OT-C825
Alcatel OT-C825
ето го телефона
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Alcatel OT-C825
Поздравление за бързината!!!
Няколко думи за тела, нещо като първи впечатления. Много читав екран, свестен звук на плеъра-средносилен, но много тих през слушалките.
По-лесно ми е да кажа какво няма /сравнен с класа си/:
1. Радио
2. Имейл
3. EDGE
4. Гласово набиране и функции
5. Светкавица и автофокус
6. 3G
За дългогодишни ползватели на марката, ще е лек проблем ергономиката на апарата. Все пак това е първия слайдер на Алкател. Малко са близо бутоните ОК и стрелките. Указателя също е нов, информацията за обажданията е доста подобрена. Като цяло менюто е станало малко по-сложно, но това може би е нормално предвид увеличените функции.
Като цяло съотношението цена-качество е типично алкателско, т.е. отлично. И малко екзотика - телефона се продава с 5 години гаранция!?!?!!!!
Няколко думи за тела, нещо като първи впечатления. Много читав екран, свестен звук на плеъра-средносилен, но много тих през слушалките.
По-лесно ми е да кажа какво няма /сравнен с класа си/:
1. Радио
2. Имейл
3. EDGE
4. Гласово набиране и функции
5. Светкавица и автофокус
6. 3G
За дългогодишни ползватели на марката, ще е лек проблем ергономиката на апарата. Все пак това е първия слайдер на Алкател. Малко са близо бутоните ОК и стрелките. Указателя също е нов, информацията за обажданията е доста подобрена. Като цяло менюто е станало малко по-сложно, но това може би е нормално предвид увеличените функции.
Като цяло съотношението цена-качество е типично алкателско, т.е. отлично. И малко екзотика - телефона се продава с 5 години гаранция!?!?!!!!
Къде се продава?И каква му е цената?С 5 год.гаранция?Предполагам че го притежаваш,щом споделяш впечатления?Звука на плейъра наистина ли е тих?А пробвал ли си през блутут стерео слушалки как е?А камерата какви снимки прави?Благодаря предварително!
Виж тук
http://www.handybg.com/?p=3&m01=1&m02=1&m03=1
Лично аз го взех по промоцията за 200 лв с карта 1 гб.
Тих е през слушалките. С блутут слушалки не съм пробвал. За мен звуците на телефона не са много силни, но нямам много опит с плеъри, най-добре си го чуй сам и прецени. Звукът е добър, но сякаш леко му липсват басите. Камерата е добра, но добра като за телефон. Все пак няма светкавица и автофокус, но има доста настройки и то работещи. Видеото и диктофонът са ОК
http://www.handybg.com/?p=3&m01=1&m02=1&m03=1
Лично аз го взех по промоцията за 200 лв с карта 1 гб.
Тих е през слушалките. С блутут слушалки не съм пробвал. За мен звуците на телефона не са много силни, но нямам много опит с плеъри, най-добре си го чуй сам и прецени. Звукът е добър, но сякаш леко му липсват басите. Камерата е добра, но добра като за телефон. Все пак няма светкавица и автофокус, но има доста настройки и то работещи. Видеото и диктофонът са ОК
Моделчето е добро,и аз го разгледах в Handy.Само една поправка,това не е първият слайдер на Alcatel-E260/E265 са първите.
Да, грешката е моя. Външно телчето е мноо симпатично,а и кафевия цвят много ме кефи. По-нататък ще кажа как държи батерията му.
Батерията държи около 7 дни и това е най-доброто което алкател са предлагали до сега
Чак пък най-доброто?! Най-държеливия ми алкател досега изкарваше до 10 дена при минимална потреба, но всички /3 бр/ изкарваха поне около седмица.
Иначе С825 засега изкарва 2 дена макс., при ок. 1 час разговори на ден и 5-10 мин музика.
Иначе С825 засега изкарва 2 дена макс., при ок. 1 час разговори на ден и 5-10 мин музика.
Edna priqtelka ima tozi telefon i mi dade da go porazgledam.4estno kazano snimkite se otvarqt dosta bavno-nz dali tova e problem na telefona kato cqlo ili neiniq model ima nqkakvi problemi.Muzikata ne e mn silna za muzikalen telefon.Dizaina mu mi dopadna.A i tazi oferta na Handy s 5god. garanciq e dosta primamliva.Vse pak koito e haresal telefona da ne se kolebae mnogo, za6toto na tazi cena nqma da nameri ne6to po-dobro.Sa6to taka i podaraka kam nego - 1gb karta pamet, kooqto po princip struva okolo 30lv. Spored men telefona si zaslujava parite.
Въпрос към имащите този телефон - като си свържа телефона с компютъра и всичко си е окей. Но като тръгна да си качвам музика, не мога да го наглася да го качва в слот картата, а не в сим каратата. Помощ?