Asus M530w

Barba
Регистриран: 29 окт 2008, 15:23

Asus M530w

Мнение от Barba » 03 ное 2008, 20:24

Telefonut ima svetkavica !

KozloduyBG
Регистриран: 08 юни 2009, 22:27

Re: Asus M530w

Мнение от KozloduyBG » 08 юни 2009, 23:02

Телефона има УЖАСНО слаба батерия, така че, който се е навил да си го купува заради \"супер яката 1200 mAh батерия\" да се преориентира към някой друг модел с доказани характеристики на батерията! Случвало ми се е за ден да го зареждам по 2 пъти! Половин час в wifi режим, 30 мин. разговори и 20 мин. музика - батерията е аут.
Очаквах от Windows Mobile малко повече опции за персонализиране и т.н, но ми е адски дървен... Вградения файлов мениджър не може да мести файлове (елементарна операция!) както и супер шибаното и изнервящо браузване на папките ... 4-5 кликвания само за да си влезеш в мемори картата ... Шибан и муден мултитаскинг .. Язък за 400 и кусур мегахерцовия Марвел незнам си кой процесор ... Нито една програма от вградените, в менюто си няма простичката опция EXIT.
Инак клавиатурата е супер удобна за писане на мейли, чат (Skype mobile), удобен (но малко дървен) мейл клиент, който се конфигурира лесно. На тъмно всички бутони са осветени равномерно и не дразнят очите. Хубав дисплей, въпреки, че е 65 хил. цвята се представя много добре (не е пикселизирана картината). Звука от говорителчето е на ниво и се чува добре .. Има егати Call history-то!
Все пак телефона е добър за цената си (на мен ми излезе 320 лева нов), евтина алтернатива е на Нокиа от този клас или някой Палм ...
Върши ми работа, но батерията е ужас ..!

Отговори