KU250
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: LG KU250
Дванайсет от най-големите мобилни оператори
в света решиха, че LG KU250 е устройството, което ще бъде използвано в кампанията "3G за всички". UMTS апаратът ще се предлага от операторите на цена с около 30% по-ниска от нормалната за телефони в нисък клас, поддържащи комуникация от трето поколение. Инициативата, подпомогната от GSM асоциацията, цели популяризирането на 3G услугите в глобален план.
Най-добрия бюджетен 3G телефон
:) Life's Good
в света решиха, че LG KU250 е устройството, което ще бъде използвано в кампанията "3G за всички". UMTS апаратът ще се предлага от операторите на цена с около 30% по-ниска от нормалната за телефони в нисък клас, поддържащи комуникация от трето поколение. Инициативата, подпомогната от GSM асоциацията, цели популяризирането на 3G услугите в глобален план.
Най-добрия бюджетен 3G телефон
:) Life's Good
Минал покрай СЕ
Как можеш да сравняваш СЕ и LG не знам
Как можеш да сравняваш СЕ и LG не знам
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
lg sa si mn dobri za cenata no ne i v bulgaria za6toto tuka gi prdavat dosta po skapo
абе хора има ли някво инфо колко ще струва и кога ще се появи тзи телефон :)
Идеален телефон! Супер изчистен и стилен дизайн, доволно количество функции, че има и 3G поддръжка! Дано и новината за ниската цена се окаже истина и това може да е следващата ми машинка :D
Този телефон има проблем с микрофона.Почти никой не ме чува или звука се накъсва!
Колебая се м/у този тел и Нокиа 2600 класик,кой да избера
i az imam tozi telefon i sam dovolen ot nego