Lenovo P70
Re: Re: Re: Lenovo P70
Днес, не е официален ъпдейт. Чист AOSP е. Има и Vibe 2.8 (от K3 Note) на негова основа, но някой неща не работят както трябва.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 23 апр 2015, 09:11
Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Препоръчвам LENOVO K3 NOTE http://www.tinydeal.com/lenovo-k3-note-55-fhd-mtk6752-octa-core-android-50-4g-lte-phone-px32hsl-p-151133.html
Ето с безплатна доставка от европейския склад.
Ето с безплатна доставка от европейския склад.
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
И за какво го препоръчваш в темата за P70? Не си ли се замислил, че който си е взел P70 не е искал екрана да е по-голям от 5"?!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 31 мар 2011, 21:15
Re: Lenovo P70
кк да си махна вибрацията при свързване когато звъня на някой..с лолипоп съм
Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Здрасти, при мен пак има леки проблеми... Дойде ъпдейт към S139, но след рестарта дава грешка и така вече няколко дена не успявам да ъпдейтна... Мерси предварително!
Re: Re: Lenovo P70
[Quote]как да си махна вибрацията при свързване когато звъня на някой[/Quote]
Това е удобство защото докато набираш и се свързваш телефонът не трябва да е до главата ти! Тогава облъчването е най-голямо, а с вибрацията разбираш кога може да си доближиш телефона до ухото...
Това е удобство защото докато набираш и се свързваш телефонът не трябва да е до главата ти! Тогава облъчването е най-голямо, а с вибрацията разбираш кога може да си доближиш телефона до ухото...
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
При поръчка от този сайт, плаща ли се мито или само посочената сума в сайта?
Re: Lenovo P70
Здравейте, от днес и аз съм собственик на Р 70, но много моля за помощ:
Как да си преместя контактите от Нокия Лумия 610 към новата си придобивка;
Някъде може ли да се намери някакво по-подробно ръководство на Български език за да мога да ползвам пълноценно функциите на телефона;
Как мога да инсталирам клавиатура по БДС /свикнал съм с нея и изпитвам затруднения с фонетичната/;
Не ми се смейте много досега не съм ползвал телефон с Андроид(blush)
Как да си преместя контактите от Нокия Лумия 610 към новата си придобивка;
Някъде може ли да се намери някакво по-подробно ръководство на Български език за да мога да ползвам пълноценно функциите на телефона;
Как мога да инсталирам клавиатура по БДС /свикнал съм с нея и изпитвам затруднения с фонетичната/;
Не ми се смейте много досега не съм ползвал телефон с Андроид(blush)
Здр и от мен!Незнам как се прехвърлят контакти от Лумия на Леново,но мога да ти продам силиконови задни капаци(гръбчета),ако ползваш такива неща.В бяло и черно,както и по луксозен калъф тип тефтер.
Ако искаш обади се да ти пратя снимки и цени.
Лека вечер!-)
Весели празници!
Ако искаш обади се да ти пратя снимки и цени.
Лека вечер!-)
Весели празници!
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Здравей
За контактите ако са ти били на сим картата би трябвало да ги виждаш и на новия тел. Ако да ти били записани в лумията сложи сим картата в лумията някъде трябва да имаш опции на контактите избираш копирай в сим и след това постави сим в новия тел .
За ръководство търси в сайта на леново .
За клавиатура от gogle play stor
За контактите ако са ти били на сим картата би трябвало да ги виждаш и на новия тел. Ако да ти били записани в лумията сложи сим картата в лумията някъде трябва да имаш опции на контактите избираш копирай в сим и след това постави сим в новия тел .
За ръководство търси в сайта на леново .
За клавиатура от gogle play stor