Touch HD
Re: HTC Touch HD
По - добре да не се стараят много, че виждаме от много старания какво става със Windows, в момента WM е чудесен и ще има конкуренция може би единствено от страна на Android.
Искам да ви споделя нещо, на база опита ми с различни телефони и ОС, и най-вече windows mobile i touch flo:
Забелязали ли сте, че на демо-та на windows базирани телефони с променен интерфейс ( htc touch flo, samsung omnia ) никога ама никога или поне много рядко показват
1) контактите
2) е-майлите
Защо е така:
ами защото контактите и е-майлите са си същите грозни клиенти, каквито винаги са били - стандартните за windows mobile !
те са:
- неудобни за пръсти, само с писалка
- грозни
- нефункционални.
Например при iphone ме кефи, че прегледа на html е-майли става с embeded safari. т.е. е-майлите си ги преглеждаш като обикновена уеб страница с чудесния браузър сафари.
при nokia e71 и симбиан e подобна функционалността - в е-майла има attachment.html, който се отваря с вградения браузър и се гледа без проблеми.
Е в уиндоус не е така ! Там въпреки, че default browser е опера 9.5 ( този готиния, със зуума ) прегледа на е-майли става с internet explorer. което от опит знам е, че ченете на html майли е почти НЕВЪЗМОЖНО !
( говорим за е-майли с богато съдържание - layers и т.н., като news letters да речем ).
за контактите няма какво да говорим ...
така, че съвета ми е:
преди да купувате, прехласнати по наистина добрия touch flo идете в магазин и си поиграйте с контактите и е-майл клиента. и тогава преценявайте
Забелязали ли сте, че на демо-та на windows базирани телефони с променен интерфейс ( htc touch flo, samsung omnia ) никога ама никога или поне много рядко показват
1) контактите
2) е-майлите
Защо е така:
ами защото контактите и е-майлите са си същите грозни клиенти, каквито винаги са били - стандартните за windows mobile !
те са:
- неудобни за пръсти, само с писалка
- грозни
- нефункционални.
Например при iphone ме кефи, че прегледа на html е-майли става с embeded safari. т.е. е-майлите си ги преглеждаш като обикновена уеб страница с чудесния браузър сафари.
при nokia e71 и симбиан e подобна функционалността - в е-майла има attachment.html, който се отваря с вградения браузър и се гледа без проблеми.
Е в уиндоус не е така ! Там въпреки, че default browser е опера 9.5 ( този готиния, със зуума ) прегледа на е-майли става с internet explorer. което от опит знам е, че ченете на html майли е почти НЕВЪЗМОЖНО !
( говорим за е-майли с богато съдържание - layers и т.н., като news letters да речем ).
за контактите няма какво да говорим ...
така, че съвета ми е:
преди да купувате, прехласнати по наистина добрия touch flo идете в магазин и си поиграйте с контактите и е-майл клиента. и тогава преценявайте
Никаде не видях с колко GB карта е в комплекта този модел на HTC
-
- Регистриран: 31 май 2007, 17:02
best phone ever: HTC Touch HD
Не знал дали някой е забелязал, но това би трябвало да е мнение за телефон, а не за операционна система. Това е най-добрия телефон излизал някога. Винаги съм искал да изезе нещо подобно. Даже съм предполагал, че ще е толкова добро. Има някакви предположения, че телефона ще струва 600 евро. Дано да е така.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: best phone ever: HTC Touch HD
Ако го пуснат в България на 1200, май няма дълго да чакам. Във всеки случай, засега това е следващия ми телефон.
Всъщност за това зверче "телефон" звучи презрително ;)
Всъщност за това зверче "телефон" звучи презрително ;)
1254.33 лева в enicomp.com. Има го в саита им,как е вазможно това ? Това ще се провери и май скачам да си го купя ако е истина.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ще съм ти благодарен ако ни държиш в течение с проверката и евентуално покупката :)
Това е много интересно.
Това е много интересно.
Не се хабете да проверявате в Еникомп. Звъннах и ми казаха че трябвало да дойде края на септември, но се забавила поръчката и не било сигурно дали ще дойде до края на октомври. Очакванията им били за коледа да дойде, като се сещате че тогава и цената с тоя курс на долара няма да е тая, според мен. Аз се надявам края на октомври все пак да дойде и до коледа да е вече на цени 1200-1300 лв. Надей се народе.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Според мен на този телефон целта му е не да бутне iPhone. Не знам защо всички си въобразяват че iPhone е лидера сред smartphone-ите.Например - докато Apple продадът 10 милиона смартфона - Нокиа е продала 60 милиона, а RIM (BlackBerry) - около 40 и HTC - около 25.
Off/
Аз не си въобразявам..- първо не е лидер и второ не е и смартфон..
Аз не си въобразявам..- първо не е лидер и второ не е и смартфон..