Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Комунизма не прощава...ти си още един пример. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Купа Дейвис е отборна надпревара, а ние отбор нямаме. Втората ракета на България е на 360-то място в света. Съответно отбора ни дори не може да излезе от Трета Евро-Африканска Група, какво да говорим да се бори за нещо повече. И при тази ситуация е нормално Григор да си гледа индивидуалната надпревара, все едно не представя станата ни и по този начин?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Само да вметна, че М-тел не са за благодарност или хвалене. Били подали сигнал към БНТ, ама "съвсем случайно" пропуснаха да махнат логото на платения им канал. И така същият безпрецедентно и за първи път в историята на обществената ни телевизия получи часове безплатна реклама. А и "матряла" благодарен, разчувстван и простил за всички магарии, които търпи повече от година под слепия поглед на КРС.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Миналата година изпаднахме в трета група! Предишната 2015 играхме бараж за влизане в Първа с Унгария! Преди да пишете тъпотии се поинтересувайте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Ама от къде на къде да си махнат логото? Ми много ясно, че ще си стои. Като не искат да ги рекламират, да не им използват сигнала. Те не са накарали насила никой да предава техния сигнал, с тяхното лого!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Те по договор от правата май са задължени да слагат логото при излъчване на тениса. Иначе ако искаш да гледаш нещо интересно безплатно ще гледаш реклама - основата на ТВ бизнеса, кво има за чудене.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Бях длъжен да вметна, че ситуацията е "пито-платено". Бая подмокрени и благодарни индивиди гледам по форумите. А предвид, че М-тел имат да чистят имидж, направо изкяриха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Е кво изкяриха. Платили са права за тоя тенис. Тия работи за пари се правят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Като сложат по още някоя услуга като М-тел спорт или например Мюзик кол, дето въобще не си ги искал, ще разбереш какво са изкярили. Щото нали всички са доволни, че гледали Гришата по БНТ-то.
[Quote]Преди да пишете тъпотии се поинтересувайте!
[/Quote]
А ти преди да ръсиш глупости поинтересува ли се къде са другите от отбора ни? Изобщо осъзнаваш ли, че тенисът е ИНДИВИДУАЛЕН СПОРТ, а не отборно състезание? Купа Дейвис е велико малоумие без никаква реална полза за играчите.
Да кажем Григор беше решил да участва- махаме от групата Грозданов който е на позиция 1500++ в класирането (тоест всеки тренирал 3 месеца тенис има реален шанс да го победи) и слагаме Григорчо...
Къде са мачовете на нашата група- в Европа. Къде живее и тренира Григор- в Щатите. Имаш ли представа какво е за 1 седмица да обиколиш света, да смениш часовите зони и да играеш на ниво- нямаш обаче повярвай, че е сложно.
ОК- въпреки всичко решава да участва, каква му е ползата в спортно отношение? Гледай го така- ако ти утре излезеш на ринга срещу шампион по бокс каква е ползата за противника ти, какво ще научи той от среща в която те е нокаутирал с 2 удара? Ти осъзнаваш ли, че за да е днес 3-ти Григор тренира с играчи от Топ 20, но нека да са от Топ 50- мачове с играчи извън Топ 100 дори и за тренировка не могат да се смятат и са загуба на време.
Дори и с желаният отбор от Григор (3-ти), Кузманов (393-ти), Лазаров (726-ти) и Лазов (359-ти) нямаме дори илюзорен шанс да сме по-горе от ВТОРА ГРУПА- и то ще се иска много късмет да се задържим там... Ти би ли си губил времето с такива турнири? И заеби глупостите за патриотизъм и т.н.- това е ИНДИВИДУАЛЕН СПОРТ и това, че спечели вчера е много повече от всичко което за следващите 300г. можем да постигнем в купа Дейвис...
[/Quote]
А ти преди да ръсиш глупости поинтересува ли се къде са другите от отбора ни? Изобщо осъзнаваш ли, че тенисът е ИНДИВИДУАЛЕН СПОРТ, а не отборно състезание? Купа Дейвис е велико малоумие без никаква реална полза за играчите.
Да кажем Григор беше решил да участва- махаме от групата Грозданов който е на позиция 1500++ в класирането (тоест всеки тренирал 3 месеца тенис има реален шанс да го победи) и слагаме Григорчо...
Къде са мачовете на нашата група- в Европа. Къде живее и тренира Григор- в Щатите. Имаш ли представа какво е за 1 седмица да обиколиш света, да смениш часовите зони и да играеш на ниво- нямаш обаче повярвай, че е сложно.
ОК- въпреки всичко решава да участва, каква му е ползата в спортно отношение? Гледай го така- ако ти утре излезеш на ринга срещу шампион по бокс каква е ползата за противника ти, какво ще научи той от среща в която те е нокаутирал с 2 удара? Ти осъзнаваш ли, че за да е днес 3-ти Григор тренира с играчи от Топ 20, но нека да са от Топ 50- мачове с играчи извън Топ 100 дори и за тренировка не могат да се смятат и са загуба на време.
Дори и с желаният отбор от Григор (3-ти), Кузманов (393-ти), Лазаров (726-ти) и Лазов (359-ти) нямаме дори илюзорен шанс да сме по-горе от ВТОРА ГРУПА- и то ще се иска много късмет да се задържим там... Ти би ли си губил времето с такива турнири? И заеби глупостите за патриотизъм и т.н.- това е ИНДИВИДУАЛЕН СПОРТ и това, че спечели вчера е много повече от всичко което за следващите 300г. можем да постигнем в купа Дейвис...