Ето защо китайците ще превземат света
Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Ти деца имаш ли бе пич, така ли ще ги възпитаваш. Да крадват, да имитират, да растат на гърба на чужди постижения? Това ли е Пътят за теб?
А относно ниската цена. Има си много добри предложения на истинските марки в нисък и среден клас. И си дават достатъчно качества за цената си. Средния клас на Самсунг, Сони, ЛГ, ХТЦ е по -добър от високият на китайците. Нещата са по напаснати, ремонтопригодни са, ъпдейтват се...Ама който ламти за евтино...сам пада в него, дет се вика.
А относно ниската цена. Има си много добри предложения на истинските марки в нисък и среден клас. И си дават достатъчно качества за цената си. Средния клас на Самсунг, Сони, ЛГ, ХТЦ е по -добър от високият на китайците. Нещата са по напаснати, ремонтопригодни са, ъпдейтват се...Ама който ламти за евтино...сам пада в него, дет се вика.
Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Да крадат идеи да. Да крадат неща не. Защото идеите сами по себе си са силно надценени. Важното е как ще ги реализираш.
Тия азиатци стават понякога малко комични в подмазването, ето каква благодарствена бележка е пратил един на позната на познат за приемането на покана в LinkedIn на български:
Тия азиатци стават понякога малко комични в подмазването, ето каква благодарствена бележка е пратил един на позната на познат за приемането на покана в LinkedIn на български:
Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
[Quote]Средния клас на Самсунг, Сони, ЛГ, ХТЦ е по -добър от високият на китайците. [/Quote]
Я ми покажи един среден клас от изброените марки с 3/32 памет, FHD дисплей, 4 ампера батерияи, SD 625 и да речем сензор за пръсти за 250 лв. Всичко тва в стилно тънко метално тяло. Чакам?
Я ми покажи един среден клас от изброените марки с 3/32 памет, FHD дисплей, 4 ампера батерияи, SD 625 и да речем сензор за пръсти за 250 лв. Всичко тва в стилно тънко метално тяло. Чакам?
Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
И като му сложиш двегодишна гаранция става на 450 лв същия този апарат. Ето ти на скрийншота едно читаво предложение, при това изпитано от мен и няколко мацки покрай мен. За под 470 лв само. Никога, ама никога няма да предпочета китайско извращение пред предложението на някой от така наречените “великани”!!!
И ти искаш качествен китайски телефон в лицето на Мейт 10 про, нали? Защо не си го вземеш за 800 лв., а всъщност цената му гони тази на Galaxy S9 и S8+. Всеки ще предпочете самсунга, особено ако не си сменя телефоните всяка година. Изгодна цена, качествена изработка и доказана марка! ;)
И ти искаш качествен китайски телефон в лицето на Мейт 10 про, нали? Защо не си го вземеш за 800 лв., а всъщност цената му гони тази на Galaxy S9 и S8+. Всеки ще предпочете самсунга, особено ако не си сменя телефоните всяка година. Изгодна цена, качествена изработка и доказана марка! ;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Дай ми го без гаранция за 250 де, чисто нов! Тва първо, второ е по малък, и с 1/4 по малка батерия от xiaomi redmi 4 note. Тва е. Колкото и да не ти се иска xiaomi бие всички в тва направление!
Ако пък толкоз много държиш на гаранция ще ви вдигна още летвата паметта става 4/64, а цената едва 318 лв. https://expresslink.bg/produkt/xiaomi-redmi-note-4-64gb-dual-sim-gray/?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Айде,давайте аналози в тия характеристики, добавям и 5.5" екран, че забравих одеве.
Всъщност ето ти и 3/32 с 2 години гаранция за 275 лв. https://expresslink.bg/produkt/xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-black/
Ако пък толкоз много държиш на гаранция ще ви вдигна още летвата паметта става 4/64, а цената едва 318 лв. https://expresslink.bg/produkt/xiaomi-redmi-note-4-64gb-dual-sim-gray/?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Айде,давайте аналози в тия характеристики, добавям и 5.5" екран, че забравих одеве.
