Безплатна телевизия от Теленет

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от Blue Sky » 23 авг 2016, 15:10

Не е хубаво така да разкриваш кой кой е и да съсипваш бизнес идеи :D

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от josipz » 23 авг 2016, 15:21

Ползвам я тази телевизия. Добра е. Някой знае ли някоя кабеларка в София (или IPTV), която да излъчва американските спортни канали (ESPN, Fox sport ....). Голям мъка е стриймването на американския футбол.

spamfilter
Регистриран: 22 май 2016, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от spamfilter » 23 авг 2016, 20:37

И аз я ползвам, доволен съм и като качество и като цена.
Като цяло точни и коректни и много отзивчиви, дадоха ми безплатен месец в началото да тествам нещата че още нямах боксове. Сега гледам на два бокса и към всеки бокс имам и безплатен мобилен акаунт за мобилно устройство. И от нета им съм доволен, няма такава оферта.(yes)

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от Диян » 23 авг 2016, 21:24

Я някой да заключи или изтрие темата,че тръгна в друга посока

spamfilter

Re: Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от spamfilter » 23 авг 2016, 21:40

[Quote]Я някой да заключи или изтрие темата,че тръгна в друга посока[/Quote]
Защо бе нали ти я пусна ? Тръгнала била в друга посока , каква трябваше да е посоката "[B]РЕКЛАМА[/B]" НА ТЕЛЕНЕТ и кой я промени, хората които ползват услугата и я плащат или тези като тебе дето най-много от всичко мразят да дават пари ? Замисли се ставаш за смях на кокошките.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от Диян » 23 авг 2016, 21:43

Аз пуснах тема за съвсем друго а не за някакво измислено пиратско приложение.
Аз си плащам за услуги които ми трябват
Ползвам и IPTV на Теленет а за твоето никога няма да дам и стотинка,това което даваш си го гледам на телевизора

spamfilter

Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Теленет

Мнение от spamfilter » 23 авг 2016, 21:51

Абе мишко ебана, ти какво знаеш за Теленет ? Нищо и по-добре да не знаеш че и тях ще плюеш ама нали си капацитет (ебалник).

[Quote]Аз пуснах тема за съвсем друго а не за някакво измислено пиратско приложение.[/Quote] Явно си по-тъп от очакваното: http://globalmedia.bg/index.php/register ПИРАТСКО ЛИ КАЗА ? ПИРАТСКИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ СПИРАТ, КАК БЕШЕ ТВ БЪЛГАРИЯ, ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ДРИИМ ТВ И ОЩЕ КАКВО ЛИ НЕ, ЗАЩО ПРЕДИ МЕСЕЦ СПРЯХА ПРОГРАМИТЕ НА БУЛСАТА ЗАЩОТО ГИ ИЗТУПАХА АМА ЗДРАВО И НЯМАШЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ И СЕ ПРОДАДОХА ЗА СТОТИНКИ. ФАКТ Е ЧЕ НИТО ЕДНА УСЛУГА ПУСНАТА ОТ НАС НЕ Е СПРЯЛА И НЕ СМЕ СЕ ПРОДАЛИ ГОВОРИ ДОСТАТЪЧНО ВМЕСТО МЕН !

Отговори