KG320
Re: LG KG320
Тоя телефон много ми харесва. И дизаина, и цената, и менюто. Само едно ме притеснява. По чуждите форуми чета че много слабо се чувал говора в слушалката и ако си на улицата неможеш да чуеш кво ти говорят поради шума от колите. Нека някой, който има такъв телефон да сподели впечатленията си за това.
В момента имам един такъв, изпробвах го, няма подобен проблем, чува се чудесно. "Проблемът" може да идва от там, че е много малък и тънък...и може просто да не е удобен на някой за разговор, въпрос на предпочитание, според мен. Иначе телефончето е 6-ца отвсякъде.
Говорил съм с него в петък в 17,30 на кръстовището между Президенството и Министерски съвет, по това време там едва си чуваш собствените мисли, но в слушалката не е имало проблем.
Говорил съм с него в петък в 17,30 на кръстовището между Президенството и Министерски съвет, по това време там едва си чуваш собствените мисли, но в слушалката не е имало проблем.
ROBIN,прав си,много слабо се чува говора в слушалката,точно това беше причината моя позната да го продаде на втория ден след закупуването му,иначе като дизаин е страхотен!!!
LG и добър телефон!
за пералня да но определено не им и ясно на жълтурите какво прави един тел добър
за пералня да но определено не им и ясно на жълтурите какво прави един тел добър
Xora kajete kak da ka4vam snimki v kontakti plees
Taka... za snimkite... ako iskash da prikachish snimka kym kontakt : resolution - 72x72... inache ne gi priema v 'Phonebook Gallery'
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
ei ALEX_PL po4va6 da me drazni6 razbrahme 4e ne haresva6 LG nujno li e da go po6e6 vav vsqka tema za telefon LG ?????????
Nqkoi drug da izkaje mnenie po vuprosa za tova dali se chuva dobre ili ne dokato govorish?
-
- Регистриран: 26 фев 2007, 17:27
zdraveite na vsi4ki
mn se radvam 4e imam vazmojnost da u4astvam v foruma. pro4etoh dosta mneniq za bateriqta na telefona i vse razli4ni. 6te vi bada mn blagodaren ako podiskotirame na tazi tema o6te malko.blagodarq vi predvaritelno
mn se radvam 4e imam vazmojnost da u4astvam v foruma. pro4etoh dosta mneniq za bateriqta na telefona i vse razli4ni. 6te vi bada mn blagodaren ako podiskotirame na tazi tema o6te malko.blagodarq vi predvaritelno