Siemens ME75
Re: Siemens ME75
Mnenieto mi za tozi telefon e che tova e mnogo dobur telefon za parite za koito se predlaga. Zvuka e naistina 4ist i ne6toto koeto zabelqzah vednaga e 4e raboti dosta burzo bez da e neobhodimo da mu se preflashva firmware-a kakto mi se nalaga6e na predi6nite siemens-i.
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Преди 2 дни си го купих. На първо четене съм много доволен: произведен е в Германия (пише го не само на кутийката, но и в телефона), изглежда безупречно - без луфтове и "скърцания". В комплекта гумените тапички (захранване, камера, антена) са по 2 броя, което всеки който е ползвал подобен телефон ще оцени ;). До тук работи бързо и стабилно. Нямаше Т9 на български (не го открих и в сайта на Бенк-Сименс), но го имах от преди (от CX65-цата) и му сложих. Дисплеят е малко по-малък от тези на 65-та серия, но броят на пикселите е запазен и е видимо по-ярък. Още не мога да коментирам батерията - основният за мен аргумент при покупката му, но след като вчера цял ден съм го човъркал и още е жив, смятам че всичко е ОК.
Imam telefona otkak izleze oficialno v BG kraq na qnuari. TOVA E EDIN OT NAI-SILNITE TELEFONI KOITO SA IZLIZALI NAPOSLEDUK!
Samo da kaja ne6to otnosno bateriqta - obezatelno q ostavete pone dva-tri puti da se izto6ti "do dupka" za da razkrie celiq si potencial, a povqrvaite mi - toi e dosta golqm ( durji 6 dena pri intenzivno polzvane i po4ti 9 ako ne ru4kate tel.!)
Samo da kaja ne6to otnosno bateriqta - obezatelno q ostavete pone dva-tri puti da se izto6ti "do dupka" za da razkrie celiq si potencial, a povqrvaite mi - toi e dosta golqm ( durji 6 dena pri intenzivno polzvane i po4ti 9 ako ne ru4kate tel.!)
Kogato si go vzeh bqh mnogo dovolen ot nego...i tazi radost produlji to4no 1 mesec i 5 dena. Togava tela re6i 4e trqbva prosto da izgasne dokato praveh klip4e. I taka izgasna 4e ve4e nqkolko dena sedi v serviza na jeff. Hora ne o4akvaite ne6to mnogo ot telefoni za po 200-300 leva koito na pruv pogled imat mnogo extri. Az imam dosta golqm opit sus telefoni Siemens no smqtam da prekratq opita si s tqh do tozi model.
И аз имам МЕ75 от 5 месеца и съм изключително доволен от него ЗАРЕЖДАМ ГО НА 6-7 ДНИ -отбелязвам това защото батерията му е изключително издръжлива ,това е най-мощната батерия от всички модели Сименси до сега!Телефона не е от нисък клас а от средния клас на фирмата с прилична камера и с отличен органайзер,будилник,калкулатор с които дори и по скъпите марки и модели на SE и Nokia не могат да се похвалят!
SonyEricsson T100 дори има същия органайзер. Виж за нокия е друг въпроса....
Така че не си мисли че Siemens могат да се похвалят с нещо повече от другите, те са хубави телефони но.....са Siemens.
Така че не си мисли че Siemens могат да се похвалят с нещо повече от другите, те са хубави телефони но.....са Siemens.
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
"Същия органайзер" - приятелю, един съвет: изкажеш ли едно крайно некомпетентно мнение (като твоето в случая), оставяш в съзнанието на всеки прочел го доста лошо впечатление за себе си. Знаеш ли, примерно, че в адресната книга на въпросия Сименс (както и на повечето от 65-та серия насам) има място за рождена дата на контакта и опция за напомняне в избран час, което автоматично се появява в дневния лист със събития. Ще кажеш "голяма работа!", но ако се замислиш за момент, може да осъзнаеш колко практично е това. Още нещо интересно за сименсите: в адресната книга (в моята има около 550 записа) има опция за търсене по произволна дума - пишеш "Sofia" и пред теб се появява списък с всички записи, в които "Sofia" присъства в някое от полетата (които вярвай ми не са малко). Не приемай поста ми като лична обида, но избягвай да правиш съпоставка м/у ME75 и T100 - нямат НИЩО ОБЩО!
Ok, но мога да те уверя че ако напишеш на Т10 sofia пак ще ти излязат всички резултати, а не само по първа буква. Не знам кой си че да определяш кое мнение е компетентно и кое не, но в никакъв случай не може да ми казваш какво да ПРАВЯ!!! Като искаш да командваш си намери друг.
Брей, брей тея Сименси и СЕ-ни много добри органайзери имали....ще взема да си купя един да си организирам пълноценно времето
Zna4i sega go prodavat v germanos za 229 lv mislq da si go kupa kazahami 4e ima IrDa Blutot Mqsto za slot karta mp3 i ustanalite ekstri 4eta tuk i nevijdam ni6to ot tova koeto sumi kazali sa v koi da vqrvam =)) =|