BenQ-Siemens EF81
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: BenQ-Siemens EF81
Какъв ти беше телефона преди EF81 (ако си ползвал друг) и какви са ти отзивите за него. Нямам личен опит с въпросния GSM, но ако положението беше толкова трагично, това със сигурност щеше да се знае. От начина по който описваш състоянието на телефона си и най-вече външния му вид, аз си правя извод, че самият факт, че машинката все още дава някакви признаци наживот е повод за гордост на производителя. Занапред задължително си вземай удароустойчиви телефони и все пак имай едно наум, че основното предназначение на един GSM не е да се замеряш с него.
oh kolko si mi umen i shvatliv
bravo na momcheto!
kolko lesno bilo
toj shtom se oplakva ot vynshnija vid znachi e njakakyv mundar i si hvyrlja telefona i go rita po ulicite
ami da - zashto pyk ne - davash suma pari i posle gi ritash - che koj ne pravi taka?
kupi si telefona kato si tolkova umnichyk, ponosi go njakolko dena v djoba i pak shte govorim
zaprilichva na grozna izcapana tenekija
materialite ne sa podbrani dobre
tezi koito znajat kak da podbirat material mogat da ti go napravjat ot plastmasa i sled 1 godina pak da izglejda dobre
tozi tuk e uj ot "authentic materials"
KEL FAJDA kakto kazvat babite
e leko da dokosnesh vynshnija ekran s pryst toj taka se zacapva vse edno si go namazal s med
njama kakvo poveche da obiasniavam - mnenieto mi e jasno - telefona e BOKLUK
neudachen i nabyrzo skalypen opit
poveche uspeh sledvashtija pyt BENQ!
oh sorry vie se srinahte
kakto i da e
bravo na momcheto!
kolko lesno bilo
toj shtom se oplakva ot vynshnija vid znachi e njakakyv mundar i si hvyrlja telefona i go rita po ulicite
ami da - zashto pyk ne - davash suma pari i posle gi ritash - che koj ne pravi taka?
kupi si telefona kato si tolkova umnichyk, ponosi go njakolko dena v djoba i pak shte govorim
zaprilichva na grozna izcapana tenekija
materialite ne sa podbrani dobre
tezi koito znajat kak da podbirat material mogat da ti go napravjat ot plastmasa i sled 1 godina pak da izglejda dobre
tozi tuk e uj ot "authentic materials"
KEL FAJDA kakto kazvat babite
e leko da dokosnesh vynshnija ekran s pryst toj taka se zacapva vse edno si go namazal s med
njama kakvo poveche da obiasniavam - mnenieto mi e jasno - telefona e BOKLUK
neudachen i nabyrzo skalypen opit
poveche uspeh sledvashtija pyt BENQ!
oh sorry vie se srinahte
kakto i da e
-
Като ти писах вчера едно леко съмнение ме глождеше: "може пък човека да го е имал от момента в който тел-а излезе на пазара, та за това така жестоко е успял да го съсипе...", но сега като изръси това "няколко дена" тотално се убедих че си го слагал в джоба със някое парче шкурка...
М/у другото съм виждал много народ с безобразно отношение към GSM-а си, като 90% от тях (включително моя син) са го получили като подарък от мама и тати, щото просто не са още на възраст да имат собствени доходи.
Та какъв казваш ти беше предния телефон?
М/у другото съм виждал много народ с безобразно отношение към GSM-а си, като 90% от тях (включително моя син) са го получили като подарък от мама и тати, щото просто не са още на възраст да имат собствени доходи.
Та какъв казваш ти беше предния телефон?
sega pyk shurka li izmisli?
shurkata capa ili draska?
ja da si spomnim zaedno?
maj che po skoro draska?
neudachen opit - maj ne chetesh kakvo pisha?
predishnijat mi telefon beshe izvynzemen - tolkova s nezdravoto ti ljubopitstvo s koeto se opitvash da si izvadish nezdravite izvodi koito taka ili inache si vadish ot vsichko
vmesto da mi sporish za neshto koeto JAVNO njamash - po dobre si kupi edin, mahni mu predpaznite lepenki ot ekranite i samo dokosni vynshnijat ekran edin pyt s pryst
posle se opitaj da go zabyrshesh s meko parchence plat i vij rezultata, umniche
napravi syshtoto s kakyvto i da e drug telefon i togava ela i kaji kakvo si vidjal i dano tozi pyt si prochel kakvo sym napisal za da ne mi govorish za shkurki
shurkata capa ili draska?
