Препоръка за облачно пространство
Re: Препоръка за облачно пространство
Изтеглих си pCloud заради плана ми от вивата и получих 128ГБ, обаче не знам какво ще стане с този трафик, след като ми изтече плана (след няколко месеца) и евентуално не го подменя..
"Твоят план е VIVA pCloud. Разполагаш с 128 GB пространство за съхранение и 50 GB трафик за линковете за сваляне на месец."
"Твоят план е VIVA pCloud. Разполагаш с 128 GB пространство за съхранение и 50 GB трафик за линковете за сваляне на месец."
Re: Re: Препоръка за облачно пространство
Хаха, бях забравил за тея. И аз ги имам, но не смятам да ги ползвам...
Хммм, звучи добре иначе:
[Quote]
За да демонстрира качеството на сигурността на pCloud Crypto, в края на септември 2015 компанията обявява pCloud Crypto Hacking Challenge – предизвикателство с награден фонд от 100 000 щатски долара, насочено към хакери от цял свят. Крайната цел е разбиването на криптирана папка и предоставянето на съдържанието в декриптиран вид. Кампанията продължава 6 месеца, като се включват повече от 2850 участници, сред които и възпитаници на университети като Бъркли, Бостън, MIT и др. До момента няма нито един успешен опит.[/Quote]
Хммм, звучи добре иначе:
[Quote]
За да демонстрира качеството на сигурността на pCloud Crypto, в края на септември 2015 компанията обявява pCloud Crypto Hacking Challenge – предизвикателство с награден фонд от 100 000 щатски долара, насочено към хакери от цял свят. Крайната цел е разбиването на криптирана папка и предоставянето на съдържанието в декриптиран вид. Кампанията продължава 6 месеца, като се включват повече от 2850 участници, сред които и възпитаници на университети като Бъркли, Бостън, MIT и др. До момента няма нито един успешен опит.[/Quote]
Re: Re: Re: Препоръка за облачно пространство
Имало подробност обаче... :D
Оставам си на старите облаци.
Оставам си на старите облаци.
Re: Re: Re: Re: Препоръка за облачно пространство
Има да, но имат и безплатно криптиране все пак.
[Quote]Никакви руснаци, никакви Меги и подобни с неясна съдба. Казвам го като човек, който от 10 години си вади хляба със софтуерни технологии.[/Quote]Айдеее, пак изтърканата плоча за "Путин и руските хакери". Май не се изказваш като "софтуерен технолог", а като платено тролче, което демонизира руснаците. Вече много години използвам два руски безплатни облака БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. За това време нищо не ми се е загубило и нищо не е изтекло настрана. Единият е [B]Cloud.mail.ru[/B] със 100 GB (безплатно), вторият е [B]Disk.yandex.ru[/B] с 40GB (безплатно). Недей да лъжеш и да заблуждаваш хората, не ставай смешен.
ползвам OneDrive с 365 и Box, отлични (yes)
Re: Re: Re: Препоръка за облачно пространство
Навремето си инсталирах Yandex disk, само защото за разлика от Google drive, mega и други приложения, успешно си възстановяваше качване/сваляне, откъдето е прекъснал.
Наскоро пробвах пак и не беше така за жалост. За сметка на това приложението на cloud mail ru все още се държи така отлично при слаба връзка.
Лошото е, че Yandex с времето намалиха доста мястото за нови клиенти.
Наскоро пробвах пак и не беше така за жалост. За сметка на това приложението на cloud mail ru все още се държи така отлично при слаба връзка.
Лошото е, че Yandex с времето намалиха доста мястото за нови клиенти.
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 10:57, променено общо 1 път.
-
Аз съм за OneDrive. Изобщо гледайте доставчика, за да не останете без файлове след години. Google, Dropbox също стават, особено на фона на някакви съмнителни руски услуги.
iCloud - 200GB = 6лв месечно.
Напълно достатъчно са ми.
Напълно достатъчно са ми.
Samsung GALAXY S22 Ultra