Siemens ME75
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: Siemens ME75
Изтегли си Т9 на български от сайта на Бенк-Сименс и готово - всичките ми контакти са написани на кирилица, а като свикнеш да ползваш Т9, ще се изкефиш колко бързо пишеш на български (бележки, SMS-и и каквото друго си помислиш).
-
Погледнах, че в официялния сайт са решили да съберат някой друг лев от Т9, та ето линк (дано да излезе в сайта):
http://ivivdim.data.bg/T9%20za%20Siemens/t9bg.ldb
Файлът се поставя на телефона в директория
\Data\System\T9
Успех
http://ivivdim.data.bg/T9%20za%20Siemens/t9bg.ldb
Файлът се поставя на телефона в директория
\Data\System\T9
Успех
Телефона наистина е здрав, надежден и супер издръжлив.
На Иво - ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ;)
На Иво - ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ;)
много благодаря Иво:) само едно въпросче. на всички ли на задния капак има малък луфт? щото забелязах и на друг ME75, че малко му отзява м-у гумата и капака. или просто издребнявам :)
-
В момента оглеждам тела внимателно - нещо като леки луфтове има отдолу (от към буксата на зарядното). Единият е непосредствено зад капака и е наистина трудно забележим, по-скоро прави впечатление леката цепка от двете страни на буксата, но мисля, че това не е дефект - забелязвам, че има слабо одебеление на предната част на корпуса над буксата, което е причината за "луфта". За мен лично това не са особено съществени неща - капачето стои стабилно и не мърда (поне при мен).
-
- Регистриран: 17 сеп 2006, 14:26
Телефонът найстина е добър за парите си, в смисъл, че работи надеждно. Има обаче един голям проблем, след няколко месечна употреба гумените му уплътнения се разрушиха(гумата се разпадна). Наложи се да си купя нов панел (за този модел има само оригинални, от М-тел заден и преден панел общо 24лв.) Четах и в форума на Benq-Siemens и други са имали подобен проблем. Като се замисля веднъж го почистих с прарат за почистване на клавиатури за комп. възможно е това да е дало нежалания ефект. Съвет - почиствайте го само с вода, успех!
perfekten telefon dowolen sym
-
- Регистриран: 17 сеп 2006, 14:26
След няколкомесечна употреба и въпреки, че го почиствах само с вода и втория панел запачна да се разпада. Това е единственият дефект, който съм забелязал за 10 месеца употреба. Инъче телефонът е надежден.
Искам да ви помоля, да ми обясните как мога да снимам клипчета по дълги от 30 секунди.