BenQ-Siemens EL71
Re: BenQ-Siemens EL71
Нокия държат на операционна система както
Царя за Имотите си:))
или както ДПС за власта
или Първанов за президент
Царя за Имотите си:))
или както ДПС за власта
или Първанов за президент
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
препоръчвам ви никога да не си купувате такав шибън пустиуняк защото ще бъдете краино0 разоча овани,извинявам се за правописа но от 18 години живея вав зимбабве
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Мдааа личи ти наистина, че си некаф аутсайдер от Зимбабве :)))
Съвместим е.
Работи със всякакви други телефони и със комп без проблеми.
Няма проблем и със блутуут разговорни. Пробвал съм го и с Джабра и с Моторило хендсфери блутуути.
Работи със всякакви други телефони и със комп без проблеми.
Няма проблем и със блутуут разговорни. Пробвал съм го и с Джабра и с Моторило хендсфери блутуути.
Много готин телефон и същевременно едно много голямо недоразумение! Принципно, почти всеки телефон може да се класифицира в една от следните категории: бюджетен (никакви възможности, на никакви пари); имиджов (мн. добър дизайн, орязани функции, поносима цена); бизнес (не толкова добър дизай, но изпълнен с мн. качествени материали, full max функции). Е айде сега кажете къде да го сложим EL71?
Ако не си го отварял, отива направо в бизнес класата. Отвориш ли го обаче, материала на основнака клавиатура, направена от претопени кофички от кисело мляко те кара да се замислиш малко. Следващият въпрос: може ли да мине за имиджов телефон? За тоя клас казахме, че дизайна е приоритетен, за сметка на функциите. Да, ама при EL71 не е точно така - тук имаме Q-VEGA (това си е бая ми ти екстра), изход за вкл. към стерео уредба (кабела е IMH-100) и пр., т.е. надминава изискванията за тоя клас.
Е къде тогава, в бюджетния клас? И за там не става, защото за да бъде наречен един тел. бюджетен, трябва освен сниска цена, да има абсолютна надеждност в работата. EL71 - ниц майката, най-малкото заради stanby-а. Какво можеш да очакваш при положение, че батерията на телефона е само 600 mAh, а ползва същата базата като на S75, който е с 820 mAh, но с много по-малък екран (пиксели) и с много по-скромен sound.
Най-лошото обаче е склонността на телфона да се самоизключва. Рядко, веднъж - два пъти в седмицата, носиш си го в джоба и си мислиш, че имаш телефон, ама не!
Имах го точно 10 дена, излезе ми точно 184,99 eur.
Ако не си го отварял, отива направо в бизнес класата. Отвориш ли го обаче, материала на основнака клавиатура, направена от претопени кофички от кисело мляко те кара да се замислиш малко. Следващият въпрос: може ли да мине за имиджов телефон? За тоя клас казахме, че дизайна е приоритетен, за сметка на функциите. Да, ама при EL71 не е точно така - тук имаме Q-VEGA (това си е бая ми ти екстра), изход за вкл. към стерео уредба (кабела е IMH-100) и пр., т.е. надминава изискванията за тоя клас.
Е къде тогава, в бюджетния клас? И за там не става, защото за да бъде наречен един тел. бюджетен, трябва освен сниска цена, да има абсолютна надеждност в работата. EL71 - ниц майката, най-малкото заради stanby-а. Какво можеш да очакваш при положение, че батерията на телефона е само 600 mAh, а ползва същата базата като на S75, който е с 820 mAh, но с много по-малък екран (пиксели) и с много по-скромен sound.
Най-лошото обаче е склонността на телфона да се самоизключва. Рядко, веднъж - два пъти в седмицата, носиш си го в джоба и си мислиш, че имаш телефон, ама не!
Имах го точно 10 дена, излезе ми точно 184,99 eur.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
В България е 419 лв. Ако беше 184,99 eur да съм си го купил вече
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Ами много пути сам го казвал относно софтуера...Въпрос на ъпдейт е!При първоначалните екземпляри софта все още не е изпипан.Аз мисля, че EL71-цата е 1 прекрасен телефон с фешън дизайн, извънредно богати екстри и изклюително ниска консумация на ток.Иначе на цена от около 180 EUR може да се закупи от Германия, но да не забравяме, че тук е България...
Кво не му харесвате на телефончето бе?Аз го имам от две седмици вече и съм крайно доволна всичко си има ....кат си вземеш и едни слушалки и стаа екстра :)
Знае ли някой от къде може да се купят стерео слушалки за този телефон.В големите вериги магазини където го предлагат телефона няма. С Nano конектор е.