Siemens A70
Re: Siemens A70
abe vie ste mnogo tapi GSM-mite sa za razgovor a ne za kef
Телефонът е идеален. Имам М65 и този го взех за резерва, вече ме е яд, че се изръсих близо 300 кинта за стария.
Има зелен и червен бутон. Чува се добре. Батерията държи 7-8 дни (вярно, ползвам го с мтел, през която карта почти не говоря). Има безумно ярък дисплей. Менюто му е едно към едно със А52, А55 и А57 (тях съм виждал), но няма никакви излишни глупости като wap и т.н.
Единствен кусур - малко бавно чете от сим картата, трябват му 2-3 секунди след натискане на бутона за да изкара указателя.
Перфектен е за хората които говорят, тези дето могат лесно да го изпуснат (лекичък е като перце) и тези, които не им пука какво слагат на масата в кафето, дето стоят два часа на една кола, та да им стигнат паричките.
С две ръце съм за тоз телефон.
Има зелен и червен бутон. Чува се добре. Батерията държи 7-8 дни (вярно, ползвам го с мтел, през която карта почти не говоря). Има безумно ярък дисплей. Менюто му е едно към едно със А52, А55 и А57 (тях съм виждал), но няма никакви излишни глупости като wap и т.н.
Единствен кусур - малко бавно чете от сим картата, трябват му 2-3 секунди след натискане на бутона за да изкара указателя.
Перфектен е за хората които говорят, тези дето могат лесно да го изпуснат (лекичък е като перце) и тези, които не им пука какво слагат на масата в кафето, дето стоят два часа на една кола, та да им стигнат паричките.
С две ръце съм за тоз телефон.
Този наистина е качествен, нищо че е правен за T-mobile
poredniq bokluk na SiEMENS!
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
dosta posredstven telefon! no za realna cena 35lv - stava
срам за технологийте на 21 век
Телефончето е супер,сегааа ако искш да се гъзариш с него не става те и за това го плюят тези които го плюят.Аз го ползвам близо една година батерията ми издържа 5-6 дена,бутоните за навигация и менюто са много удобни а пък дизайна е супер.това че няма много функции на мен те не ми трябват аз го ползвам за говорене а не за гъзария.Заслужава си парите:))
nqkoi ima li instrukciite na tva 4udo na modernata tehnika da mi gi prati ako moje plz
Това е телефон за разговори, но все пак можеха да му сложат цветен дисплей и MMS.