Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Какво означава забавена поръчка? Ясно си го пишеше, че доставките ще се извършват до 10-ти декември, а днес сме едва 4-ти. На мен днес ми доставиха пратката, така че съм доволен.
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Днес ми пратиха мейл че поръчката ми е натоварена.Явно до десети ще пристигне.Ще си спазят на обещанието.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Проблемите в 9 от 10 случая са със куриерските фирми. Ето какво е положението в Бургас - " Спедиторската фирма "Еконт" се задръсти в Бургас, оплакаха се потърпевши. Те чакат покупките си от Черния петък, но все още не са ги получили. В същото време срокът за рекламации си тече, а изнервени граждани звънят в офисите и вдигат скандали. Забяват се и пратки с важни документи, както и с храни, покрай лудото пазаруване.
От бургаския в "Славейков", където застояват най-много пратки, казаха, че не са очаквали такъв наплив от стоки. Бургазлии са пазарили в незапомнени количества и сега е трудно да се разнесе закупеното по домовете. Работи се и в събота и в неделя, но трудно се насмогва. Някои хора поглеждат стоката и веднага я връщат. Което прави работата двойна.
В същото време е започнало и коледното пазаруване. Родители масово купували играчки и дрешки по интернет, за да не губят време по магазините. До 22 декеври се очаква сериозно задръстване на складовете и забавяне на поръчките.
От фирмата да не се оправдават, а да наемат допълнителни работници през празниците, ядосват се бургазлии.
burgasinfo.com"
От бургаския в "Славейков", където застояват най-много пратки, казаха, че не са очаквали такъв наплив от стоки. Бургазлии са пазарили в незапомнени количества и сега е трудно да се разнесе закупеното по домовете. Работи се и в събота и в неделя, но трудно се насмогва. Някои хора поглеждат стоката и веднага я връщат. Което прави работата двойна.
В същото време е започнало и коледното пазаруване. Родители масово купували играчки и дрешки по интернет, за да не губят време по магазините. До 22 декеври се очаква сериозно задръстване на складовете и забавяне на поръчките.
От фирмата да не се оправдават, а да наемат допълнителни работници през празниците, ядосват се бургазлии.
burgasinfo.com"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Отначало до 10-ти беше в срок на доставка, после го промениха до 1-ви декември. Поне да не го бяха променяли, че да си знаят хората. ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Съгласен съм.
В началото изпратиха инфо, че до 10-ти декември ще дойде.
След това (със смс) ме "зарадваха", че ще дойде между 27 и 29-ти ноември.
Още чакам.
А ако беше останало до 10-ти, поне нямаше да се ядосвам, че от 4 дни стои в РЦ Еконт София и няма движение.
А интересно със Спиди няма ли пратки?
Минали години даваха и на тях.
В началото изпратиха инфо, че до 10-ти декември ще дойде.
След това (със смс) ме "зарадваха", че ще дойде между 27 и 29-ти ноември.
Още чакам.
А ако беше останало до 10-ти, поне нямаше да се ядосвам, че от 4 дни стои в РЦ Еконт София и няма движение.
А интересно със Спиди няма ли пратки?
Минали години даваха и на тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Има. Емаг ползват доста куриерски фирми. Моята поръчка е пратена по Рапидо (вече собственост на Спиди) и дойде с куриера на Спиди.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
При мен имаше закъснение (към 2 дни) с едната от двете пратки и чак вчера е пристигнала в София. Уж между 3-ти и 5-ти трябваше да ми ги доставят с куриер от Европът, обаче и двете пратки не са мръднали от статуса "Натоварена от офис София" за моя град. Явно Европът правят мизерии.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз още си чакам... Има ли други които също не са получили нещата си? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Има. Една печка от 05.12. е в офиса на Европът и си я чакаме
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Поръчах си понеделник 10-и JBL clip 3 за банята за 99.99 лв, понеже е най-евтината Bluetooth водоустойчива колонка , която звучи хем мощно, хем с чист звук. Поне от тези, които съм успял да пробвам или с които съм се прецакал да купя.
Та навсякъде е 115, 119 лв, но емаг имат един цвят за 99.99 и то с безплатна доставка.
Е, ДА, НО ЕМАГ явно са ЖЕРТВА на СОБСТВЕНИЯ СИ УСПЕХ и НЕ СМОГВАТ. Днес получавам смс, че ще дойде между 17ти и 19ти... Преди всичко ставаше за ден до два-три максимум.
Та навсякъде е 115, 119 лв, но емаг имат един цвят за 99.99 и то с безплатна доставка.
Е, ДА, НО ЕМАГ явно са ЖЕРТВА на СОБСТВЕНИЯ СИ УСПЕХ и НЕ СМОГВАТ. Днес получавам смс, че ще дойде между 17ти и 19ти... Преди всичко ставаше за ден до два-три максимум.