Мнения за таблет
Мнения за таблет
Здравейте,
Обмислям да се сдобия с таблет в скоро време, но имам сериозни колебания между няколко модела.
Става дума за Lenovo Tab PRO 3, Huawei Mediapad 2 Premium Edition, Samsung Tab S2 VE и може би Galaxy Tab 10.5.
Може би някои от Вас ползват някой от посочените модели и биха споделили отзиви. Струва ми се, че сегмента не е особено динамичен и макар, че горепосочените устройства са от малко по-високия клас, имат редица недостатъци. Повечето коментари които намерих из нета клонят в полза на Samsung S2 VE, но с тази пластмаса. Може би съм пропуснал модели, които си заслужават вниманието?
Благодаря предварително за споделените конструктивни мнения и коментари.
Обмислям да се сдобия с таблет в скоро време, но имам сериозни колебания между няколко модела.
Става дума за Lenovo Tab PRO 3, Huawei Mediapad 2 Premium Edition, Samsung Tab S2 VE и може би Galaxy Tab 10.5.
Може би някои от Вас ползват някой от посочените модели и биха споделили отзиви. Струва ми се, че сегмента не е особено динамичен и макар, че горепосочените устройства са от малко по-високия клас, имат редица недостатъци. Повечето коментари които намерих из нета клонят в полза на Samsung S2 VE, но с тази пластмаса. Може би съм пропуснал модели, които си заслужават вниманието?
Благодаря предварително за споделените конструктивни мнения и коментари.
Re: Мнения за таблет
Взимай Samsung Tab S2 VE , въобще забрави за другите там два или три ... Леновото не си струва парите , Хуаея има проблем с тъча и екрана зеленее , цветовете не са никак добри , слаб процесор , абе - не става и той .. За последния въобще не ми се пише ...
Леново и андроид за таблет не ти препоръчвам, големи са дървета. За андроид таблета трябва да е висок клас, по възможност Самсунг ако искаш да работи добре. При уиндоус таблетите не взимай нищо под марката ейсър. Дървено та чука на кухо! Само Асус, но обърни внимание и на китайската марка Шаоми с модела Ми пад мещо си. Гледаш версията с уиндоус. Ако имаш малко повечко пари, си вземи айпад. Това е царя при таблетите. Не знам за какво ще го ползваш, но игрите са супер качествени, браузването е удоволствие, също така има една камара приложения за рисуване и композиране на музика.
И така, ако държиш да е с андроид гледай високите класове с повечко рам.
Ако искаш уиндоус, гледаш Асус. За айпада е ясно!
И така, ако държиш да е с андроид гледай високите класове с повечко рам.
Ако искаш уиндоус, гледаш Асус. За айпада е ясно!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
Имам S2-9.7 инчовият модел, с LTE i wifi. Купих го от Вива през април и за пръв път от много време съм доволен без никакви забележки от покупката си. Таблетът е невероятен, един от най-тънките на пазара. С метална рамка е. Аз имам белия вариант, много е красив. Лек, удобен, свиква се с него много бързо. Екранът е приказка- супер амолед, където черното наистина е черно, а не някакви вариации на тъмносивото. Невероятно удобен е за разглеждане на сайтове или четене на книжка.Малък недостатък само е, че поради съотношението на страните, при гледане на филм на се изпълва целият екран, а от горе и долу има черни ленти. Но не е болка за умиране. Затова пък екранът предава невероятна картина, особено когато филмът е сниман с висока резолюция. Има стерео говорители, звук вади много приличен. И да, от таблета могат да се извършват и гласови повиквания, по GSM мрежата, ако нещо телефонът ви временно е я без заряд, я счупен, я откраднат или продаден-таблетът може да ви спаси от оставане без тел. Батерията му държи много. С яко ръчкане ще изкара от сутринта до вечерта, че ще има и още заряд около 20-30процента. Моят го зареждам средно веднъж на два дни, но аз и не го ръчкам интензивно-ползвам и лаптоп и галакси а5-2016. Та така... От личен опит, като горд собственик от около 6 месеца, горещо препоръчвам Galaxy Tab S2-9.7 Е, скъпичък е леко... но ако си купи човек ефтинджосов таблет-то все едно да чакаш среща със секси мацка, а да довтаса надуваема кукла и то спукана леко.
Ако можеш вземи IPad, няма да съжаляваш.
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
Re: Re: Мнения за таблет
И Лили Иванова използва IPad.
Re: Re: Re: Мнения за таблет
Galaxy Tab E 9,6 инча - идеален е и не е скъп
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Ползвам Galaxy tab S T805 4G почти 2 години.
Страшен таблет с добра батерия. Има си и Андроид 6.
Дисплея е 16:9 Супер Амолед.
До ден днешен не е мръднал. Става и за навигация, и за мултимедия. Има и функция GSM : може да водиш разговори с него.
Единствения минус е, че е вече стар модел.
Но евентуално ще го сменя единствено с Galaxy Tab S3 когато излезне.
Страшен таблет с добра батерия. Има си и Андроид 6.
Дисплея е 16:9 Супер Амолед.
До ден днешен не е мръднал. Става и за навигация, и за мултимедия. Има и функция GSM : може да водиш разговори с него.
Единствения минус е, че е вече стар модел.
Но евентуално ще го сменя единствено с Galaxy Tab S3 когато излезне.
Re: Re: Мнения за таблет
За Леново таблета не съм съгласен с теб! Имам Lenovo Yoga 2 10.1. Идеален е! Работи перфектно, бърз, удобен, не забива! Ipad-а е номер 1, но йогата е страшен таблет!
Благодаря на всички за мненията. Попаднах на едни Xioami Mi Pad 2, но уви екрана е 7.9. Иначе ми се струва добър компромис. Самсунга може би наистина е най-добър, но има прекалено много налични модели, което е малко объркващо.