OT-C825
Re: Alcatel OT-C825
Да ви питам ... абе горната част от телефона като отворен и като го натисна в долната част ( хахахаха натискам долната част от горната част на телефона) леко се клатушка. Нормално ли е или да го дам на Хенди да ми го оправят?
Moje bi prosto telefona ima luft :)
моя при отворено положение не се клатушка и няма луфтове. Но при затворено положение долната част на горния панел има лек вертикален луфт /сигурно е нормално щото е кухо отдолу/, а също и лек страничен луфт, което лично мен повече ме дразни.
Преди малко държах на една позната ЛЖ-то, ми и то има луфт, даже по-голям от на моя. Явно доста от слайдерите са си кекавички в това отношение...
Преди малко държах на една позната ЛЖ-то, ми и то има луфт, даже по-голям от на моя. Явно доста от слайдерите са си кекавички в това отношение...
Олиии а аз половин час описвах долната част на горната част на еди кво си :) луфтове муфтове.
Ми моят при затворено положение има лек вертикален луфт. При отворено също лек ... добре. Значи е нормално.
А принципно това може ли да се оправя? В смисъл ... ако се влоши, да го дам да ми го ръчнат, да не се мъча? :)
Ми моят при затворено положение има лек вертикален луфт. При отворено също лек ... добре. Значи е нормално.
А принципно това може ли да се оправя? В смисъл ... ако се влоши, да го дам да ми го ръчнат, да не се мъча? :)
-
- Регистриран: 12 юли 2007, 21:08
Телефона е почти перфектен за тази цена,НО след като си го взех си качих песни на картата,всичко беше ОК,НО втория път когато исках да кача не стана.и незнам дали проблема е в телефона или в комп.ми? но ми показва че изобщто не може да открие телефона.някой има ли представа какво е станало? :(
имам телефона от два дена эасега всичко му е ок луфта е съвсем в нормални количества муэиката му е достатъчно силна и преэ слушалките на еквилаиэер soprano едвам си чувам гласа с картата нямам проблем вече три пъти качвах в нея камерата прави много добри снимки поне эа мене са супер в сравнение с sony ericsson k300 има доста функции режими на светлина и ефекти може да се полэва эа web камера само още не съм на ясно как точно с skype за момента съм предоволен от него + тва че всичко е включено кабел,карта,слушалки :притежава всички нужни функций и эа таэи цена мисля че е перфектен!!!!:):):):);0
Офертата на handy звучи и изглежда примамливо. но!
Това е слайдер и както вие споменахте се случва да има луфтове, аз лично се съмнявам лентовият му кабел да издържи повече от 2-2.5 год.
Все пак от алкател може да са направили супер надежден телефон :) което хич не ми се вярва.
Нека му дадем вереме и да видим дали ще се напълнят сервизите на handy.
Това е слайдер и както вие споменахте се случва да има луфтове, аз лично се съмнявам лентовият му кабел да издържи повече от 2-2.5 год.
Все пак от алкател може да са направили супер надежден телефон :) което хич не ми се вярва.
Нека му дадем вереме и да видим дали ще се напълнят сервизите на handy.
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 21:30
Някой ще може ли да даде някакви снимки който са снимани с телефона,че се чудя дали да не си го купя защото наистина ми се вижда мн хубав и на никакви пари;) Благодаря предварително надявам се някой да ми помогне :)
Поредното им музиално телефонче... :) Сега изкарат някой музикален флип с интересен дизайн...супер ще е.
Имам сони ериксон Z 530i на 6 месеца е, заслужава ли си да го сменя с алкатела? Много му се кефя на тоя алкател ама незнам дали ще си струва, иначе съм имала 2 телефона с тази марка и съм повече от доволна но все пак...нов модел с много екстри....а и този лентов кабел, дали няма да се предаде лесно?