Huawei P20 Pro
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Huawei P20 Pro
Определено, това е най-добрия камерафон за началото на тази година.
Re: Huawei P20 Pro
По скоро смартфона с най-добра камера, но не и най-добрия смартфон до момента.
Re: Re: Re: Huawei P20 Pro
Истината е, че Huawei отнесе пряката конкуренция (Samsung/Apple), в скъпите телефони, без да намалява. :D И като цена, и като камера. А май и като софтуер спрямо AI на Google, като гледам на клипчето, как човека клатеше телефона. Имат си своя миг. Това е поне по сухи данни.
А в действителност ще се разбере. Huawei имат навика да послъгват сериозно, та няма много вЕрващи. И снимките да ги снимат с нещо друго, а не с телефона. И да ги коригират.
Мен лично ме кефи, как си изпускаш това нещо на асфалт или чакъл. :D И трябва да си някакъв мазохист да го сложиш в калъф/протектор.
Важно е, че китайците имат желание и действат. И стават все по-нагли и убедени. :D Само така, да има конкуренция..
:D
А в действителност ще се разбере. Huawei имат навика да послъгват сериозно, та няма много вЕрващи. И снимките да ги снимат с нещо друго, а не с телефона. И да ги коригират.
Мен лично ме кефи, как си изпускаш това нещо на асфалт или чакъл. :D И трябва да си някакъв мазохист да го сложиш в калъф/протектор.
Важно е, че китайците имат желание и действат. И стават все по-нагли и убедени. :D Само така, да има конкуренция..
:D
Re: Re: Re: Huawei P20 Pro
Цената си е напълно съпоставма с конкурентните телефони. 1750лв определено не е най-скъпото на пазара, а поне показва нещо малко по-различно.
Определено "китайчетата" размазаха всички!
Но защо така заформиха направо пропаст спрямо предишният си флагман Р10, който на фона на тези нови модели изглежда направо, като врабче пред орли, странно....
Но защо така заформиха направо пропаст спрямо предишният си флагман Р10, който на фона на тези нови модели изглежда направо, като врабче пред орли, странно....
Pixel 8
Re: Re: Huawei P20 Pro
Ами защото това се нарича развитие. Няма нищо странно. Напротив. Иначе пак щяхме да мрънкаме, че дизайна бил същия като на предходния модел, че новия модел бил претоплена манджа и т.н.
P20 е горе-долу като Nikon D200/D3000 https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/38696889_2000374933347705_7088657262201274368_o.jpg?_nc_cat=0&oh=dadfda228cf80fa2013b6936b88a930c&oe=5C077D87 . Не е зле.
И как може да се сравнява DSLR фотоапарат с чип ?
Разсмях се искрено. (flower)(flower)(flower)
Разсмях се искрено. (flower)(flower)(flower)
развесели ме, вярвам че не го мислиш сериозно :D:D:D