BenQ-Siemens E71
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Re: BenQ-Siemens E71
Или те са объркали или ти...
Телефона е с 262 K цвята в това бъди сигурен.
Телефона е с 262 K цвята в това бъди сигурен.
Това с оставането на отпечатъци е странно.Какъв цвят ти е?АКо е Onyx Black би трябвало да има специално покиритие против това.Питам,защото в магазините,които съм го виждал мисля,че не е с него.
-
Никъде в БГ го няма във вариант Onyx Black или поне аз неуспях да намеря такъв вкземпляр,затова си го взех в Dark Sylver ноо много отпечатъци...
Аз знам по принцип, че Dark Silver е с покритието против пръстови отпечатъци, а не Onyx Black. Видях го със собствените си очи и то не веднъж и определено не беше в черната разцветка.
Да,вярно,и аз сега погледнах и наистина Dark Silver би трябвало да е,но изглежда не е вярно.
Не знам, аз като го видях в Глобула беше тъмно сребрист и отпецатъци от пръстите ми след това нямаше! Пък и деня беше горещ тогава и ръцете ми бяха потни.
Или при теб са сбъркали нещо?!
Или при теб са сбъркали нещо?!
-
- Регистриран: 20 апр 2007, 20:41
bace toq telefon ima perfekten displei sys 262K cvqta
Dark Silver се цапа без проблеми.Може да остане чист само ако го държиш отстрани което е изнервящо.Съвета ми е да не се заглеждаш много много и да го почистваш на няколко дена
-
Имам проблем и той се състои в това, че първите 7-8 сек. от mp3 мелодията за прозвъняване не се чува, а телефона само вибрира,което е супер дразнещо.С 41-ва версия на софта съм.При всички ли е така или някой е решил този проблем било с по-горна версия на софта или нещо друго?
imam go tozi tel i ne sim maximalno dovolen ot nego mnogooe baven kato mu se sloji 256 mb karta i + towa predi 2 dena go dadoh na remont displeya mu zapocna da pocernyava ne razbrah i zashto