Panasonic VS6
Re: Panasonic VS6
abe znaete li dali ima takiva temi za panasonic/osven tezi deto sa v telefona-qrko zeleno, tamno 4erno i morsko sinio/ i ako ima kak se ka4vat
Здравейте всички. Имам този телефон от 1 година. Не съм много доволен. Bluetooth-а е отрязан супер много. Могат да се приемат файлове до 1мб и само определени файлови разширения.. Pacolan как си успял да качиш теми и игри? Ако искаш сподели на майл-а ми.. И един въпрос ако се преинсталира софтуера дали Bluetooth-a ще си работи нормално?
А може ли да ми пратите снимки,видео клипчета заснети с Panasonic VS2
[email protected]
Пишете и модела на телефона че съм дал да ми пратят за няколка телефона
[email protected]
Пишете и модела на телефона че съм дал да ми пратят за няколка телефона
-
- Регистриран: 02 юни 2007, 18:18
Re: Panasonik VS6-podrobnoo INFO !!!
Pacolan знаеш ли как се правят рингтоновете над 5 секунди без да ми иска ключ?Ако и някой друг знае да пише
-
Pacolan знаеш ли как се правят рингтоновете над 5 секунди без да ми иска ключ?Ако и някой друг знае да пише
-
Или ако някой има да даде ключа разбира се ако иска
Телефона като цяло не е лош, но пемтта вярно е малко, при положение, че има МР3. Дисплея беше най-фрапираща функция в него и наистина е добър. Чисти и ярки цветове, гладък образ, не иглежда ни най.малко пикселизирано. На живо изглежда чудесно.
има софтуер за инфрареда, който се инсталира на компа и чрез него можеш да качваш големи файлове, напр. мр3. Името беше нещо като panasonic infrared-handset manager
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 15:02
Много е тъп като дизаин ,но има добри харектеристики.
За всички притежатели на Panasonic VS6:
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=244404
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=244404