Panasonic VS6
Re: Panasonic VS6
Tursq USB kabel za tozi model.
Nqkoi 6te mi obqsni li dali i kak moga da si sloja-igri,temi na tozi telefon i otkude da gi drupna?
Programata AudioCommander otkade moga da q izteglq? (tq e za MP3-znam)
Softuera za USB kabel si go drupnah ot saita na panasonik,sega ostava da vidim ima li kak da se namerqt i instalirat bezplatni igri i temi?
Kato 4etoh komentarite vav foruma za VS3,mai ne sum golqm optimist,mamka my,a telefon4eto mi haresva vse pak....:)
Help Please ! ! !
Nqkoi 6te mi obqsni li dali i kak moga da si sloja-igri,temi na tozi telefon i otkude da gi drupna?
Programata AudioCommander otkade moga da q izteglq? (tq e za MP3-znam)
Softuera za USB kabel si go drupnah ot saita na panasonik,sega ostava da vidim ima li kak da se namerqt i instalirat bezplatni igri i temi?
Kato 4etoh komentarite vav foruma za VS3,mai ne sum golqm optimist,mamka my,a telefon4eto mi haresva vse pak....:)
Help Please ! ! !
USB KABEL-IGRI
Ako nqkoi znae kak se instalirat igri na telefona ne prez wap a prez USB KABEL molq da mi pishe...
Re: Panasonic
Как може толкова малко памет да му сложат при положение че камерата му е 2 мп. и снимките сигурно са доста големи.Да не говорим вече за мп3 плеъра.
Dnes si go kupih.Mnogo dobyr telefon i pravi perfectni snimki.Nemoga oba4e da mu ka4a nisto.Prez bluetootha prez infrareda?Vsi4ko nastroihno nestava.Ima wryzka s kompa,moga da prehvarlqm snimki ot GSM-a na kompa oba4e obratno nestava,dali barkam nqkade???Imam sony-ericsson T630 i K700 s tqh nqmam nikakvi griji.HELP:(
Hi
Gledam ima USB cabel za tozi telefon
naskoro si kupih takuv i ne moga da namerq kabel otstrani si ima za USB otidoh v To Be i mi kazaha ,4e nqmat otidoh v oshte 1 magazin pak sashtoto ,a na IrDa-to i Bluetooth-a ima ograni4enie 1mb ,a nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si kupq USB cabel za telefona ?
Gledam ima USB cabel za tozi telefon
naskoro si kupih takuv i ne moga da namerq kabel otstrani si ima za USB otidoh v To Be i mi kazaha ,4e nqmat otidoh v oshte 1 magazin pak sashtoto ,a na IrDa-to i Bluetooth-a ima ograni4enie 1mb ,a nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si kupq USB cabel za telefona ?
Vzex go naskoro telefona si e mnogo dbr spored mene edinstveniqt nedostatak e 4e nqma mqsto za otdelna pamet nqkoi moje li da mi dade sait da si teglq igri za VS6 plz.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
В 911 . bg има USB Data cable за Panasonic VS ;)
някой може ли да ми каже дали инфрачервеният порт на Панасоник VS6 е съвместим с инфрачервените портове на другите телефони.(т.е може ли да се прехвърлят различни данни)
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
При VS3 може, така че предполагам и при този е възможно.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Досега съм нямал проблем с предаването и приемането през BT или IrDA.