си платиш обяда.
[Quote]защо постоянно висиш във форума и си губиш времето да пишеш и да се заяждаш?[/Quote]
Просто се забавлявам и си избивам комплексите над боклуците дето ни плюят, я кажи ти като си толкова свестен,защо реши да ползваш нашите услуги ? И какво по-точно си ползвал от нас и преди колко време е било ? Такива като тебе са причината да си губя времето тук.
[Quote]защо постоянно висиш във форума и си губиш времето да пишеш и да се заяждаш?[/Quote]
Просто се забавлявам и си избивам комплексите над боклуците дето ни плюят, я кажи ти като си толкова свестен,защо реши да ползваш нашите услуги ? И какво по-точно си ползвал от нас и преди колко време е било ? Такива като тебе са причината да си губя времето тук.