BenQ-Siemens EF81

Ivo Ivanov
Регистриран: 25 апр 2005, 08:55

Re: BenQ-Siemens EF81

Мнение от Ivo Ivanov » 08 мар 2007, 16:56

Какъв ти беше телефона преди EF81 (ако си ползвал друг) и какви са ти отзивите за него. Нямам личен опит с въпросния GSM, но ако положението беше толкова трагично, това със сигурност щеше да се знае. От начина по който описваш състоянието на телефона си и най-вече външния му вид, аз си правя извод, че самият факт, че машинката все още дава някакви признаци наживот е повод за гордост на производителя. Занапред задължително си вземай удароустойчиви телефони и все пак имай едно наум, че основното предназначение на един GSM не е да се замеряш с него.

lark
Регистриран: 08 мар 2007, 14:44

Мнение от lark » 09 мар 2007, 19:36

oh kolko si mi umen i shvatliv
bravo na momcheto!
kolko lesno bilo
toj shtom se oplakva ot vynshnija vid znachi e njakakyv mundar i si hvyrlja telefona i go rita po ulicite
ami da - zashto pyk ne - davash suma pari i posle gi ritash - che koj ne pravi taka?
kupi si telefona kato si tolkova umnichyk, ponosi go njakolko dena v djoba i pak shte govorim
zaprilichva na grozna izcapana tenekija
materialite ne sa podbrani dobre
tezi koito znajat kak da podbirat material mogat da ti go napravjat ot plastmasa i sled 1 godina pak da izglejda dobre
tozi tuk e uj ot "authentic materials"
KEL FAJDA kakto kazvat babite
e leko da dokosnesh vynshnija ekran s pryst toj taka se zacapva vse edno si go namazal s med
njama kakvo poveche da obiasniavam - mnenieto mi e jasno - telefona e BOKLUK
neudachen i nabyrzo skalypen opit
poveche uspeh sledvashtija pyt BENQ!
oh sorry vie se srinahte
kakto i da e

Ivo Ivanov

Мнение от Ivo Ivanov » 09 мар 2007, 20:39

Като ти писах вчера едно леко съмнение ме глождеше: "може пък човека да го е имал от момента в който тел-а излезе на пазара, та за това така жестоко е успял да го съсипе...", но сега като изръси това "няколко дена" тотално се убедих че си го слагал в джоба със някое парче шкурка...
М/у другото съм виждал много народ с безобразно отношение към GSM-а си, като 90% от тях (включително моя син) са го получили като подарък от мама и тати, щото просто не са още на възраст да имат собствени доходи.
Та какъв казваш ти беше предния телефон?

lark

Мнение от lark » 09 мар 2007, 23:41

sega pyk shurka li izmisli?
shurkata capa ili draska?
ja da si spomnim zaedno?
maj che po skoro draska?
neudachen opit - maj ne chetesh kakvo pisha?
predishnijat mi telefon beshe izvynzemen - tolkova s nezdravoto ti ljubopitstvo s koeto se opitvash da si izvadish nezdravite izvodi koito taka ili inache si vadish ot vsichko

vmesto da mi sporish za neshto koeto JAVNO njamash - po dobre si kupi edin, mahni mu predpaznite lepenki ot ekranite i samo dokosni vynshnijat ekran edin pyt s pryst

posle se opitaj da go zabyrshesh s meko parchence plat i vij rezultata, umniche

napravi syshtoto s kakyvto i da e drug telefon i togava ela i kaji kakvo si vidjal i dano tozi pyt si prochel kakvo sym napisal za da ne mi govorish za shkurki