Всъщност ето ти и 3/32 с 2 години гаранция за 275 лв. https://expresslink.bg/produkt/xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-black/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
С тия телефони където ги предлагаш, единствено мога да си подпирам хладилника, или да чукам орехи!:D Ако ще и да ми ги подаряват няма да ги взема.
Нормалните хора отиват в оператора (предполага се че ползват нещо на договор), разписват и си избират устройство от доказан производител. Взимат и забравят за следващите 2-3 години. Само Huawei от китайците достига донякъде нивото на големите и все пак, ако трябва да се избира между тях и другите, и след като цените са почти идентични, мисля, че е ясно кои ще предпочетат хората.
ПС. Всъщност нямам какво повече да напиша по тази тема и спирам. Безсмислено е! За мен е може би някакво успокоение, че има и разумни хора, които не мислят как да краднат, как да са на някаква аванта и да експериментират с безсмислени каузи вместо да използват пълноценно времето си. Примерно да изкарат едни 500 кинта месечно отгоре, и току-виж са си позволили качество! Супер много те уважавам Вито, но по този въпрос никога няма да се съглася с тебе. Но...всеки си има мнение и трябва да го уважаваме, така че peace... (yes)
Нормалните хора отиват в оператора (предполага се че ползват нещо на договор), разписват и си избират устройство от доказан производител. Взимат и забравят за следващите 2-3 години. Само Huawei от китайците достига донякъде нивото на големите и все пак, ако трябва да се избира между тях и другите, и след като цените са почти идентични, мисля, че е ясно кои ще предпочетат хората.
ПС. Всъщност нямам какво повече да напиша по тази тема и спирам. Безсмислено е! За мен е може би някакво успокоение, че има и разумни хора, които не мислят как да краднат, как да са на някаква аванта и да експериментират с безсмислени каузи вместо да използват пълноценно времето си. Примерно да изкарат едни 500 кинта месечно отгоре, и току-виж са си позволили качество! Супер много те уважавам Вито, но по този въпрос никога няма да се съглася с тебе. Но...всеки си има мнение и трябва да го уважаваме, така че peace... (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Подпирай квото искаш. За тва изпревариха Сони, Лг и htc, по продажби щото не става нищо от тях. Глупости не ми се четат. Аз съм ползвал redmi 4 note 2 месеца. Мой приятел все още го ползва. Много добре знам за какво говоря! Тва xiaomi си сложи в малкия китайски джоб флагмана лг г4 който все още имам. Това е положението, искаш или не искаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Разписват и треперят да не нарушат някоя дребна буква и това да им излезе солено.
Като цената на телефона често е предварително завишена и отстъпката е по-малко.
И единственият плюс на по-известната марка е, че с цената
плащаш и рекламите по телевизията. Затова и Huawei поскъпна.
С масовите отзиви в интернет обаче вече не е нужно са плащаш за марката, за да си гарантираш качество. Просто трябва да четеш.
Има хора, които повече ценят свободата си и затова клиенти китайците.
Като цената на телефона често е предварително завишена и отстъпката е по-малко.
И единственият плюс на по-известната марка е, че с цената
плащаш и рекламите по телевизията. Затова и Huawei поскъпна.
С масовите отзиви в интернет обаче вече не е нужно са плащаш за марката, за да си гарантираш качество. Просто трябва да четеш.
Има хора, които повече ценят свободата си и затова клиенти китайците.
-
- Регистриран: 08 сеп 2017, 22:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Един oneplus 5t работи 2 пъти по-добре от note 8, имам ги и двата, отвратителна работа на Самсунга.
Срамота, за такъв производител дс има толкова много бъгове.
Та продължавай да си подпираш хладилника....
Срамота, за такъв производител дс има толкова много бъгове.
Та продължавай да си подпираш хладилника....
-
- Регистриран: 08 сеп 2017, 22:27
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето защо китайците ще превземат света
Не е нужно да разбираш, то си пише.
И да имам ги и трите.
И да имам ги и трите.