Siemens C75
Re: Siemens C75 ili SE k 300i ??????????????????????
izpolzvam ME 75, koeto broniraniq brat - bliznak na C 75. Tova koeto moga da kaja (imam aparata ve4e 4 mes.) e 4e telefona e prosto SUPER( ME 75 ima i dosta po-dobra bateriq no kato cqlo razlikite se iz4erpvat s tova). Da, naistina tova koeto mu libsva e MP3- to, no vsi4ko ostanalo go kompensira. SIEMENS vinagi sa imali nai-dobroto i intuitivno podredeno menu, organaizera i kalendara sa perfektni, PREDLAGAT NAI-DOBRATA TELEFONNA KNIGA, VGA kamerata e dostatu4na, nqma da povqrvate kakvi izumitelni snimki pravi na dobra svetlina, displeq se vijda perfektno dori na prqka slun4eva svetlina. Pri C75 naistina zadnoto kapa4e malko hlopa, no tova e popravimo kato slojite prosto par4e hartiq otdolu i go zatvorite - ne slojna operaciq. Kolkoto do softuera - mo moje da si go drupnete bezplatno ot saita, kuv e problema?
Ok i as taka misla mnogo dobur telefo.Tva s kapa4eto e qsno a da znae6 kak da opravq zvuka 4e mnogo me drazni
Ми съвсем нормално е игрите за Nokia/K700 да не тръгнат на Siemens/K300. Както и игрите правени специално за Siemens да не вървят както трябва на останалите.
Аз тоя телефон го имам от 2 седмици. Оплаквания - нямам. Е има дребни бъгове в софтуера ... ама за сега не ми се занимава с флашване.
И няма такова нещо като "тоналност" 40. Има възможност да възпроизвежда до 40 канала едновременно, което съвсем няма връзка със звученето.
Джойстика е супер удобен ... заоблен с едно мекичко гумирано ... само трябва да се свикне с него ;)
Аз тоя телефон го имам от 2 седмици. Оплаквания - нямам. Е има дребни бъгове в софтуера ... ама за сега не ми се занимава с флашване.
И няма такова нещо като "тоналност" 40. Има възможност да възпроизвежда до 40 канала едновременно, което съвсем няма връзка със звученето.
Джойстика е супер удобен ... заоблен с едно мекичко гумирано ... само трябва да се свикне с него ;)
Re: Siemens C75 ili SE k 300i
Ми нали се досещаш че JPG снимките също си имат разновидности.
За Siemens знам, че има проблем с големите Progressive JPG (а малките Progressive JPG ги отваря много бавно).
За Siemens знам, че има проблем с големите Progressive JPG (а малките Progressive JPG ги отваря много бавно).
Tomasz това за игрите е нормално , НО защо толкова е нужно да хвалите сименс-а си , след като K700 го минава по характеристики , така и по игри , приложения , снимки и още доста неща .
Онзи белазан се опитва да го изкара едва ли не , че даже превъзхожда K700 , докато е точно обратното .
Тоналност при сименс е направо удряне с тенекия , а копчетата му са толкова ниско разположени , че и отгоре на това са с "твърда" околност ( панел ) и за 1 СМС голямо усилие трябва...
Джойстика е толкова заоблен , че не можеш да му разбереш в коя посока си го "насочил" ако не го гледаш ...
Онзи белазан се опитва да го изкара едва ли не , че даже превъзхожда K700 , докато е точно обратното .
Тоналност при сименс е направо удряне с тенекия , а копчетата му са толкова ниско разположени , че и отгоре на това са с "твърда" околност ( панел ) и за 1 СМС голямо усилие трябва...
Джойстика е толкова заоблен , че не можеш да му разбереш в коя посока си го "насочил" ако не го гледаш ...
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
6to ne se skrie6 nqkyde! sme6nik psevdorazbira4. Spec za tazi bitka SE Superfan e prav, no ina4e ne mu razbira mn mn.
Е чак пък да превъзхожда.
Но K700 си е със 100лв отгоре, а като си помисля, че моя C75 (на един месец ползване) го взех за 120лв със 820mAh батерия.
Разбираш телефон=говорене+SMS-и+някоя друга екстра. На мен джобен компютър не ми трябва. Ако ми трябваше джобен компютър щях да си взема Nokia 6600. Но пък 6600 трябва да го държиш постоянно в зарядното.
