Siemens sx1
Re: Siemens sx1
wapreki 4e e star model o6te e mnogo aktualen
a we imali mp3 za vhodq6ti obajdaniq telefona
ISKAM DA KAJA NA SI4KI KOITO SE MISLQT ZA GOLEMI KAPACITETI PO VUPROSA 4E PURVIQ KOMUNIKATOR V SVETA VUOB6TE E SIEMENS SX45!!!!!!!!!!!11
SLED NEGO IZLEZE NOKIQ 7650(DOSTA "REVOLIUCIONNA" ZA VREMETO SI NAISTINA).
O6TE NE6TO - PRINCIPNO TREA EDNO DA E QSNO - SIEMENS VINAGI SA BILI PIONERI V MOBILNITE KOMUNIKACII, TA TE SA SUZDALI I IZGRADILI PURVATA PURVATA MREJA I SA PUSNALI PURVITE SPUTNICI DA GO EBA! TO4KA!
SLED NEGO IZLEZE NOKIQ 7650(DOSTA "REVOLIUCIONNA" ZA VREMETO SI NAISTINA).
O6TE NE6TO - PRINCIPNO TREA EDNO DA E QSNO - SIEMENS VINAGI SA BILI PIONERI V MOBILNITE KOMUNIKACII, TA TE SA SUZDALI I IZGRADILI PURVATA PURVATA MREJA I SA PUSNALI PURVITE SPUTNICI DA GO EBA! TO4KA!
mnogo sam dovolna ot va6ite telefoni. nadqvam se i za napred da rabotim zaedno.
az imam siemens cx1 no telefona mi vse se restartira...neznam kade mu e problema nqkoi 6e kaje li...dali softuera e za smqna????:(
PoVrEdA
zdr na vsi4ki az imam siemens sx1 ,no kato porabotis 1-2min telefona ili zakisva ili se restartira bateriqta mu vseki pyt pokazva razli4no nivo primerno v4era e zareden i ne e polzvan utre e mnogo malko dali tova ne6to e ot baeriqta nqkoi moje li dami kaje?
Re: PoVrEdA
Най-вероятно проблема е в софтуера, но за да е 100% сигурно просто смени батерията с тази на друг апарат Сименс и тествай - батерийте са едни и същи за моделите от 2004 до 2006 година.
Re:SX1 HeLp-SoFtWaRe
hora kato vkliu4a gsm'a mi izliza nadpis 4e ima sistemna gre6ka i ze izklu4va pro4etoh 4e moje da se formatira s koda *,# i 4ervenoto buton4e i.tn. no pri men ne stana softuera li trqbva da si slagam otnovo i ako e taka molq nqkoi da mi pomogne i da miobqsni kak stava i kak 6te svarja gsm s kompa po usb-to e-mail:[email protected] 4akam nqkoi da mi pomogne :(
Re:SX1 ako nqkoi znae da mi pomogne
hora kato vkliu4a gsm'a mi izliza nadpis 4e ima sistemna gre6ka i ze izklu4va pro4etoh 4e moje da se formatira s koda *,# i 4ervenoto buton4e i.tn. no pri men ne stana softuera li trqbva da si slagam otnovo i ako e taka molq nqkoi da mi pomogne i da miobqsni kak stava i kak 6te svarja gsm s kompa po usb-to e-mail:[email protected] 4akam nqkoi da mi pomogne :(
телефона е луд. всеки който пише против него явно не е работил с него достатачно за да разбере всичките му особености. оня пич дето вика че средноро му копче е бъгаво явно е имал телефон прецакан нещо баталисан
СХ1 е един от най свободните смартфони със simbyan 6.0. процесора му може да се овърклокне до 190MHz което не е желателно при горещо време. работят му какви ли не приложения. чете офис пакет word excel чете книги чете DivX със субтитри чете игри от N-gage аз лично съм играл Tony Hawks Pro Skater качество като на комп.има най различни интернет браузъри експлорери програми за поддръжка на системите. може да бъде моднат да работи под simbyan linux. може да се използва като дистанционно на телевизори през IrDa или дА контролира компа през bluetooth. за феновете на диабло.. имах диабло на телефона си....
страхотен телефон, но му счупих дисплея търся си стар за части
СХ1 е един от най свободните смартфони със simbyan 6.0. процесора му може да се овърклокне до 190MHz което не е желателно при горещо време. работят му какви ли не приложения. чете офис пакет word excel чете книги чете DivX със субтитри чете игри от N-gage аз лично съм играл Tony Hawks Pro Skater качество като на комп.има най различни интернет браузъри експлорери програми за поддръжка на системите. може да бъде моднат да работи под simbyan linux. може да се използва като дистанционно на телевизори през IrDa или дА контролира компа през bluetooth. за феновете на диабло.. имах диабло на телефона си....
страхотен телефон, но му счупих дисплея търся си стар за части