BenQ-Siemens E71
Re: BenQ-Siemens E71
Zdraveite,iskam da vi popitam kak da si napravq nastroikite na GSM-a,za da mi se zapisvat direktno failovete,koito si svalqm ot kompa s bluetooth v mikro sd kartata,blagodarq vi predvaritelno
-
- Регистриран: 14 юли 2007, 19:27
По принцип би трябвало като си свържеш телефона с компютъра(с програма от типа на BlueSoleil) да ти излезнат две папки-едната за вътрешната памет,а другата за microSD картата. Просто си копираш файловете някъде във втората папка (мисля че се казваше MMC).
e promocqta za smart 6te e do 30.01.2008
kade moga da go nameriq v sofia za pod 220lv
blagodarq predvaritelno!
blagodarq predvaritelno!
-
- Регистриран: 08 дек 2007, 21:59
spored men tova e super telefon4e na dobra cena
imam 1 vapros az sa ot shumen i ne moga da nameria tozi GSM ako niakoi e ot grada da POMOGNE!!!! PLS
imam 1 vapros az sa ot shumen i ne moga da nameria tozi GSM ako niakoi e ot grada da POMOGNE!!!! PLS
камерата е отвратителна снимките са много тъмни и размазани(а съм задал екстра ка4ество)
-
- Регистриран: 14 юли 2007, 19:27
Телефона не е много надежден - за 6 месеца дисплея ми се прецака по един и същи начин три пъти!!!! (при все че не съм го изпускал нито веднъж) и на третия път ми го смениха с Nokia 6120 срещу доплащане. Keep away- a must NOT buy.
-
- Регистриран: 22 авг 2008, 11:40
Re: BenQ-Siemens E71 USB Cable
На някой да му се намират драйвери за USB кабела DCA-140 защото аз си загубих диска ;(
Ако някой ги има много моля да ми ги прати ;( ;( ;(
Ако някой ги има много моля да ми ги прати ;( ;( ;(
-
- Регистриран: 22 авг 2008, 11:40
ТелеФона го имам от 1 година и 3 месеца нямам никакви проблеми с него сложил съм му 2 GB Карта и работи както с 512 МВ мн съм си доволена :) :) :)
Re: BenQ-Siemens E71 USB Cable
да имам го ако наистина ти трябва може да се свъжеш с мене на 0898-803-800 или на скаип-dopssi