Siemens C65
Re: Siemens C65
tfa e super skapan telefon...ve4e edva go izdyrjam ...mn me tfari basi bokluka...samo sa isklu4va,i si prai kot iska
-
- Регистриран: 25 май 2007, 14:41
Brat mi ima takuv i e mnogo gotin.Na 2 puti dava problemi s softuera ama se opravi i vur6i strahotna rabota.
-
- Регистриран: 08 юли 2007, 14:25
Имам Simens C65. Обаче когато го купих забелязах, че има софтуерен дефект - както си стои включен се изключва :(. Не го дадох на сервиз, но предполагам, че щяха да му преинсталират софтуера.
Имате ли идея от къде мога да намеря, т.е. да си дръпна от Интернет софт за моя GSM.
Предварително Благодаря.
Имате ли идея от къде мога да намеря, т.е. да си дръпна от Интернет софт за моя GSM.
Предварително Благодаря.
do skoro imah tak1v tel. ... men si me kefi,v1preki 4e ne e koi znae kvo (:
-
- Регистриран: 01 фев 2008, 14:40
AMI...az predi imah tak1f telef0n.., ima kamera... organaizer sishto ima mai.. N0 imashe edin pr0blem izkluchvashe mi se tela :} bl0kvashe se
Това се оказа най-големия провал на Сименс. На мен също ми изключваше и побързах да го разкарам. Имаше и други дефекти.
-
- Регистриран: 24 дек 2010, 20:45
Siemens C65
Вече 5 години заедно...
Много съм доволна от Siemens и съжалявам, че вече не произвеждат телефони :(
Много съм доволна от Siemens и съжалявам, че вече не произвеждат телефони :(
Да - тела е супер и аз едвам се разделих едно време с него, но сега когато колегата отнякъде изнамери такъв не мога да му се нарадвам :D
Спомням си как му сменях софта на v51 или v52 май беше със Serial кабел и с ъпдейта можеше да чете .3gp, а без него не можеше и оттогава обичам да си модвам телефоните на макс (woo)
Спомням си как му сменях софта на v51 или v52 май беше със Serial кабел и с ъпдейта можеше да чете .3gp, а без него не можеше и оттогава обичам да си модвам телефоните на макс (woo)
Единият ми Siemens също изкара 5 години служба, а другия 3. И двата са още работещи, но батерията (оригиналната) на по-стария изкарва едва няколко часа.