KU800
Re: LG KU800
zashto s 65k tva e kra4ka nazaina4e kato funkcii podobren oot chokoleita no tva s displeq e golqm minus
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Не мисля, че това дали дисплеят е 65К или 262К е особено важно - обърни вниманието на резолюцията, която е нещо доста по-съществено.
Може ли някой да ми каже, колко издържа батерията на този телефон.
Za razkodirane na LG KU800-icq:296961962
Не вярвам. Нали е от серията BLACK LABEL, така че едва ли биха го пуснали в друга разцветка като KG800, не би изглеждало добре. Червената подсветка стои добре само с черно и бяло. А 3G модел в ярки цветове ще стои ужасно. Все едно Nokia да направят N93 в ярко розово!
-
- Регистриран: 18 дек 2005, 23:51
4e to si pi6e......ina4e telefona mi se vijda zariben...moje da si vzema naesen ako izkaram nqkoi lev lqtoto :)
Днес си купих телефона и съм очарована.Досега съм имала доста телефони и като излезе нещо дето ми хваща окото го купувам.Препоръчвам го на всеки, който се колебае.Външния му вид е страхотен ,клавиатурата е суперска -необходимо е само леко докосване и бутонът е включен.Камерата прави изключително ясни снимки.Връзката с нета е много бърза, а Mp3-то е със страхотен звук.Даже днес си изтеглих 1 мелодия и направо звука е кристал.В комплекта е включен хендс фрий-стерео слушалки-доста стабилни с дистанционно управление, зарядно, диск със софтуер и аксесоар с логото на фирмата.
Може ли да ми пратите снимки от този телефон:
[email protected] ми е имейла
[email protected] ми е имейла