Ivo Ivanov

Мнение от Ivo Ivanov » 10 мар 2007, 00:08

Цитирам:
"taka narechenoto "mineralno" styklo zaprilichva na iztyrkan plexiglass - "magnezievija" korpus se draska izkljuchitelno lesno i ostavat draskotini!"
Сигурно страшно ще се изненадаш, но отзивите за телефона са доста добри - направих си труда да се поровя из доста форуми - има хора които са се пооплескали като теб с версиите на софта, в едно ревю в gsmbgmag се споменава за сравнително лесното зацапване на дисплея, но за бързо надраскване на корпуса никой не говори. Никой не се оплаква и от камерата. Този твой "извънземен" предишен телефон в комбинация с зеления ти образ в камерата май доста странно се навързват... ;-).
Та да приключим със следната уговорка: ако си навършил 16 години, ти си правия, ако пък както ми намирисва си поредния дечко хванал за сефте телефон - не се излагай повече. Айде със здраве!

lark

Мнение от lark » 10 мар 2007, 01:01

njamam dumi!

ti si znaesh edna pesen i neja si peesh!

dechko mechko
ti mi prilichash na porastnal no ne poumnjal zajadliv dechko

ti kupi li si telefona?
poraboti li s nego?
imash li veche mnenie na potrebitel ili hodish da chetesh po forumite samo?

tam ima i dobri ima i otzivi syshtite kato moite

kakvo mi se pravish na umnik bez da imash opit sys samija telefon

a otnosno citatite - pak ne vnimavash v chas!
kakvo znachi "iztyrkan plexiglas"?
oznachava li NADRAN plexiglas, moeto momche?
a velikija magneziev korpus se draska - da!
pri men se nadraska tochno do leshtata na kamerata - tam kydeto se vyrti i minava mnogo blizo do korpusa

predpolagam che e imalo njakakva chastica kojato e zasednala tam i dokato sym go otvarjal e nadrala povyrhnostta zashtoto taka e konstruiran - no ti pak shte kajesh ne moje da byde shtoto do tam ti stigat vpechatlenijata

kato tolkova si vljuben - hodi si kupi tri!

a softa ne sym go "poopleskal" zashtoto ne sym go pisal az
pisali sa go tehnite nekadyrni programisti
180MHz Qualcomm processor i da go nakarat da se vlachi kato ohljuv - ne e lesna rabota!

izobshto ti zashto pishesh tuk?
az si kazvam mnenieto kato potrebitel a ti kakyv si?
zaiajdash se i obijdash kato sopoliv teen i ti pravi kef che horata ti obryshtat vnimanie vmesto da obyrnat vnimanie na telefona i faktite okolo nego?

Ivo Ivanov

Мнение от Ivo Ivanov » 10 мар 2007, 10:24

Да, това е наистина добро предложение - всеки си купува от всички телефони които се продават и вече има право да изказва мнение. То честно казано е редно да го направим така и с автомобилите, всичката бяла и черна техника и каквото там още се сетиш... ;-)))
Не оспорвам това, че можеш да изкажеш мнението си като потребител, но в твоя случай много ме издразниха грандиозните обобщения до които достигна на база скромния си опит. Значи имаш проблеми с един конкретен телефон (за което както вече се разбра ти явно имаш не малка вина) и от това следва, че моделът е пълен боклук и марката - също. Защо е трябвало да спираш обае до тук - защо не кажеш че от това следва, че в Корея се произвеждат само боклуци => боклук е цялата азиатска продукция => на света се произвеждат само боклуци => в галактиката няма нищо читаво... и така до където ти стигнат познанията по астрономия. Индуктивното мислене е добър метод, но айде стъпи на по-сериозна база, та токава изказвай невероятните си умозаключения и покъртителни обобщения!

lark

Мнение от lark » 10 мар 2007, 13:09

glupak

lark

Мнение от lark » 10 мар 2007, 13:09

glupak

Ivo Ivanov

Мнение от Ivo Ivanov » 10 мар 2007, 21:30

Така ли ти извика мама, като видя какво си сторил набързо с новия си телефон? ми не мога да я виня за това!
Смятам, че след като хората във форума останаха глухи за жалното ти хленчене и достатъчно се изложи вече, настана време да се върнеш там откъдето се появи (не говоря за 08.03.2007, а за 15-тина години по-рано).

Отговори