ti pritejavash li go? pls kaji kak vurvi,kamera atui onui :) mislq da si go vzema ako subera nqkoi polojitelni mneniq :)
Siemens C75
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re:Siemens C75
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re:Siemens C75
aaa oshte edin vupros ako mojesh da mi otgovorish!kolko mu e pametta ?10mb ili 8mb? pls :)
Re: Siemens C75
brao KEN! to4no taka... zeh si toq tel predi okolo 3-4 dena i sam super dovolen.ima samo edin nedostatuk-camerata.tq pravi snimki na koito ne se vijda po4ti nishto.ina4e displaya e perfekten(po-dobur ot tozi na CX65).melodiikite i WAV failovete se 4uvat po dobre ot po-starite modeli...tova e nai-dobriq telefon koito sam izpolzval dosega...
ako se 4udite kakuv telefon da si vzemete na taq cena-otgovorut e SIEMENS C75-nqma da sajalqvate :)
ako se 4udite kakuv telefon da si vzemete na taq cena-otgovorut e SIEMENS C75-nqma da sajalqvate :)
-
- Регистриран: 10 яну 2006, 10:35
Simens C75 is the best.
-
- Регистриран: 10 яну 2006, 10:35
Vzeh si go predi 5 dena isam mnogo dovolen ot nego. Displea e mnogo , ama mnogo dobar.Kamerata e dosta dobra i e sravnima s taj na K700i .
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Каква е разликата му с CX65 ?
Като направя сравнение на характеристиките на C75 и CX65 в този сайт ми излиза, че C75 имал гласово набиране и команди. Това обаче не е вярно - липсва в пълното ръководство.
Единствената разлика, която намирам е Instant Messaging.
Някой знае ли нещо повече ?
Единствената разлика, която намирам е Instant Messaging.
Някой знае ли нещо повече ?
И мен ме радваше като го гледах на картинка, ама днес един познат си купи - ужасна изработка, 4 телефона изкараха в Germanos (чисто нови, от кутиите) - и на четирите им хлопаше задния капак. Отделно дисплея е все така дразнещо зърнест както на 65 серията, въибще ефтинджос работа, на съвсем не малка цена.
И мен ме радваше като го гледах на картинка, ама днес един познат си купи - ужасна изработка, 4 телефона изкараха в Germanos (чисто нови, от кутиите) - и на четирите им хлопаше задния капак. Отделно дисплея е все така дразнещо зърнест както на 65 серията, въибще ефтинджос работа, на съвсем не малка цена.
ei ae ako nqkoi moje da mi kaje struva li za ne6to toq telefon i podhodq6t li e za momi4e i izob6to da si go vzimam li?pls 10x ot sega :))))))))
ако искаш кирилица и Т9 на български от тук http://m65.hit.bg/tricks/t9bg.ldb