Хи-хи-хи. За цената новите модели на Нокиа с многото ти любими функции ще си взема едно евтино телефонче и един сравнително добър компютър, да видим тогава дали ще имаш функции. На телефона основната му функция е разговора. Другото са си заглавички, стига с глупостите ви вече... функции та функции. Вземи си лаптоп като искаш разнообразие.DefaultUser написа: ↑17 окт 2005, 19:58Tozi telefon izob6to ne mi dopada i kvi funkcii ima - nikakvi? Napravo e pla4eben Nokia e №1
Siemens C65
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens C65
-
- Регистриран: 23 апр 2006, 20:26
toq tel e mlou gotin no e super golem bokluk.
Vishte kfi povredi imah s nego:
1-Softwear-a mi izgore.Smeniha go .
2-Izkrati mi se platkata na procesora.opraiha go.
3-Sled kato opraiha platka na procesora raboti 12 chasa i fana virus.
Ebahti bokluka veche e v .......................
Vishte kfi povredi imah s nego:
1-Softwear-a mi izgore.Smeniha go .
2-Izkrati mi se platkata na procesora.opraiha go.
3-Sled kato opraiha platka na procesora raboti 12 chasa i fana virus.
Ebahti bokluka veche e v .......................
-
- Регистриран: 23 апр 2006, 20:26
telefona e s 10.32mb pamet i e mlou smotan.
az imah takav ama se stroshi sigurno parviq mi telefon "Philips Savvy Vogue" e po dobar ot toq i e po ubaf nishto 4e philips-a e "tuhla"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az imah takav ama se stroshi sigurno parviq mi telefon "Philips Savvy Vogue" e po dobar ot toq i e po ubaf nishto 4e philips-a e "tuhla"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Още за Siemens серия 65
С65 се продава у нас от почти година и половина. Цената му е около 170 лв, доколкото знам.
Аз имам CX65 - камерата му е страхотна за класа си. Менютата са чудесно подредени, органайзерът е невероятно удобен и лесен за ползване. (тези функции са идентични при C65).
Проблемът на цялата серия 65 е ужасяващия звук. Моят апарат има и нестабилен обхват (слаба предавателна мощност), който води до ефекта, че при vivatel понякога внезапно губи обхват дори при сила на сигнала 5/6 деления, но обикновено при 2/6. За останалите оператори слава Богу, тази граница е твърдо 2/6 или 1/6.
Аз имам CX65 - камерата му е страхотна за класа си. Менютата са чудесно подредени, органайзерът е невероятно удобен и лесен за ползване. (тези функции са идентични при C65).
Проблемът на цялата серия 65 е ужасяващия звук. Моят апарат има и нестабилен обхват (слаба предавателна мощност), който води до ефекта, че при vivatel понякога внезапно губи обхват дори при сила на сигнала 5/6 деления, но обикновено при 2/6. За останалите оператори слава Богу, тази граница е твърдо 2/6 или 1/6.
Имам Siemens C65 от почти една година и съм страшно доволен. Има всички екстри, които можеш да се сетиш за телефон от среден клас - 65 000 цвята екран, IrDA, Java, Фотоапарат (препоръчително е да не снимате през нощта или на тъмно, защото камерата няма светкавица), вграден http браузер, задължителните вече за всеки нов телефон будилник, калкулатор, хронометър, обратно броене, а конверторът на единици е много полезен, когато трябва да превръщате различни единици (примерно да изчислите колко км. е 1 светлинна година :) или колко m/s са 250 km/h). Има 10 МВ памет, което
е достатъчно за доста картинки, мелодии, анимации. По-новите версии на Firmware позвляват телефонът ви да чете видеоклипове
в 3gp формат. Със специална програмка можете
да превръщате предварително конвертирани песни в .wav в .wav, който телефона може да чете. Лично аз така съм си качил 4 песни на телефона. Но ако искате да имате всичко останало + песни, паметта определено няма да
ви стигне. Тук идва и най-големия недостатък не телефона - няма слот за Memory Card. Трябва да пестите внимателно вашите 10МВ.
Телефонът не е голям, доста лек е (някъде окло 80 гр. май беше), а по-лесно меню от това
няма никъде да намерите.
Отново обаче идва най-големия недостатък на
Siemens-ите. Дори и с най-новата версия на софтуера, пак се случва отвреме на време телефонът ад забие, да се самоизключи, рестартира и т.н., но с по-нов Firmware това става много рядко. За цената от 120-150 лв. телефонът е просто перфектен.
е достатъчно за доста картинки, мелодии, анимации. По-новите версии на Firmware позвляват телефонът ви да чете видеоклипове
в 3gp формат. Със специална програмка можете
да превръщате предварително конвертирани песни в .wav в .wav, който телефона може да чете. Лично аз така съм си качил 4 песни на телефона. Но ако искате да имате всичко останало + песни, паметта определено няма да
ви стигне. Тук идва и най-големия недостатък не телефона - няма слот за Memory Card. Трябва да пестите внимателно вашите 10МВ.
Телефонът не е голям, доста лек е (някъде окло 80 гр. май беше), а по-лесно меню от това
няма никъде да намерите.
Отново обаче идва най-големия недостатък на
Siemens-ите. Дори и с най-новата версия на софтуера, пак се случва отвреме на време телефонът ад забие, да се самоизключи, рестартира и т.н., но с по-нов Firmware това става много рядко. За цената от 120-150 лв. телефонът е просто перфектен.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Имам Siemens CX65 - по-големия брат на C65. Тази марка отдавна е доказала, че е с най-удобните менюта. Конвертора на мерните единици е страхотно полезно нещо, което липсва в новия ми уж по-модерен Motorola V360.
Не ти препоръчвам да записваш повече от 1 минута wav - заема ти ценно място, а прекалено сваления битрейт скапва и без това плачевното качество на звука на цялата серия 65.
Въпроса със забиването и произволното изключване се решава с профилактично рестартиране на телефона на всеки 2-3 дни (ако го тормозиш много).
Иначе, като изключим батерията, звука и поведението с някои оператори на стабилността на обхвата - телефончетата от тази серия са невероятно удобни и практични.
Не ти препоръчвам да записваш повече от 1 минута wav - заема ти ценно място, а прекалено сваления битрейт скапва и без това плачевното качество на звука на цялата серия 65.
Въпроса със забиването и произволното изключване се решава с профилактично рестартиране на телефона на всеки 2-3 дни (ако го тормозиш много).
Иначе, като изключим батерията, звука и поведението с някои оператори на стабилността на обхвата - телефончетата от тази серия са невероятно удобни и практични.
Siemens C65
imam toq telefon ot 1 god i 6 meseca. poslednite nqkolko meseca zapo4na da se samoizkliu4va sredno v meseca po vednaj.nqkoi moje li da kaje dali problema e v softuera ili e hardueren.parvata godina rabote6e ok.dali ne e zapo4nal da se skapva?ako e taka 6te6e da izkliu4va po 4esto.ina4e e dobar telefon, stiga da e zdrav.
siemens c72 e mnogo dobar sravnenie stoia
-
- Регистриран: 20 апр 2007, 20:41
Re: for update
Da ima edna programa koqto pravi ot mp3 na wav ako o6te vi interesuva eto i link : http://store3.data.bg/confflict/OtHeR pRoGrAmS/