Siemens C72
Re: Siemens C72
Добре а както си го написал ти menu\saob6teniq\sustav novo\MMS от там става, такали? И как сменяш ако е от там и къде се записва?
този начин за видеозапис го прочетох във форума тук, но при мен не става и въобще не мога да записвам видеоклип. Затова питам някой може ли да обясни подробно как става или моят вариант на софтуер да е друг и затова да не става при мен
-
- Регистриран: 28 авг 2006, 14:28
Вчера си купих сименса харесва ми и чух че може да прави клип през ново ммс но пробжах всички вазможности и неможах да слична на видео мод. Някои може ли да ми обясни подробно(както се обяснява на някой който не разбира и грам) как се сличва на видео мод?
niama li koi da obiasni zashto ne moje da se prevklu4i ot kamera vav video i da se zapisva po ukazania na4in v novo saobshtenie/MMs i t.n., udujd niakio go praviat
-
- Регистриран: 09 яну 2007, 21:31
Siemens C72
Telefona e mnogo hubav kamerata pravi mnogo hubavi snimki. Ima mnogo hubavi melodii i kartinki prosto s 2 dumi kazano telefona e super.
Здравейте!Телефона е наистина добър.Имам го от м. май 2006г.Учудих се,че записва видео и веднага го пробвах.И невероятно но факт,стана записа.Ето това направих:Съобщение-Състав ново-MMS.Като се отвори съобщението е избрано-Звук.Натискате левия бутон и влиза в режим камера,още един път левия бутон и след това натискате джойстика /както при снимка/ за да започне запис на клипа.Клипа е дълъг 12 сек. и се записва в папка Videos,от там се гледа.Като свърши записа на клипа натиска се пак джойстика за потвърждаване и то изписва че клипа е запазен в папката спомената по-горе.После отивате в Настройки-Телефон-Помощ.памет-Videos и си пускате клипа който сте записали.Дано да съм помогнал.
abe kak se smenq na video mode
мога ли да попитам от къде да си изтегля по-нова версия софтуер за сименс c72.благодаря предварително
emm,edna priqtelka ima6e tak1v tel. .. biva,sladko e,v1preki 4e nqma koi znae kakvi extri =]
-
- Регистриран: 20 яну 2008, 21:51
Прочетох че повечето се самняват това да е варянта на факт!!!Не се подвеждаите няма да стане от камера!!! написания коментар по горе е варянта!!!Телефона е много издражлив на опускане дори и вав вода!!!Чудите се дали това да е новия ви телефон един е отговора зависи какво тарсиш в телефона си екстри-като слушалка-аксесоар!Ако тарсите музика хубава камера и тем подобни не се спираите на този апарат!Ако това коеоето ви трява е за собщения и ало ало може и да спестите някои лев и да се спрете на някои по скромн варянт!Ако тарсите тук там някоя екстра ало ало собщения то сте поподнали на точния телефон!!!Не се самняваите телефона е много издражлив ако изкате да си имате телефон за по далго и да не ходите но центровете за поправка няма да згрешите като го закупите!!!