Touch Diamond
Re: HTC Touch Diamond
Между другото излезнала е нова версия на Rom-а 1.37.405.1 WWE и поне според това което намерих в интернет трябва да са оправили мемори лийковете :-)
Здравейте на всички и по специално на MaxMaraa,
имам няколко въпросчета,може да ви се сторят малко елементарни,но ще се радвам ако ми отговорите на тях,защото и аз мисля да си купя такава машинка :)
1.Много ми е чудно от къде и как взима информация за времето и дали дава такава за България?
2.Как става писането,и може ли да се пише на български при положение че телефона се предлага с меню на английски?
3.Чрез тази система WiFi може ли да се ползва този интернет, който се предлага по хотели,летища и т.н.?
Благодаря ви предварително!
имам няколко въпросчета,може да ви се сторят малко елементарни,но ще се радвам ако ми отговорите на тях,защото и аз мисля да си купя такава машинка :)
1.Много ми е чудно от къде и как взима информация за времето и дали дава такава за България?
2.Как става писането,и може ли да се пише на български при положение че телефона се предлага с меню на английски?
3.Чрез тази система WiFi може ли да се ползва този интернет, който се предлага по хотели,летища и т.н.?
Благодаря ви предварително!
Здравей, радвам се да те видя тук :) дано не бъркам човека :)
Времето се обновява през интернет, дава пълна информация за България , дори за други градове, като Варна, Бургас, Пловдив.
Можеш да пишеш и на кирилица, само е необходимо да си качиш resco keyboardq , от там можеш да избереш какъвто език пожелаеш.
Можеш да ползваш интернет, навсякъде където се предлага WiFi
Времето се обновява през интернет, дава пълна информация за България , дори за други градове, като Варна, Бургас, Пловдив.
Можеш да пишеш и на кирилица, само е необходимо да си качиш resco keyboardq , от там можеш да избереш какъвто език пожелаеш.
Можеш да ползваш интернет, навсякъде където се предлага WiFi
Да не би да си мислиш за zviara_d от iPhone-bulgaria??
Да :) сигурно бъркам, ама.. да попитам все пак :)
Много благодаря за инфото!Писах по специално към теб, защото виждам че си доста компетентна в барнаша :)
Бъркаш ме с друг човек най-вероятно.
Само за прогнозите за времето не ме светна как стават нещата :)
А и може да ти стори много тъп въпроса ми, ама това "wireless"(бежичния интернет, който се предлага по обществените места) - WiFi ли е?И последно бързо,удобно ли е писането с тази клавиатура?
Бъркаш ме с друг човек най-вероятно.
Само за прогнозите за времето не ме светна как стават нещата :)
А и може да ти стори много тъп въпроса ми, ама това "wireless"(бежичния интернет, който се предлага по обществените места) - WiFi ли е?И последно бързо,удобно ли е писането с тази клавиатура?
Нещо се замислям да взема телефончето . Има ли някъде хубаво ревю , да кажем на английски ? Или отзиви за телефона?
Чудя се как ще се представи батерията , дали процесорчето е добро (Qualcomm май нямат много добра производителност/Мhz ) , нивото на камерата , качеството на GPS-a ...
Чудя се как ще се представи батерията , дали процесорчето е добро (Qualcomm май нямат много добра производителност/Мhz ) , нивото на камерата , качеството на GPS-a ...
ами maxmaraa e качила снимки правени от телефона, за батерията пак е писала, като цяло прочети всички мнения за телефона и ще си отговориш почти на всички въпроси
Мерси много за ревютата !