[Заключена]Безплатни voip(sip) акаунти

uctm
Регистриран: 05 ное 2008, 06:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от uctm » 13 авг 2015, 09:57

аз просто ти се чудя защо си губиш време с хората от форума???
използвам времето пълноценно за намиране на бизнес клиенти.

разбирам ти идеята че даваш безплатна услуга за представители на форума, но можеш просто с 2 реда - давам ви го защото ей така ме кефите и не се обясняваш кой какво как

всеки да си говори каквото иска, но когато ти отговориш по същия начин стои грозно. (просто съвет)

dardorko
Регистриран: 29 юли 2015, 20:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от dardorko » 13 авг 2015, 10:01

Прав си, няма смисъл. Ти поне знаеш за какво става въпрос и ако тези нищо не подозиращи твари знаеха че си служител на мобилен оператор уж търсещ решение какво ли щаха да кажат.
Приятен и успешен ден,знаеш ли я питай дали можем да активираме на номер от (сипа) кратък номер 9 за един хотел.
само 9-ка че това е ново задължително изискване за хотелите за връзка с рецепция и търся решение за един клиент.
Виж това устройство:
http://novtablet.com/index.php?ul=3G_Router_5200

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от Sharky_80 » 13 авг 2015, 10:20

[Quote]аз просто ти се чудя защо си губиш време с хората от форума???
използвам времето пълноценно за намиране на бизнес клиенти.[/Quote]

(yes)
Вместо да си губи времето да се обяснява колко е велик и да обижда бившите си клиенти, да беше инвестирал това време да търси нови клиенти!
Иначе бях заредил 10 лв. за международни разговори, като в началото качеството беше ОК, но после се появи едно постоянно забавяне на звука с 2-3 сек., което ми късаше нервите и така парите останаха неизговорени. Нямам претенции да ми връща парите или да ми дава нещо безплатно, а да се държи малко по-културно, никой не му е длъжен с нищо за да му търпим тъпизмите, които пише!

[email protected]
Регистриран: 12 авг 2015, 14:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от [email protected] » 13 авг 2015, 10:26

Алоо,човека с десетте лева,дай номер от регистрацията да видя какво имаш и дали имаш нещо неизговорено да ти върна сумата,не може да съм ти длъжник,сори.

Sharky_80

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от Sharky_80 » 13 авг 2015, 10:36

А ЕГН искаш ли? Казх, че пари не искам да ми връщаш! Започваш да ми лазиш по нервите както некачествената ти телефония!

[email protected]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от [email protected] » 13 авг 2015, 10:45

При нас регистрацията се прави по телфонен номер,не по егн. Явно никога не си ни бил клиент така че си ...

Sharky_80

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от Sharky_80 » 13 авг 2015, 10:50

Ти за ирония май не си чувал, а? Дали ще си дам ЕГН-то на циклофреник, като теб? Лабави нерви имаш момче, не носиш на напрежение!
Бизнес с псувни и обиди не се прави!

[email protected]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от [email protected] » 13 авг 2015, 11:22

Даването на нещо безплатно не се нарича бизнес, ако искаш да използваш услуги от нас спазваш нашите правила и условия харесва ти или не !
[Quote]Бизнес с псувни и обиди не се прави![/Quote]
Само ще те допълня че и по форумите бизнес не се прави но не знам защо Ви е трудно да го разберете. Не ни трябвате като клиенти и това е положението,аз знам как се прави бизнес но не го правя с клошари досещаш се защо,защото са безпарковци.
При бизнеса има етика правила,доверие и печалба ! Там за стотинкаджииство няма място драги а тук повечето сте такива.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от Luke_Netwalker » 13 авг 2015, 11:36

[Quote]На Luke_Netwalker му доставиха сима картата за интернет на крак до работното му място в БАН-БЕЗПЛАТНО !
"Доставиха му Глобулска карта с М-телска кола"
Защо не го отрече а просто спря да пише ?
И безплатен тестов период 10 дни имаше !!![/Quote]
Каквото съм ползвал съм ти платил по обявена от теб във форума цена и отнасяща се за всички.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти

Мнение от Luke_Netwalker » 13 авг 2015, 11:42

[Quote]И таксата беше най-добрата за момента 11.88 лв за 5 ГБ ама карай пак подробности.[/Quote]

Ето още някои подробности:

Наистина трябва да си луд, ако смяташ че на мошеник като теб ще предплатя за 1 г. напред.

Отговори