Panasonic VS6
Re: Panasonic VS6
Дай линкче към някои програмки ;)
Някой има ли проблеми с Infrared между Panasonic vs6 и телефони на sony ericson??? При мен като се се опитам да прехвърля някой по-голям по-размери мелодия или картинка не може да се свърже или прекъсва става само с малки по 20-30кб!
Със simens c65 и със същия телефон на sony ericson прехвърлях по 1-2 mb с Infrared без проблем!Това има ли нещо общо с това че Panasonic vs6 е сглобяван в Китай?
Със simens c65 и със същия телефон на sony ericson прехвърлях по 1-2 mb с Infrared без проблем!Това има ли нещо общо с това че Panasonic vs6 е сглобяван в Китай?
-
- Регистриран: 16 окт 2006, 14:42
tel ne e lo6 no mnogo slabo se 4uvat mp3-kite dnes 4uh 4e mojelo s nqkakva programka da se 4uvat po-silno nqkoi znae e li kakva e tazi programa i kak se slaga na tel
Не се слага на телефона програмата, а се инсталира на компютъра.С нейна помощ се усилва звука на Мp3-йката и чрез USB кабел се прехвърля в телефона.Програмата се казва "Audacity"
Успех!
:)
Успех!
:)
телефонеца е хубав само че нз от къде да си свала игри ако някои зн да ми каже предварително благодаря
Игеи само през WAP профила и не по големи от 300kb!
1-vo da se izvinq ako povtarqm na nqkoi mnenieto, ama ne mi se 4etqha 7 stranici.. mnenieto mi e: tozi telefon ne stava za mp3player 4uva se super tiho i gadno... ako si sam pri nikakav 6um moje da si slu6a6.. ama da kajem da pusne6 muzika v u4ili6te dokato se razhojda6 po koridorite - ABSURD!
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
На всичките които се оплаквате ли ви са китайски телефоните или аз нещо греша?
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Хахаха с каква цел ще си пускаш музика на високоговорител докато се разхождаш по коридорите на училището? Не се обиждай, но винаги съм се смял на хората, които докато вървят си слушат музика от телефона (на високоговорител).