Qtek(HTC) S200
Qtek(HTC) S200
Абе , я които разбира да каже нещо повече за този тел. иглейда супер но........
Re: Qtek(HTC) S200
А дали е по добър от Р990 , че се чудя
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 08:52
Телефон с PDA ли търсиш, или PDA с телефон? :)
Ако е първото - по добре си вземи SE P900, ако е второто с кютека май ще ти е по-добре...
Ако е първото - по добре си вземи SE P900, ако е второто с кютека май ще ти е по-добре...
Означава ли че този телефон е по-бавен от предходния модел S100, който беше с прецесор 416 MHz Intel PXA 272, а този е с 200 MHz TI OMAP 850.
Ако е така ми се струва много тъпо да му сложат два пъти по-бавен процесор, след като в почти всички насоки е доразвит.
Ако е така ми се струва много тъпо да му сложат два пъти по-бавен процесор, след като в почти всички насоки е доразвит.
Za sajalenie e s mnogo po-slab procesor,kato tova se zabelqzva pri gledane na video ili otvarqne na nqkolko prilojeniq.Prosto ot HTC sa jertvali proizvoditelnostta za smetka na energospestqvaneto.
petromax, благодаря ти!
Много ми помагна да не направя грешна стъпка. В момента съм с Qtec 9000, но нещо не ме кафи и бях решил да го сменям с този, но сега това става безпредметно. Лошото е че няма друг от този клас, който да ми върши работа. Май ще се чака да излезе P990 да го видим какво ще бъде и дали ще бъдат съвместими (поне на ниво контакти).
Много ми помагна да не направя грешна стъпка. В момента съм с Qtec 9000, но нещо не ме кафи и бях решил да го сменям с този, но сега това става безпредметно. Лошото е че няма друг от този клас, който да ми върши работа. Май ще се чака да излезе P990 да го видим какво ще бъде и дали ще бъдат съвместими (поне на ниво контакти).
MOJELI NQKOI DA POMOGNE
nemoga da si namerq pisalki za qtek s200 a
a tazi v komplekta dade fira nqkoi ako ima ili znae ot kade da si kupq mojeli da kaje trqbvat mi 3 broq
blagodarq predvaritelno
nemoga da si namerq pisalki za qtek s200 a
a tazi v komplekta dade fira nqkoi ako ima ili znae ot kade da si kupq mojeli da kaje trqbvat mi 3 broq
blagodarq predvaritelno
gotin e qtec 9600 dobyr procesor kamer ai si4ko vij go nego ako ti haresva i moje6 da si go pozvoli6 :)
a za pisalki vijte v multirama gledah komplekt ot 4,ili5 v 1 opakovka no ne poglednah kolko pari sa
a za pisalki vijte v multirama gledah komplekt ot 4,ili5 v 1 opakovka no ne poglednah kolko pari sa
Някой има ли представа как да сменя функциите на двата soft-keys в stand-by екрана. В момента са Calendar и Contacts, а искам да ги направя други.