Huawei Mate 10 Pro

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Huawei Mate 10 Pro

Мнение от Ванката » 19 яну 2018, 00:23

Браво за страхотното ревю! Адски много съм го загледал този модел и сега още повече се надъхах. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Huawei Mate 10 Pro

Мнение от sladyrko » 19 яну 2018, 01:41

Ванка, не си купувай Huawei. Аз направих тази грешка, де да ме беше предопредил и мен някой. Хардуера е добър, телефона е добър, поддръжката е трагедия. Ако има бъг ще чакаш поне няколко месеца за ъпдейт с надежда там да е оправен. Алармата ми вече 5 месеца е със собствен характер, работи когато си реши. Слагам по 3 аларми в растояние от 5 мин, че все едната да хване.
DRM-левела е такъв, че в някой стриймин услуги не можеш да гледаш повече от 480p стандарт. За П10 не знам дали е по-новия левел (те не ги слагат по дата на производство, а по някакви си техни стандарти.)
Видеото на Про-то е трагично, желе ефекта е ужасен.
Не си струва за парите.
Лично мое мнение.
Аз лично в момента Самсунг и Сони, че и HTC изкараха супер флагшип миналата година. Но Сами и Сони главно съм се насочил, ако ще взимам пак Андроид. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Re: Re: Huawei Mate 10 Pro

Мнение от BANANA_18 » 19 яну 2018, 05:24

Още като купих Pro-то вече беше излезнал един ъпдейт. От няколко дни има още един ъпдейт, който се пуска поетапно. Отделно телефона идва с орео от кутията. За какво говориш изобщо си нямаш представа... За проблема ти с алармите не знам. Имал съм 4 телефона хуавей и само на тяхните аларми разчитам, а аз не се събуждам лесно... Имал си проблем с алармата на единична бройка?Нормално. Пробва ли хардресет?
Нима няма отделни бройки самсунг с проблеми, дори хардуерни?Или пък куп други проблеми,включително и s8 в момента.Давам пример самсунг, защото ти ги споменаваш.
Видеото на прото е трагично ако ходиш и снимаш заради стабилизацията. Само че нощното видео е най-доброто, но това не го знаеш, нали?

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 19 яну 2018, 10:22

И аз нямам никви ядове с P9+. Има си всякви ъпдейти. Като го отворих няколко ъпа мина надгради си до седмицата и emui 5.1. Сега е с декемврийския секюрити пач. Не че ми пука особено за ъпдейтите, но в тая насока един телефон от 2016 предложи доволно. Има данни, че и орео ще получи. Ползвам го вече 2 седмици и съм много доволен.

solarrepo
Регистриран: 03 сеп 2017, 18:44

Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro

Мнение от solarrepo » 19 яну 2018, 10:34

[Quote]до седмицата и miui 5.1[/Quote]

Може би си искал да напишеш - EMUI?

За съжаление инерцията е голяма, особено в закостенелите и промити мозъци, но прогреса не стои на едно място и както се вижда компании като Huawei, ZTE, Xiaomi и т.н. започват да си възвръщат огромните инвестиции които правят за разработка на иновативни продукти за разлика от оная другата компания, която лежи на стари лаври и с всеки изминал ден лъсват издънките и.

sladyrko

Мнение от sladyrko » 19 яну 2018, 11:46

Споко, те така почват. Ъпдейти докато "малко" стабилизират софтуера, след месец, обръщат на 180 градуса. Но и по мои наблюдения на Mate версията обръщат повече внимание, може там положението да е по-добро.Все пак, най-добре да се стои далече от тая компания. А за нощно време, всякаш всички в тъмното снимат, а и да е най-доброто, айде бе. Както и да е. Другите за парите предлагат доста повече. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

viiipeer
Регистриран: 24 мар 2007, 12:40

Re: Huawei Mate 10 Pro

Мнение от viiipeer » 19 яну 2018, 12:08

Телефона е уникален, взех го и ми е първия Huawei телефон. Щях да взема S8 plus или LG V30, добре че взех Mate 10 Pro. Много съм доволен. Хейтъри винаги е имало и ше има, така че няма какво да се прави.

Поздрави!

sladyrko

Мнение от sladyrko » 19 яну 2018, 12:16

Хейтъри? Сега си взел чисто нов модел.
Всеки има мнение, моето е от лично ползване. Първите 6 месеца и аз бях много доволен ;)
Винаги има и заблудени които си хвалят всичко което ползват и е "най-доброто" защото са го взели.
Евала, със здраве да си ги ползвате. Всеки си изказва мнението, тея които искат купуват.

Ludogoretz
Регистриран: 12 ное 2017, 20:51

Мнение от Ludogoretz » 19 яну 2018, 13:39

Приятелю,защо не възприемеш,че телефона ти е имал някакъв бъг с алармата и защото като има толкова приложения за аларми не си свалил някое,а си се тормозил толкова години да се чудиш дали ще те събуди?

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Мнение от gog88 » 19 яну 2018, 13:43

Със здраве да си ползваш телефона.Не знам как прецени, че е по- добре да се закупи Mate 10 Pro вместо LG V30, при положение, че V30 официално не е представен в България.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

Отговори