Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]
Ами не случайно няколко пъти съм казвал, че в този "форум" предварителна информация не трябва да се пише, няма хора които да могат да помислят над нея.[/Quote]
Затова си ти тука, за да ни даваш акъл.
Ами не случайно няколко пъти съм казвал, че в този "форум" предварителна информация не трябва да се пише, няма хора които да могат да помислят над нея.[/Quote]
Затова си ти тука, за да ни даваш акъл.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Аз много се чудех, дали да не си взема JiaYu S3+ вместо Xiaomi Redmi Note 2, обаче прочетох някои неща за JiaYu и реших да заложа на "сигурното".
Иначе мога да кажа, че това е фирма с много качествени смартове( ползвах 2г JiaYu G3S, а JiaYu F1 2 бр. поръчах на приятели, S1 1 бр. на приятелка, разцъквал съм и F2) и си заслужават парите. Определено!
За нов модел S4 нищо не съм намирал, но по последна информация го бяха закъсали и отиваха към фалит. Затова JiaYu S3+ е опит да се съживят малко, но колко успешно....
Иначе мога да кажа, че това е фирма с много качествени смартове( ползвах 2г JiaYu G3S, а JiaYu F1 2 бр. поръчах на приятели, S1 1 бр. на приятелка, разцъквал съм и F2) и си заслужават парите. Определено!
За нов модел S4 нищо не съм намирал, но по последна информация го бяха закъсали и отиваха към фалит. Затова JiaYu S3+ е опит да се съживят малко, но колко успешно....
Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]Затова си ти тука, за да ни даваш акъл.[/Quote]
Никога не ми е било "цел". Опитвам се да споделям информация, който може я използвва.
@[B]Tadj[/B]
[Quote]обаче прочетох някои неща за JiaYu и реших да заложа на "сигурното".
[/Quote]
Ако можеш да споделиш?
Никога не ми е било "цел". Опитвам се да споделям информация, който може я използвва.
@[B]Tadj[/B]
[Quote]обаче прочетох някои неща за JiaYu и реших да заложа на "сигурното".
[/Quote]
Ако можеш да споделиш?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]3dnews ползвай, той от там ги чете.[/Quote]
Те, поне са с 1-2 дена назад, за разлика от MB, които са минимум 3-4 дена назад... :D:D:D
Имаме си "канал" за обмяна на 0-day news, можеш само да си "фантазираш" какво се пише там... :D:D:D
Те, поне са с 1-2 дена назад, за разлика от MB, които са минимум 3-4 дена назад... :D:D:D
Имаме си "канал" за обмяна на 0-day news, можеш само да си "фантазираш" какво се пише там... :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Еми предполагам, че скоро ще тръгне и канал -1day - направо да се генерират новини, за още по - лесно. :D :D :D. Китайците със скоростта с която вадят моделите, все ще улучиш някой. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Сериозно, ако само знаеше какви откровенни глупости се пишат там... :D:D:D
Както сам си видял, пиша само това, което е ВЕЧЕ факт... ;)
Както сам си видял, пиша само това, което е ВЕЧЕ факт... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Пишеш глупости в които само ти си вярваш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]Пишеш глупости в които само ти си вярваш.[/Quote]
Каза човека който не може да напише един факт/едно доказателство в подкрепа на "тезата" си и затова минава на лични нападки... :D:D:D
[Quote]На слепия не можеш да покажеш, на глухия не можеш да разкажеш, на глупака не можеш да докажеш![/Quote]
Каза човека който не може да напише един факт/едно доказателство в подкрепа на "тезата" си и затова минава на лични нападки... :D:D:D
[Quote]На слепия не можеш да покажеш, на глухия не можеш да разкажеш, на глупака не можеш да докажеш![/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Противно на твоите твърдения - аз ти дадох примери, а ти плямпа твоите си глупости.
За да не затворят и тази тема - ще те оставя да си говориш сам.
Поздрави
За да не затворят и тази тема - ще те оставя да си говориш сам.
Поздрави
Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Интересна тема. Според мен много зависи от това какъв телефон имаш нужда. Познавам доста хора, които си купиха такива смартфони и са много доволни. Според мен това са хора, които гледат главно съотношение цена-характеристики. Все пак мисля че качеството вероятно е под въпрос.