Telefona e mn hubav ima mn ekstri za ceneta si,no MOLQ VI ne si kupuvaite GSM ot magazinite na \\\\\\\"DA DA\\\\\\\"prodavat s4upeni telefoni,i ne spazvat usloviqta na garanciqta!DefaultUser написа: ↑28 апр 2004, 18:33nqkoi da ima nqkva predstava kolko gore dolu 6e struva toq gsm?
Siemens CX65
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens CX65
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
nai-qkiqDefaultUser написа: ↑28 апр 2004, 18:33nqkoi da ima nqkva predstava kolko gore dolu 6e struva toq gsm?
Ебахти скапаният телефон...абсолютен боклук, има мн функций и всичките са абсолютно на минимум качество!Преди 2 дни ми падна от джоба докато карах колело...сабрах си го и тръгна, но оттогава ми се изкл. през 1 мин да не говорим че като го ръгна в кабела за пц-то и се изкл.,ако го разтреса пак става така...а ве пълен ташак...не е кат старият който ми откраднаха - N72 падал ми е от врата докато карах скутера ми от Марково надолу сас 90 км/ч и беше жив само че много надраскан.
П.С. Единствено от което съм доволен от СХ65 е че издържа на вода много пъти съм го изпускал във вода и е стоял дълго време но като го изсуша за 3-4 часа и тръгва веднага...
П.С. Единствено от което съм доволен от СХ65 е че издържа на вода много пъти съм го изпускал във вода и е стоял дълго време но като го изсуша за 3-4 часа и тръгва веднага...
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
М-да-а-а-а. И моя постоянно го блъскам в земята и вече почна да прекъсва, как не съм се сетил до сега да го давя, ама че съм тъп - отивам да го пусна в кенефа... ;-)))))
abe star e ama e zdrav - izpuskal sam go nqkolko pati na cement i ni6to mu nqma - raboti idealno.E smenq6 panel i tova e. Ako nqkoi tarsi programki i razni ne6ta za nego da vidi tuk: http://cx65.free.bg
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Да, Siemens CX65 е много лош избор за орехотрошачка
За това се мисли като купуваш апарата. Има такива с пластмасови корпуси и такива с метални. Ако планираш редовно да го отъркалваш по бетон или да чупиш орехи с него - вземи си специален спортен модел или някоя 160-грамова Nokia.
Аз си го пазя много добре и съм си го изтървал 3 пъти на килим от около метър - метър и половина - абсолютно никакви проблеми няма.
Занеси го да му освежат спойките, друго нямам какво да ти кажа.
Телефончето е трепач за цената си, само дето няма MP3 и bluetooth - все пак моделът е от февруари 2004.
Аз си го пазя много добре и съм си го изтървал 3 пъти на килим от около метър - метър и половина - абсолютно никакви проблеми няма.
Занеси го да му освежат спойките, друго нямам какво да ти кажа.
Телефончето е трепач за цената си, само дето няма MP3 и bluetooth - все пак моделът е от февруари 2004.
GOOOOLQMA PRA4KA E... Az imam takuv.