Panasonic SC3
Panasonic SC3
tel na pryv pogled izglejda dosta dobre.osobenno qrko vpe4etlenie pravi vyn6niq vid.iskam oba4e da razbera pove4e info za nego.kato naprimer kolko mu dyrji bateriqta i dali dava defekti :P~ .. ako nqkoi go e probval pls neka pi6e kakvi sa vpe4etleniqta mu ot tel :)
Re: Panasonic SC3
еми маика ми мисле6е да си купува такав ама нз не си купи гледах го в геф дисплеъ е мнго ярък не е ло6 eто тука пише инфо
Re: Panasonic SC3
Наскоро се сдобих с този телефон. Не е лош за класа си - прилични менюта, 2МБ памет, VGA камера, календар, органайзер, профили, калкулатор, композитор, IrDA, TFT дисплей, може д а издържи доста с едно зареждане ако не му свети дисплея прекалено дълго или е настроен на висок контраст, оригинален дизайн, удобни бутони...
Основен недостатък е липсата на внос на оригинални аксесоари. Но не е болка за умиране, защото IrDA става всякакъв. А handsfree стават от тези за Nokia - имат същия жак.
Другият е че понякога се затормозява горкия. Трябва да го изчаквате търпеливо ако сте натиснали нещо.
Основен недостатък е липсата на внос на оригинални аксесоари. Но не е болка за умиране, защото IrDA става всякакъв. А handsfree стават от тези за Nokia - имат същия жак.
Другият е че понякога се затормозява горкия. Трябва да го изчаквате търпеливо ако сте натиснали нещо.
Panasonic SC3
Na men naistina mnogo mi trqbva panel za tozi telefon i ako nqkoi moje da mi nameri 6te am mu mnog blagodarna