[Заключена]Безплатни voip(sip) акаунти
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
аз просто ти се чудя защо си губиш време с хората от форума???
използвам времето пълноценно за намиране на бизнес клиенти.
разбирам ти идеята че даваш безплатна услуга за представители на форума, но можеш просто с 2 реда - давам ви го защото ей така ме кефите и не се обясняваш кой какво как
всеки да си говори каквото иска, но когато ти отговориш по същия начин стои грозно. (просто съвет)
използвам времето пълноценно за намиране на бизнес клиенти.
разбирам ти идеята че даваш безплатна услуга за представители на форума, но можеш просто с 2 реда - давам ви го защото ей така ме кефите и не се обясняваш кой какво как
всеки да си говори каквото иска, но когато ти отговориш по същия начин стои грозно. (просто съвет)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Прав си, няма смисъл. Ти поне знаеш за какво става въпрос и ако тези нищо не подозиращи твари знаеха че си служител на мобилен оператор уж търсещ решение какво ли щаха да кажат.
Приятен и успешен ден,знаеш ли я питай дали можем да активираме на номер от (сипа) кратък номер 9 за един хотел.
само 9-ка че това е ново задължително изискване за хотелите за връзка с рецепция и търся решение за един клиент.
Виж това устройство:
http://novtablet.com/index.php?ul=3G_Router_5200
Приятен и успешен ден,знаеш ли я питай дали можем да активираме на номер от (сипа) кратък номер 9 за един хотел.
само 9-ка че това е ново задължително изискване за хотелите за връзка с рецепция и търся решение за един клиент.
Виж това устройство:
http://novtablet.com/index.php?ul=3G_Router_5200
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
[Quote]аз просто ти се чудя защо си губиш време с хората от форума???
използвам времето пълноценно за намиране на бизнес клиенти.[/Quote]
(yes)
Вместо да си губи времето да се обяснява колко е велик и да обижда бившите си клиенти, да беше инвестирал това време да търси нови клиенти!
Иначе бях заредил 10 лв. за международни разговори, като в началото качеството беше ОК, но после се появи едно постоянно забавяне на звука с 2-3 сек., което ми късаше нервите и така парите останаха неизговорени. Нямам претенции да ми връща парите или да ми дава нещо безплатно, а да се държи малко по-културно, никой не му е длъжен с нищо за да му търпим тъпизмите, които пише!
използвам времето пълноценно за намиране на бизнес клиенти.[/Quote]
(yes)
Вместо да си губи времето да се обяснява колко е велик и да обижда бившите си клиенти, да беше инвестирал това време да търси нови клиенти!
Иначе бях заредил 10 лв. за международни разговори, като в началото качеството беше ОК, но после се появи едно постоянно забавяне на звука с 2-3 сек., което ми късаше нервите и така парите останаха неизговорени. Нямам претенции да ми връща парите или да ми дава нещо безплатно, а да се държи малко по-културно, никой не му е длъжен с нищо за да му търпим тъпизмите, които пише!
-
- Регистриран: 12 авг 2015, 14:13
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Алоо,човека с десетте лева,дай номер от регистрацията да видя какво имаш и дали имаш нещо неизговорено да ти върна сумата,не може да съм ти длъжник,сори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
А ЕГН искаш ли? Казх, че пари не искам да ми връщаш! Започваш да ми лазиш по нервите както некачествената ти телефония!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
При нас регистрацията се прави по телфонен номер,не по егн. Явно никога не си ни бил клиент така че си ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Ти за ирония май не си чувал, а? Дали ще си дам ЕГН-то на циклофреник, като теб? Лабави нерви имаш момче, не носиш на напрежение!
Бизнес с псувни и обиди не се прави!
Бизнес с псувни и обиди не се прави!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
Даването на нещо безплатно не се нарича бизнес, ако искаш да използваш услуги от нас спазваш нашите правила и условия харесва ти или не !
[Quote]Бизнес с псувни и обиди не се прави![/Quote]
Само ще те допълня че и по форумите бизнес не се прави но не знам защо Ви е трудно да го разберете. Не ни трябвате като клиенти и това е положението,аз знам как се прави бизнес но не го правя с клошари досещаш се защо,защото са безпарковци.
При бизнеса има етика правила,доверие и печалба ! Там за стотинкаджииство няма място драги а тук повечето сте такива.
[Quote]Бизнес с псувни и обиди не се прави![/Quote]
Само ще те допълня че и по форумите бизнес не се прави но не знам защо Ви е трудно да го разберете. Не ни трябвате като клиенти и това е положението,аз знам как се прави бизнес но не го правя с клошари досещаш се защо,защото са безпарковци.
При бизнеса има етика правила,доверие и печалба ! Там за стотинкаджииство няма място драги а тук повечето сте такива.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
[Quote]На Luke_Netwalker му доставиха сима картата за интернет на крак до работното му място в БАН-БЕЗПЛАТНО !
"Доставиха му Глобулска карта с М-телска кола"
Защо не го отрече а просто спря да пише ?
И безплатен тестов период 10 дни имаше !!![/Quote]
Каквото съм ползвал съм ти платил по обявена от теб във форума цена и отнасяща се за всички.
"Доставиха му Глобулска карта с М-телска кола"
Защо не го отрече а просто спря да пише ?
И безплатен тестов период 10 дни имаше !!![/Quote]
Каквото съм ползвал съм ти платил по обявена от теб във форума цена и отнасяща се за всички.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатни voip(sip) акаунти
[Quote]И таксата беше най-добрата за момента 11.88 лв за 5 ГБ ама карай пак подробности.[/Quote]
Ето още някои подробности:
Наистина трябва да си луд, ако смяташ че на мошеник като теб ще предплатя за 1 г. напред.
Ето още някои подробности:
Наистина трябва да си луд, ако смяташ че на мошеник като теб ще предплатя за 1 г. напред.