BenQ-Siemens E71

HeHacuTko
Регистриран: 02 фев 2005, 15:38

Re: BenQ-Siemens E71

Мнение от HeHacuTko » 05 фев 2007, 12:12

6630

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 05 фев 2007, 12:26

V4era "razcukvah" po telefona i mi se stori dosta dobre - mnogo e stilen "na jivo", menu-to e burzo, display-a e golqm i mnogo qruk, playera ne be6e lo6, predpolagam 4e ako mu se slojat drugi slu6alki zvuka 6te e o6te po-ka4estven. Radioto oba4e mi se stori dosta slabi4ko...
Za parite si e perfekten!

Ivo Ivanov
Регистриран: 25 апр 2005, 08:55

Мнение от Ivo Ivanov » 05 фев 2007, 18:34

С каква букса са слушалките?

Йордан
Регистриран: 28 май 2004, 19:42

Мнение от Йордан » 12 фев 2007, 15:38

Естествено каквато е и буксата и за зарядното .

hubu
Регистриран: 13 фев 2007, 19:24

Мнение от hubu » 13 фев 2007, 19:28

Здравейте.
Четох някъде, че радиото не може да работи във фонов режим, т.е. радиото да е включено, а да можеш да разглеждаш другите пунктове от менюто. Искам да попитам. Това така ли е?
И още. Радиото може ли да работи на високоговорител?
Благодаря предварително.

apus
Регистриран: 24 яну 2007, 19:10

Мнение от apus » 14 фев 2007, 21:45

Вярно е,че когато е пуснато радиото не можеш да си ръчкашо другите неща,просто на екрана ти стои управлението на радиото (честотата,силата на звука и канала на,който е запаметен) също радиото неможе да се слуша на високоговорител само на слушалки,тъй като използва кабела за антена.
При работа с плеъра,положението е горе долу същото,в смисъл,че ако слушаш музика (или гледаш нещо) друго не можеш да ръчкаш по менюто.
Не съм си играл с много телефони,но тези които съм виждал са организирани по подобен начин.
За фоновия режим имат друго предвид,че ако докато слушаш радио ти звънне някой радиото(плеъра) се изключва до приключване на разговора а до колкото знам има телефони при,които музиката си върви а също и разговора.
Други впечатления които мога да споделя са,организацията на менюто си е типичен siemens,батерията и тя :)
Екрана е просто перфектен,звука при разговор също,на доста шумни места се чува идеално.
Позволява използването на MP3-ки за звънене,като на всеки запис може да се сложи отделна мелодия.
При усилване на звука до край,започва да криви(когато се слуша на микрофона),друг недостатък е че винаги започва да звъни увеличаващо (започва от тихо и постепенно увеличава,поне за сега немога да го настроя да звъни от самото начало с максимална сила)
За сметка на това вибрацията му е железна в някой случай направо се чува не само се усеща:)
Друг минус е отсъствието на глезотики по радиото и плеъра като еквалайзери или поне профили:(
Но пък има органаизер и лунен календар:)))
Друго хубаво нещо е цената му за около 300 лева си купуваш телефон от среден клас с 1GB памет(телефончето се справя добре с управлението и).
Камерката прави прилични (за 1.3 МP) снимки .Няма светкавица но по качество не отстъпва на телефони със светкавица.
Като заключение мога да кажа,че е доста балансиран телефон и на притежателите и феновете на siemens ще допадне много.
Има всичко необходимо без да е претрупан излишно.
За игри не споменавам нищо защото не играя и освен неговите си съм качил само един tettris,но май неможе да се инсталират на допълнителната памет,тоест трябва да са на телефона :( (немога да го твърдя със сигурност)

Rotor
Регистриран: 11 фев 2007, 01:48

Мнение от Rotor » 18 фев 2007, 10:51

А батерията наистина ли толкова излиза, колкото и дават официалната спецификация. apus може ли малко повече инфо по този въпрос защото ми е най-важен. Характеристиките на батерията според производителя са върха и само заради тях си заслужава телефона.

apus
Регистриран: 24 яну 2007, 19:10

Мнение от apus » 20 фев 2007, 07:26

Батерията може и да изкарва времето дадено по спецификация (390 часа/16 дни) но при положение,че е на енергоспестяващ режим и не го ползваш изобщо,при силен сигнал на мрежата.При разговор нещата са може би малко по-реални макар,че не вярвм да издържи 7 часа непрекъснат разговор,поне аз не съм правил такъв разговор :) но принципно има такава възможност ако си близко до клетка и водиш само един 7 часов разговор,защото разхода на енергия при говорене не е голям.
В предишното мнение като писах,че батерията е като на всички сименси,имах предвид,че при мен кара почти толкова време колкото и предишните ми телефони сименс С45/МЕ45/С55/М55,около 3-4 дни смесено ползване(има съвсем леко подобрение).
При мен това са около 15-тина минути разговор на ден,използване на будилника и някой и друг sms (яркоста на екрана 10%).
Не съм тествал по отделно радио,плеър и т.н.
Най-краткото време за което успях да стопя батерията е 13 часа,като нон стоп си играх с него при 90% яркост на екрана,игри,клипове,МР3-ки и прехвърляне на данни през bluetooht-а.
Тъй,че за сигурна работа на батерията според мен са 3 дни.

pomognete
Регистриран: 28 фев 2007, 01:51

Мнение от pomognete » 28 фев 2007, 01:56

imam telefona ot 5-6 dni...izkarva den i polovina dva bez po4ivka...kamerata pravi idealni snimki,no nemoga da snimam primerno ne6to pisano v u4ebnik ili v tetradkata mi....prosto ne fokusira bukvite...va6iq telefon pravi li vi tozi problem?....mojebi tova se dulji na softa ??? ako nqkoi nameri link za software molq da mi pomogne i da me oputi kak da si smenq softa....blagodarq predvaritelno!

dosio
Регистриран: 15 мар 2007, 21:18

Мнение от dosio » 15 мар 2007, 21:25

niakoj znae li dali moje pri svaliane s bluetooth file-a da otiwa direktno na microSD-to a ne da minawa prez negowata si pamet? ina4e si e super makar da ima i niakoj nedostatyci

Отговори