NEC 338
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
NEC 338
zdraveite, po-povod tozi telefon, brat mi donese ot Italia edin brai, nenormalen telefon e, struva tam 119 evro s karta na TIM s vaucher za 30 evro...strahoten telefon e, kodiran de:-)
Re: NEC 338
i kakvo mu tolkova nenormalnoto ako ne e taina ...4e ima kamera li:)
Kaulin telefona v Italy se prodava samo ot TRE 3, tova beshe parvia UMTS operator, TIM dori i ne sa pomirisvali tozi teleefon, a i struvashe 99 evro s 100 evro strafik za govorene moi chovek lichno si go kupih i se razvali na 2 sedmiza, sega mi go smeniha no e skapan telefon za bezpari tolkoz.
-
Mnogo mi haresva telefon4eto. Samo da ima6e edin \"sin zab\" :) Ne, naistina mnogo mi haresva, dosta e funkcionalen i ne e Nokia ili Sony Ericsson kakto na pove4eto hora v Bg i tova opredelno mi dopada. Na horata koito se kolebaqt dali da si go vzemat bih kazal, 4e e dosta dobar samo 4e trudno se namirat aksesoari za nego, no naistina mnogo mi haresva, razli4en e , stilen. Tova e ot men :)DefaultUser написа: ↑11 май 2005, 19:12zdraveite, po-povod tozi telefon, brat mi donese ot Italia edin brai, nenormalen telefon e, struva tam 119 evro s karta na TIM s vaucher za 30 evro...strahoten telefon e, kodiran de:-)
-
A be ima li operator koito poddurja neta na toq telefon ili ne ? I izob6to kak mu se nastroiva wapa na tva 4udo?DefaultUser написа: ↑14 сеп 2005, 19:22Mnogo mi haresva telefon4eto. Samo da ima6e edin \"sin zab\" :) Ne, naistina mnogo mi haresva, dosta e funkcionalen i ne e Nokia ili Sony Ericsson kakto na pove4eto hora v Bg i tova opredelno mi dopada. Na horata koito se kolebaqt dali da si go vzemat bih kazal, 4e e dosta dobar samo 4e trudno se namirat aksesoari za nego, no naistina mnogo mi haresva, razli4en e , stilen. Tova e ot men :)
telefona e mnogo hubav no ako moze nqkoi da mi nameri lentov kabel kam displeq da pi6e na [email protected].
koito go kupi she se preebe mnogo mrasno zashtoto bnikade nema aksesoari za nego
Грешиш, аз съм виждал доста аксесоери за NEC - зарядни, батерий, HF, кабели. Друг е въпроса дали ти си ги пропуснал.
shit telefon mnogo e skyp 110 evro niamam pari za pileene
Re: NEC 338 / NEC e 228
Ами телефона ме кефи и тва си е! Супер удовен е. Само дето вече идва време да му сменям батерията, та ако някой може да помогне моля да пише на [email protected].
Ако имате проблем със софтуер за този модел или NEC e228, също не се колебайте да пишете. Аз търсих по доста форуми и намерих работещи драйвери и програмки. Лошото е, че не могат да се ползват качените mp3-ки като тон за звънене. Ако някой е разрешил този проблем, да го сподели моля... :)
Ако имате проблем със софтуер за този модел или NEC e228, също не се колебайте да пишете. Аз търсих по доста форуми и намерих работещи драйвери и програмки. Лошото е, че не могат да се ползват качените mp3-ки като тон за звънене. Ако някой е разрешил този проблем, да го сподели моля... :)