BenQ-Siemens EF81
Re: BenQ-Siemens EF81
ami shtoto nali uj falirali
Фалира европейският им филиал :) и нови модели SIEMENS и BenQ-SIEMENS (не се знае) няма да има ...
Nqkoi da kaje kak da se svarja s kabela deto e s USB s telefona... Mersi.
BenQ-Siemens EF81
predishnoto se oprawi, a vatreshniqt paper ne mi dawa da go smenq??? smenqm go no ne se promenq.
I kogato se vkluchva telefona kak mogat li da se mahnat reklamite na star wars pri startirane.
i kak da se delnat napravo?
I kogato se vkluchva telefona kak mogat li da se mahnat reklamite na star wars pri startirane.
i kak da se delnat napravo?
-
- Регистриран: 01 яну 2007, 17:33
BenQ-Siemens EF81
От къде мога да си намеря новия Firmware 48
когато саитът на Benq-Simens е спрян?
когато саитът на Benq-Simens е спрян?
prosto njamam dumi kakyv strahovit bokluk e tova!!!
pyrvo go kupih s fw48 kojato beshe bavna kato ohljuv i se dyneshe na porazija
reshih da si upgratena firmwareto i namerih po cheshki i nemski forumi info che syshtestvuva ruska i nemska versija na fw58 - sajta na benqmobile imat samo fw48 international
sled upgrade ot 48 na 58 telefona otkazva da priema vivatelskata mi karta - sys mtelskata mi vyrvi no vivatelskata prosto ja otkazva i si stoi na searching... dokato se samoizkljuchi
priema nastrojkite za gprs i ne pokazva "accept" sled tova prashtam oshte edin sms i togava reshava da me pita da priema li nastrojkite
sled kato gi priema kazva internal error i nishto....
kamerata e pylen BULLSHIT!
pylen $6 bokluk na taiwancite biomorphic!
v rejim na videorazgovor te pravi tolkova zelen che moje da te obyrkat s izvynzemno
i ne e samo tova!
bugovete i nedomislicite sa strashno mnogo!
nachina na slagane na simkartata i microSD-to!
i kakvo li oshte ne
capa se po zle ot naj typata plastmasa!
taka narechenoto "mineralno" styklo zaprilichva na iztyrkan plexiglass - "magnezievija" korpus se draska izkljuchitelno lesno i ostavat draskotini!
nikoga poveche benq! nikoga poveche siemens!
nekadyrnici!
pyrvo go kupih s fw48 kojato beshe bavna kato ohljuv i se dyneshe na porazija
reshih da si upgratena firmwareto i namerih po cheshki i nemski forumi info che syshtestvuva ruska i nemska versija na fw58 - sajta na benqmobile imat samo fw48 international
sled upgrade ot 48 na 58 telefona otkazva da priema vivatelskata mi karta - sys mtelskata mi vyrvi no vivatelskata prosto ja otkazva i si stoi na searching... dokato se samoizkljuchi
priema nastrojkite za gprs i ne pokazva "accept" sled tova prashtam oshte edin sms i togava reshava da me pita da priema li nastrojkite
sled kato gi priema kazva internal error i nishto....
kamerata e pylen BULLSHIT!
pylen $6 bokluk na taiwancite biomorphic!
v rejim na videorazgovor te pravi tolkova zelen che moje da te obyrkat s izvynzemno
i ne e samo tova!
bugovete i nedomislicite sa strashno mnogo!
nachina na slagane na simkartata i microSD-to!
i kakvo li oshte ne
capa se po zle ot naj typata plastmasa!
taka narechenoto "mineralno" styklo zaprilichva na iztyrkan plexiglass - "magnezievija" korpus se draska izkljuchitelno lesno i ostavat draskotini!
nikoga poveche benq! nikoga poveche siemens!
nekadyrnici!
Мн си зле пич ... само това мога да ти кажа :)
Как ще ъпгрейдваш firmwear-а като официално 58 версия не е пускана - така, че си го правиш на свой риск!! Първо чети и тогава пиши ... Аз нямам никакви проблеми с телефона, но всеки си има право на мнение :) купи си Нокия щом толкова се оплакваш ....
Как ще ъпгрейдваш firmwear-а като официално 58 версия не е пускана - така, че си го правиш на свой риск!! Първо чети и тогава пиши ... Аз нямам никакви проблеми с телефона, но всеки си има право на мнение :) купи си Нокия щом толкова се оплакваш ....
neka da sym zle
ti si karaj s ohljuva narechen fw48 - az ne moga da go tyrpja - po dobre da go hvyrlja
njamalo oficialen..a tozi fw58 da ne mislish che e neoficialen za russia i BRD?
zashto ne go pusnaha international?
ot kolko vreme vsichkite im firmwareta sa bavni kato natovareni ohljuvi po bair?
teb kato te ustrojva karaj si - az ne tyrpja kompromisi dori i da mi struvat hvyrleni pari na vjatyra - veche si imam obeca i shte preskacham tezi dve firmi - ne sluchajno falira siemenskija klon
to ne bjaha grozotii, to ne bjaha neudachi to ne bjaha gluposti
sram i pozor tezi hora pravjat ice expresite v germany
a nishto chudno da ti haresva ako ne si pipal po dobro - vednyj obache pipnesh li trudno mogat da te ubedjat che tozi bokluk e v reda na neshtata
ti si karaj s ohljuva narechen fw48 - az ne moga da go tyrpja - po dobre da go hvyrlja
njamalo oficialen..a tozi fw58 da ne mislish che e neoficialen za russia i BRD?
zashto ne go pusnaha international?
ot kolko vreme vsichkite im firmwareta sa bavni kato natovareni ohljuvi po bair?
teb kato te ustrojva karaj si - az ne tyrpja kompromisi dori i da mi struvat hvyrleni pari na vjatyra - veche si imam obeca i shte preskacham tezi dve firmi - ne sluchajno falira siemenskija klon
to ne bjaha grozotii, to ne bjaha neudachi to ne bjaha gluposti
sram i pozor tezi hora pravjat ice expresite v germany
a nishto chudno da ti haresva ako ne si pipal po dobro - vednyj obache pipnesh li trudno mogat da te ubedjat che tozi bokluk e v reda na neshtata
Ами нищо не ти пречи да го смениш вземи си друг стига си ревал! За толкова пари толкова ...
ne mi kazvaj "stiga si reval" zashtoto mojat "rev" si e moeto mnenie i az imam svobodnoto pravo da si go izkazvam kolkoto si iskam i nikoj ne moje da mi kazva kakvo da pravja
tova che na teb ti haresva si e tvoja rabota - na men pyk NE MI haresva koeto si e moja rabota poradi koeto ne mi se byrkaj v rabotata
telefona e bokluk i ne go preporychvam i za 50lv!
tova che na teb ti haresva si e tvoja rabota - na men pyk NE MI haresva koeto si e moja rabota poradi koeto ne mi se byrkaj v rabotata
telefona e bokluk i ne go preporychvam i za 50lv!