Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

petar84
Регистриран: 09 мар 2015, 18:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от petar84 » 24 окт 2015, 10:02

Инсталирах го по описания начин, обаче имам само звук, но не и картина. Два пъти пробвах и все така се получава.
Къде според вас може да е проблема?
Спортните Диеми присъстват и те.

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от mobiletechnology™ » 24 окт 2015, 10:03

Прегледай настройките внимателно, пропйснал си нещо. Много е яко приложението и работи добре.

diyancho
Регистриран: 11 фев 2011, 02:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от diyancho » 24 окт 2015, 10:54

Здравейте!

Правилно сте инсталирали и направили настройките.Тази грешка се получава от хардуерните кодеци.

Ето го и решението:
Systems (Система) -> Settings (Настройки) -> Video (Видео).

След това в долния ляв ъгъл има Settings level (Ниво на настройките) и там кликате докато се появи Expert (Експерт). Над него има Acceleration (Ускорение) и махате отметките срещу кодеците. Това е всичко. Вече не би трябвало да имате проблем с картина и звук. Ето и видео как се отстранява този проблем https://youtu.be/1fVGvkziVgs .

Пропуснах да спомена и още едно безплатно решение за гледане на някои популярни платени канали като Diema Sport HD, HBO, HBO Comedy, Cinemax и т.н. - http://bg-gledai.tv . От компютър/лаптоп в сайта им са достъпни повече канали, включително и Diema Sport 2 (все още този канал го няма в мобилното приложение).

Желая ви приятен и слънчев уикенд!

standa
Регистриран: 21 апр 2005, 12:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от standa » 27 окт 2015, 09:45

Успех с приложението,аз отворих темата и благодарение на интереса във форума който се създаде намерих решение за себе си.Благодаря на diyancho за помощта,абсолютно безкористна и навременна.Надявам се в бъдеще за всички фенове на мобилните технологии в този прекрасен сайт да има повече такова взаимодействие.

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от mobiletechnology™ » 27 окт 2015, 09:50

Единствената лоша новина за феновете на безплатната телевизия включваща програми с авторски права е че в края на годината или началото на Януари ще се въведе рестрикция от Булсатком за брой устройства което ще рече (1 приемник = 1 приложение). Един комплект 1 основен + 3 допълнителни ще работи на 4 телефона или таблета. Така ще се сложи край на хаотичното раздаването на акунти на куцо кьораво и сакато.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Вито » 27 окт 2015, 12:07

Вероятно ще има платена версия на приложението, за да го ползват хора и без антена на Булсат.

diyancho
Регистриран: 11 фев 2011, 02:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от diyancho » 27 окт 2015, 16:55

За мен е радостно да помагам с каквото и както мога. А и в крайна сметка това е целта на форумите - да споделяме опит и да търсим и намираме решения с общи усилия.

bordon6868
Регистриран: 27 окт 2015, 15:49

Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от bordon6868 » 21 ное 2015, 11:32

Моля за помощ!Инсталирах по посочения ред,но двете диеми не ми излизат.В момента имам 192 тв канала и 20 радио канала.

nemaznai
Регистриран: 21 ное 2015, 20:42

Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от nemaznai » 21 ное 2015, 20:57

Ако за тези канали от снимките говориш при мен си вървят, нещо не си направил както трябва.;)

Отговори