Touch Diamond

Sony Ericsson K800i
Регистриран: 05 фев 2008, 19:28

Re: HTC Touch Diamond

Мнение от Sony Ericsson K800i » 20 окт 2008, 13:06

Ami trqbva da ppishe v nastroikite za meniyto.Sigyren sum che moje da se opravi,prosto taka e naglasen

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 21 окт 2008, 23:05

Ако правилно те разбирам имаш проблем с Thouch FLO 3D. Или си го деактивирала или по някаква причина то не работи, защото казваш че от самото начало е така. Зависи и откъде е купен апарата.
Ако си го деактивира би следвало да можеш да си го активираш от Settings-Personal (ако не се лъжа, че не съм вече с този телефон) или някъде в Settings имаше възможност за избор какво да ти се показва на десктопа и там трябва да се сложи отметка на Thouch FLO 3D.

st30gb
Регистриран: 18 мар 2007, 18:25

GPS lag

Мнение от st30gb » 29 окт 2008, 09:10

За всички, които се чудят дали да си купят този телефон и искат да ползват GPS - има проблеми - сигнала от GPS пристига със закъснение от 4-5 сек. Направих следния тест със diamond i HTC3600 - една и съща версия на iGO (8) и на двата, 3600 реагира почти веднага след тръгване ( започна да отчита скорост ), а diamond-a след 5-6 сек. При спиране на светофар diamond-a отчита скорост 0км/ч. след същите 5-6 сек., а 3600 - веднага. Това е голям проблем с навигацията, тъй като при движение с по-висока скорост тези 5-6 сек. са достатъчни за да се подмине пресечка. От xda-developers смятат, че проблема е в GPS-а на diamond. Повече информация тук: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411156

jana_sn
Регистриран: 30 окт 2008, 09:58

Мнение от jana_sn » 30 окт 2008, 10:06

Много красив дизайн (особено за жена), но трудничък софтуеър... (по мое мнение). Имам НТС Touch Diamond от един месец. Макар и много красив продължава да ми е труден за използване. Искам да го заменя за по-дълго употребяван от моя телефон Apple i-phone или Samsung Omnia i-900. Ако някой проявява интерес, моля да ми пише:)

kuni_84
Регистриран: 29 окт 2008, 19:17

Мнение от kuni_84 » 31 окт 2008, 02:45

Tozi fon ne struva pokrai OMNIATA

Rampeidj
Регистриран: 04 ное 2008, 12:01

Мнение от Rampeidj » 07 ное 2008, 13:00

HTC - то е много добро не знам за omniqta но доколкото чета коментари и мнения е по кофти. Пък и като и видях менюто жеднага се отказах да я си я купя. С HTC- се работи много приятно и леко. Е това е според мен. Пък и това ми е първия телефон от този клас.

Rampeidj

Мнение от Rampeidj » 08 ное 2008, 15:15

Вече си инсталирах gps-a сега се опитвам да си инсталирам skypa обаче имам проблем. Като го пусна да се инсталира ми пише че не е валиден за pocket pc. А пък тоя skype го изтеглих от официалния сайт и пише за windows mobile. Може ли някой да ме посъветва мещо моля ви се.

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 08 ное 2008, 23:54

Нали имаш предвид това, че cab файловете се прехвърлят на покета и от там се стартират и инсталират, а ехе файловете се стартират от РС през Windows Mobile Device Center (за Виста).
Ето Фринг ако искаш, ползвала съм го на Диманта без проблеми.
http://www.fring.com/download/

Tuch_Polsun
Регистриран: 09 ное 2008, 20:37

Мнение от Tuch_Polsun » 09 ное 2008, 20:44

От 1 седмица имам телефона и мога да кажа че е прекрасен, въпреки негативните коментари които изчетох тук. GPS-а ми е на Garmin и работи просто великолепно и то с голяма точност, няма никакво забавяне дори и при висока скорост. Който е решил да си го купи няма да съжелява. Мисля че и HP 3**C е негов еквивалент в по-евтин вариант, ако ви се струват мн праите за него. Ако някой има въпрости по телефона с радост бих помогнал с каквото мога. АА бях прочел че процесор е твърде бавен и муден, да така е но при почти паднала батерия, коети мисля че е нормално.

Rampeidj

Мнение от Rampeidj » 07 дек 2008, 18:40

Искам да попитам тоя windows за тези телефони прави ли си някакви темп.файлове като нормалния windows и ако прави каде са и трябва ли да ги почиствам от време на време. В магазина кадето си купих телефона попитах и там ми казаха че му давам един пълен растарт на телефона и всичко си е готово. Обаче така ще си загубя всички настройки и данни които имам на телефона.

Отговори