ja da si spomnim zaedno?
maj che po skoro draska?
neudachen opit - maj ne chetesh kakvo pisha?
predishnijat mi telefon beshe izvynzemen - tolkova s nezdravoto ti ljubopitstvo s koeto se opitvash da si izvadish nezdravite izvodi koito taka ili inache si vadish ot vsichko
vmesto da mi sporish za neshto koeto JAVNO njamash - po dobre si kupi edin, mahni mu predpaznite lepenki ot ekranite i samo dokosni vynshnijat ekran edin pyt s pryst
posle se opitaj da go zabyrshesh s meko parchence plat i vij rezultata, umniche
napravi syshtoto s kakyvto i da e drug telefon i togava ela i kaji kakvo si vidjal i dano tozi pyt si prochel kakvo sym napisal za da ne mi govorish za shkurki
-
Цитирам:
"taka narechenoto "mineralno" styklo zaprilichva na iztyrkan plexiglass - "magnezievija" korpus se draska izkljuchitelno lesno i ostavat draskotini!"
Сигурно страшно ще се изненадаш, но отзивите за телефона са доста добри - направих си труда да се поровя из доста форуми - има хора които са се пооплескали като теб с версиите на софта, в едно ревю в gsmbgmag се споменава за сравнително лесното зацапване на дисплея, но за бързо надраскване на корпуса никой не говори. Никой не се оплаква и от камерата. Този твой "извънземен" предишен телефон в комбинация с зеления ти образ в камерата май доста странно се навързват... ;-).
Та да приключим със следната уговорка: ако си навършил 16 години, ти си правия, ако пък както ми намирисва си поредния дечко хванал за сефте телефон - не се излагай повече. Айде със здраве!
"taka narechenoto "mineralno" styklo zaprilichva na iztyrkan plexiglass - "magnezievija" korpus se draska izkljuchitelno lesno i ostavat draskotini!"
Сигурно страшно ще се изненадаш, но отзивите за телефона са доста добри - направих си труда да се поровя из доста форуми - има хора които са се пооплескали като теб с версиите на софта, в едно ревю в gsmbgmag се споменава за сравнително лесното зацапване на дисплея, но за бързо надраскване на корпуса никой не говори. Никой не се оплаква и от камерата. Този твой "извънземен" предишен телефон в комбинация с зеления ти образ в камерата май доста странно се навързват... ;-).
Та да приключим със следната уговорка: ако си навършил 16 години, ти си правия, ако пък както ми намирисва си поредния дечко хванал за сефте телефон - не се излагай повече. Айде със здраве!
njamam dumi!
ti si znaesh edna pesen i neja si peesh!
dechko mechko
ti mi prilichash na porastnal no ne poumnjal zajadliv dechko
ti kupi li si telefona?
poraboti li s nego?
imash li veche mnenie na potrebitel ili hodish da chetesh po forumite samo?
tam ima i dobri ima i otzivi syshtite kato moite
kakvo mi se pravish na umnik bez da imash opit sys samija telefon
a otnosno citatite - pak ne vnimavash v chas!
kakvo znachi "iztyrkan plexiglas"?
oznachava li NADRAN plexiglas, moeto momche?
a velikija magneziev korpus se draska - da!
pri men se nadraska tochno do leshtata na kamerata - tam kydeto se vyrti i minava mnogo blizo do korpusa
predpolagam che e imalo njakakva chastica kojato e zasednala tam i dokato sym go otvarjal e nadrala povyrhnostta zashtoto taka e konstruiran - no ti pak shte kajesh ne moje da byde shtoto do tam ti stigat vpechatlenijata
kato tolkova si vljuben - hodi si kupi tri!
a softa ne sym go "poopleskal" zashtoto ne sym go pisal az
pisali sa go tehnite nekadyrni programisti
180MHz Qualcomm processor i da go nakarat da se vlachi kato ohljuv - ne e lesna rabota!
