Колеги ,
Не мога да се реша кой от двата да взема...от виваком ще е със смарт С
Сони ми се искаше но ме тревожи паметта и лагването освен това е с 60 лв по-скъп. Предимствата са че е Сони дизайна му е хубав има защити от прах и влага и ще се ъпгрейдне до андроид 6..някога.
Хуавейа е няма и 300лв абсолютно същите характеристики но с повече памет. Недостатъка е че е китаец с гадно меню. Не харесвам лаунчъри и тн които изяждат половината Рам.
Моля дайте съвет на кое да заложа и защо...
Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
Re: Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
Huawei-я. Сони и на моето SP едно време му обещаваха ъпргрейди и след това го изхвърлиха от плановете си. Освен това Сони-то има гаден ръб на гърба - стъклото не е изравнено с рамката. От друга страна китаеца радва много хора около мен напоследък
Карта памет с повече гиги + Sony-то разбира се. Който желае може да ме обяви в пристрастие,но аз ползвам от година вече и предишния M2 и мога да споделя само хубави неща за него от личен опит не "чул" "недочул" от едикъдеси от едикойси...
Re: Re: Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
Колега, ти за твоето SP Android 6 ли чакаш да ъпгрейтнеш. Доколкото си спомням това е на 3 години модел и като нов не беше от ключово значение за Сони, да кажем както беше току що представената тогава Z серия. Нека не се съглася с теб за ъпдейтите на Сони. Не си спомням да са "обещали" нова версия на системата и да не са го изпълнили. Това последното ти го казвам от личния ми опит( Z, Z2, Z3, M2).
Re: Re: Re: Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
Разбира се, че не до 6. Мисля, че остана на 4.3, но трябваше да се избута (поне) едно ниво на горе - и което е по-лошо, последния ъпдейт буквално брикваше телефона и така и не го оправиха. Как да е - идеята е, че не трябва да се предоверяваш на тия роудмапове, а в случая със Сони има история на неспазени обещания.
Re: Re: Re: Re: Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
Всъщност ъпдейта си е супер стига да му хванеш цаката. :D Иначе относно темата бих взел Sony - то. Малко топличък е но Huawei -а не отстъпва в това отношение.
Китаеца мога да ти кажа, е с много стабилно и хубаво меню и този "лаунчър" EMUI изобщо не ти изяжда и 10% от РАМ-та. Това не ти е самсунг или хтц.. Хуавея е по-добър от М4 за мен лично. И дизайнът му е по-хубав. :P
Re: Re: Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
[Quote]Освен това Сони-то има гаден ръб на гърба - стъклото не е изравнено с рамката.[/Quote]
Отзад телефона е пластмасов, както и отстрани... Сони андроида им поне е доста чистичък, поддръжката им също ме кефи. Тоя телефон единствено малкото памет е проблемна, ама с андроид 6 и една бърза карта работата ще заспи.
Отзад телефона е пластмасов, както и отстрани... Сони андроида им поне е доста чистичък, поддръжката им също ме кефи. Тоя телефон единствено малкото памет е проблемна, ама с андроид 6 и една бърза карта работата ще заспи.
Re: Re: Re: Sony M4 aqua VS. Huawei P8Lite
Мерси на всички , взех Хуауей-а. Сони исках бяло никъде нямаше. А и като го видях наживо какво е пластмасово ръкоделие направо се отказах. :(
Хуауей-а ми излезе с 60 лв по евтин с повече памет е иначе е съшия като параметри. :)
Поздрави ,
Хуауей-а ми излезе с 60 лв по евтин с повече памет е иначе е съшия като параметри. :)
Поздрави ,