Vidqh,4e si pisal za problem s quickofice pri 6680,tozi problem se reshava s pda:).Naistina razlikata e ogromna mejdu PDA i smartfonite s Simbian,no vsi4ko opira do vkus i razbirane.
Ako imash ponqtie ot windows pone malko,to togava shte razberesh dokolko PDA prevuzhojdat smartfonite i po to4no kazano-bitka mejdu windows i simbian.Imah N93 i beshe dobyr model,no poneje podrazbiram dostatu4no ot windows,to tazi OS za men e po udobna.A ina4e Flame shte bude v Bulgaria,
no moje bi i pod drugo ime kato obrabotka ot HTC(qtek):)
O2 XDA Atom Exec един въпрос ?
Re: O2 XDA Atom Exec един въпрос ?
Ами може надявам се процесора да си е същиа за който говорим че иначе няма да е хубаво ::) иначе съм ползвал много телове особено на симбиона всички разновидности и да ти кажа най-удобен е S60 ::) но сум се заинтересувал към ПДА-тата защото са нещо различно пак и като гледам са май най-доброто от към функзионалност единствено ме притеснява че дисплея ще се драска от писалката и принципно :) а и другото е че няма сервиз на дадената фирма примерно Qtech което малко ме притеснява няма да мога да си копувам оригинални аксесуари но се надяжам други магазини да предлагат богата гама ... Друго което съм забялязъл е че тука от 2 години навлязоха по-сериозно тези машинки ::) но като цяло им се кефя особено ако имат богат избор от crack-нат софтуер ::::)))) е това е ще ги чакаме и ще видим какво ще представят ....
а колкото до този офис е малко гадно така но какво да се прави ::) вагно е че всеки има идея и се опитва да помогне на другия ::)))
а колкото до този офис е малко гадно така но какво да се прави ::) вагно е че всеки има идея и се опитва да помогне на другия ::)))
Относно драскането на дисплея не се тревожи,защото ПДА дисплейте са направени по специална технология,която ги защитава
достатъчно и ако не приложиш огромна сила:)
или падане от високо то няма причини за тревоги.Ползвал съм доста покетчета и имам някакъв опит на който да се опра:).Аксесоари има достатъчно,а и тепърва навлизат още и от най-различни пройзводители.Функционалността на ПДА-тата
е отлична,а Уиндоус мобиле печели със своята гъвкавост,макар,че е по тежка ОС.
достатъчно и ако не приложиш огромна сила:)
или падане от високо то няма причини за тревоги.Ползвал съм доста покетчета и имам някакъв опит на който да се опра:).Аксесоари има достатъчно,а и тепърва навлизат още и от най-различни пройзводители.Функционалността на ПДА-тата
е отлична,а Уиндоус мобиле печели със своята гъвкавост,макар,че е по тежка ОС.
Притежавм го от два месеца и нямам забележки към този покет. Супер е и до момента не съм намерил по добра машинка от тази.
Търся да купя нов O2 XDA Atom Exec за 977 лв.
otli4en telefon, s mnogo dobri harakteristiki!i nai wajnoto sys stereo govoriteli!!!!!!!!!
izleze novij orbit xda 2 ama samo v magazinite na o2 da go kupite okolo 500 evro http://shop2.o2online.de/nw/produkte/handys/allehandys/details/index.html?articleId=4510%20070030%2000&salesChannel=SHOP&shopMobTab=d