Panasonic VS3
Problem sas klip4eta
Днес си купих дата кабел. Прехвърлих си едно клипче, но ми пише форматът не се поддържа, а файла е 3gp. Оказа се че го прави само на това клипче.
Re: Panasonic VS3
Tel e super!!!! Stakav displey e napravo nepobedim!!! No lichno az sam predovolen!!
-
- Регистриран: 03 мар 2006, 23:37
Baa golqm telefon mn sum dovolen ot nego samo deto malkiq mu nedostatuk e 4e mp3-kite sa malko tihi tova mi e zabelejkata kum nego
Нищо не се чува ОТ MPте КАК ДА ГИ УСИЛЯ
Моляви помогнете, щото направо се побарках вече.Ма обяснете подробно че не разбирам баш!!!
Re: Panasonic VS3 IRda
pove4eto infraredi ne rabotqt sus vsi4ki vidove telephoni. I az imah edin takuv deto go zaverih na sestrami za6toto ne rabote6e s panasnica mi a tq iama siemens.
Spored men e nai dobre da si vzemete IRda ot magazin za komputri. Te ne davat problemi s kakvito i da e telephoni :)
Spored men e nai dobre da si vzemete IRda ot magazin za komputri. Te ne davat problemi s kakvito i da e telephoni :)
-
- Регистриран: 09 мар 2006, 22:46
Mp3 Panasonic
Ami znachi iskam purwo da popitam dali moje da se kachat mp3-ki po-golemi ot 1mb, zashtoto kogato se konvertira pod 1mb kachestwoto pada MNOGO i nishto ne se chuwa ot pesnichkata. I sushto taka iskam da popitam dali moje da se usili po niakakuw nachin ili towa si e prosto ot telefona i ne moje da se chuwa po-silno? Predwaritelno blagodaria za informaciata, koiato se nadiawam da polucha:) Mersi
-
- Регистриран: 21 яну 2006, 13:21
izvinete za tuppiqt vupros no moje li nqkoi da mi obqsni kak se prehvurlqt razni ne6ta ot kompa na telefona
MI ima 2 na4ina sas Data Cabel i Infrared. Az sam s Data Cabel i e dosta lesno, kam data kabela si ima6 software i kato go instalira6 ti se polu4ava ikona na desktopa za panasonic, i ot tam vliza6 v telefona. Moje6 da svalq6 ot telefona ili da ka4va6 :) s Infrared ne sam rabotil :P
Panasonic VS3 problem4e s java games
ot 3 dena imam toq GSM. MP3-kite ima namalqm malko ka4estvoto za da se suberat pove4e i gi ka4vam na GSM-a s programata ot panasonic no si nqmam prestava kak da ka4a Java paket prez IRda.nqkoi izmislil li e ne6to po-vuprosa.
na men mi hrymna ideq kak da teglq igri bez da se pla6ta za tqh . trqbva da se napravi stranica v koqto da se ka4at igri i da GSM-a da se iztegli opera ot http://mini.opera.com s koqto moje da se otvarq WEB . az q izteglih i e bezplatna no nz kak da si napravq stranica.nqkoi moje li da mi pomogne .
pi6ete na [email protected]
mersi predvaritelno:)
na men mi hrymna ideq kak da teglq igri bez da se pla6ta za tqh . trqbva da se napravi stranica v koqto da se ka4at igri i da GSM-a da se iztegli opera ot http://mini.opera.com s koqto moje da se otvarq WEB . az q izteglih i e bezplatna no nz kak da si napravq stranica.nqkoi moje li da mi pomogne .
pi6ete na [email protected]
mersi predvaritelno:)