Ако става дума за мен всичко което има ... здрава батерия + прилична камера + e-mail + ICQ + държи на бой ... ми върши работа.
За звук не споря ... дрънка на пластмаса ... все ми е тая ... то в къщи може да се замеряш с MP3 плеъри.
Джойстика си е ОК (трябва да му свикнеш).
Неудобното на копчетата е само че най-долните са прекалено ниско ... но за това пък се ползват сравнително рядко.
А и все пак темата е : Siemens C75 ili SE k 300i ? не Siemens C75 ili SE k 700i ?
;) А K300i съвсем не е като K700i
А снимките на C75 не са чак толкова лоши
http://kirka.be/gbpics/sie_060522_135754.jpg
като имаш предвид, че ръцете ми трепереха докато я снимах ... щото преди да я снимам замалко да я настъпя ;) ... както се казва рядко се среща човек да стъпи до еднометрова змия ;)
Но K700 си е със 100лв отгоре, а като си помисля, че моя C75 (на един месец ползване) го взех за 120лв със 820mAh батерия.
Разбираш телефон=говорене+SMS-и+някоя друга екстра. На мен джобен компютър не ми трябва. Ако ми трябваше джобен компютър щях да си взема Nokia 6600. Но пък 6600 трябва да го държиш постоянно в зарядното.
Ако става дума за мен всичко което има ... здрава батерия + прилична камера + e-mail + ICQ + държи на бой ... ми върши работа.
За звук не споря ... дрънка на пластмаса ... все ми е тая ... то в къщи може да се замеряш с MP3 плеъри.
Джойстика си е ОК (трябва да му свикнеш).
Неудобното на копчетата е само че най-долните са прекалено ниско ... но за това пък се ползват сравнително рядко.
А и все пак темата е : Siemens C75 ili SE k 300i ? не Siemens C75 ili SE k 700i ?
;) А K300i съвсем не е като K700i
А снимките на C75 не са чак толкова лоши
http://kirka.be/gbpics/sie_060522_135754.jpg
като имаш предвид, че ръцете ми трепереха докато я снимах ... щото преди да я снимам замалко да я настъпя ;) ... както се казва рядко се среща човек да стъпи до еднометрова змия ;)
Абе пич, ти на колко години си, въобще знаеш ли за какво спориш и какво говориш...имаш ли си понятие? Първо смешно е да сравняваш телефона си - К700и, който е най високият клас на фирмата за времето си на излизане в продажби, с масов модел на сименс, от най-ниският ценови клас, позициониран в ниският пазарен сегмент...
Второ, като не си наясно с нещо, недей да спориш, и това е смешно, естествено, че *.*WAV форматът може да бъде доста по-добър по качество от *.*MP3 форматът и за да не продъжиш спора, замисли се, първият формат - *.*WAV - е звук който няма почти никаква компресия, подлежи на студийна обработка, докато МР3 форматът е придобил известност с способноста си да компресира *.*WAV файл, до много компактни размери, при достатъчно малки загуби в качеството, но един *.*WAV фай, може да бъде десетки пъти по-качествен от компресиран формат, бил той МР3 или друг...
Трето - за да не спорите излишно, сименса има WAVE подръжка, но с много ниско качество, затова неможе да просвири който и да е файл, а такива, които отговарят на възможностите му....които за съжаление са доста ниски...
Второ, като не си наясно с нещо, недей да спориш, и това е смешно, естествено, че *.*WAV форматът може да бъде доста по-добър по качество от *.*MP3 форматът и за да не продъжиш спора, замисли се, първият формат - *.*WAV - е звук който няма почти никаква компресия, подлежи на студийна обработка, докато МР3 форматът е придобил известност с способноста си да компресира *.*WAV файл, до много компактни размери, при достатъчно малки загуби в качеството, но един *.*WAV фай, може да бъде десетки пъти по-качествен от компресиран формат, бил той МР3 или друг...
Трето - за да не спорите излишно, сименса има WAVE подръжка, но с много ниско качество, затова неможе да просвири който и да е файл, а такива, които отговарят на възможностите му....които за съжаление са доста ниски...
Re: Siemens C75
Пишете ми нещо за UNIGLOBAL. Защо дават само три месеца гаранций на телефоните си и изобщо дали са коректна фирма?
Re: Siemens C75
Казват че са вносители, продават главно на едро, отскоро са mobileahop-a, но няма оплака ли се от тях.