izobshto ti zashto pishesh tuk?
az si kazvam mnenieto kato potrebitel a ti kakyv si?
zaiajdash se i obijdash kato sopoliv teen i ti pravi kef che horata ti obryshtat vnimanie vmesto da obyrnat vnimanie na telefona i faktite okolo nego?
ti si znaesh edna pesen i neja si peesh!
dechko mechko
ti mi prilichash na porastnal no ne poumnjal zajadliv dechko
ti kupi li si telefona?
poraboti li s nego?
imash li veche mnenie na potrebitel ili hodish da chetesh po forumite samo?
tam ima i dobri ima i otzivi syshtite kato moite
kakvo mi se pravish na umnik bez da imash opit sys samija telefon
a otnosno citatite - pak ne vnimavash v chas!
kakvo znachi "iztyrkan plexiglas"?
oznachava li NADRAN plexiglas, moeto momche?
a velikija magneziev korpus se draska - da!
pri men se nadraska tochno do leshtata na kamerata - tam kydeto se vyrti i minava mnogo blizo do korpusa
predpolagam che e imalo njakakva chastica kojato e zasednala tam i dokato sym go otvarjal e nadrala povyrhnostta zashtoto taka e konstruiran - no ti pak shte kajesh ne moje da byde shtoto do tam ti stigat vpechatlenijata
kato tolkova si vljuben - hodi si kupi tri!
a softa ne sym go "poopleskal" zashtoto ne sym go pisal az
pisali sa go tehnite nekadyrni programisti
180MHz Qualcomm processor i da go nakarat da se vlachi kato ohljuv - ne e lesna rabota!
izobshto ti zashto pishesh tuk?
az si kazvam mnenieto kato potrebitel a ti kakyv si?
zaiajdash se i obijdash kato sopoliv teen i ti pravi kef che horata ti obryshtat vnimanie vmesto da obyrnat vnimanie na telefona i faktite okolo nego?
-
Да, това е наистина добро предложение - всеки си купува от всички телефони които се продават и вече има право да изказва мнение. То честно казано е редно да го направим така и с автомобилите, всичката бяла и черна техника и каквото там още се сетиш... ;-)))
Не оспорвам това, че можеш да изкажеш мнението си като потребител, но в твоя случай много ме издразниха грандиозните обобщения до които достигна на база скромния си опит. Значи имаш проблеми с един конкретен телефон (за което както вече се разбра ти явно имаш не малка вина) и от това следва, че моделът е пълен боклук и марката - също. Защо е трябвало да спираш обае до тук - защо не кажеш че от това следва, че в Корея се произвеждат само боклуци => боклук е цялата азиатска продукция => на света се произвеждат само боклуци => в галактиката няма нищо читаво... и така до където ти стигнат познанията по астрономия. Индуктивното мислене е добър метод, но айде стъпи на по-сериозна база, та токава изказвай невероятните си умозаключения и покъртителни обобщения!
Не оспорвам това, че можеш да изкажеш мнението си като потребител, но в твоя случай много ме издразниха грандиозните обобщения до които достигна на база скромния си опит. Значи имаш проблеми с един конкретен телефон (за което както вече се разбра ти явно имаш не малка вина) и от това следва, че моделът е пълен боклук и марката - също. Защо е трябвало да спираш обае до тук - защо не кажеш че от това следва, че в Корея се произвеждат само боклуци => боклук е цялата азиатска продукция => на света се произвеждат само боклуци => в галактиката няма нищо читаво... и така до където ти стигнат познанията по астрономия. Индуктивното мислене е добър метод, но айде стъпи на по-сериозна база, та токава изказвай невероятните си умозаключения и покъртителни обобщения!
-
Така ли ти извика мама, като видя какво си сторил набързо с новия си телефон? ми не мога да я виня за това!
Смятам, че след като хората във форума останаха глухи за жалното ти хленчене и достатъчно се изложи вече, настана време да се върнеш там откъдето се появи (не говоря за 08.03.2007, а за 15-тина години по-рано).
Смятам, че след като хората във форума останаха глухи за жалното ти хленчене и достатъчно се изложи вече, настана време да се върнеш там откъдето се появи (не говоря за 08.03.2007, а за 15-тина години по-рано).