Touch HD
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: HTC Touch HD
Мерси за хубавите линкове!
Има ли някъде клипче на видеотест на HD-то? Т.е. да видя реално как плейва клип с висока резолюция.
Според мен зависи от формата на видеото и битрейта, все пак дори да е с бърз процесор сигурно ще му трябва време докато оптимизират софтуера...
Има ли някъде клипче на видеотест на HD-то? Т.е. да видя реално как плейва клип с висока резолюция.
Според мен зависи от формата на видеото и битрейта, все пак дори да е с бърз процесор сигурно ще му трябва време докато оптимизират софтуера...
Искам да попитам колко държи батерията при нормално ползване (говорене, mp3, wifi)? Имате ли идея как се представя при възпроизвеждане на dvdrip-овете по торентите (640х480)? Дали ще има накъсване?
Появи се добро ревю http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-touch-hd.shtml .За съжаления няма видеотест,но от графиката се вижда че не се справя особено добре с видео....Аз се надявам че ще го поправят скоро с някой фърмуеър.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Е-е-е браво на тебе :) Как го надуши, аз вчера гледах сайта (www.mobile-review.com) - нямаше го!
Жив и здрав :))
Жив и здрав :))
Айде да ми е честит. Вчера го получих. Все още обаче съм в процес на разглеждане, настройване, качаване на програми, снимки, музика . За видеото не остана време, че трябваше да дърпам от нета. Мисля че имаше доста писано за ХД и затова няма да ви обременявам с моето много кратко запознанство с него. Уикенда обаче ще го скъсам от работа и тестове, вкл. с видео, субтитри и т.н. При мен зацикляше , щото отварях по няколко неща, докато се науча че дори да затворя някоя програма тя си е активна. Ако има време ще го дам на познат, който е имал поне 4-5 ПДА да го види да даде компетентно мнение. РОМа е 1.12.401.3 (22273) WWE, някой знае ли къде мога да проверя за по-нов и няма ли опасност да се сбъка нещо с по-нов РОМ.
Както и можете да предположите, програмите правени за Даймънд/Про не тръгват за сега. Същото се отнася и за повечето игри, излизат на 1/4 на екрана. За сега Принца на Персия е горе долу ОК, остава съвсем малко от екрана , който да не се заема от играта. Скайпа си тръгна от раз, някъде бях чел че имало проблем с Даймънд, е няма проблеми и с 2 ХТС-та, личен опит. На дисплея на ХД , снимките които съм правил през деня с 2МП камера на SE V630, изглеждат сякаш са правени от цифров апарат.
Както и можете да предположите, програмите правени за Даймънд/Про не тръгват за сега. Същото се отнася и за повечето игри, излизат на 1/4 на екрана. За сега Принца на Персия е горе долу ОК, остава съвсем малко от екрана , който да не се заема от играта. Скайпа си тръгна от раз, някъде бях чел че имало проблем с Даймънд, е няма проблеми и с 2 ХТС-та, личен опит. На дисплея на ХД , снимките които съм правил през деня с 2МП камера на SE V630, изглеждат сякаш са правени от цифров апарат.
да телефончето сие добро но да се надяваме да оправят видеото с субове , IGo8 бачка
И аз го взех телефончето, събовете не ме интересуват, не ми трябват, чакам новия CorePlayer.
А кой iGo 8 работи и откъде?
А кой iGo 8 работи и откъде?
За информация - днешният Supernatural - 624х352 24 fps 1118 kbit/s върви идеално неконвертиран с High настройки.
Някой има ли идея защо Core player-a (0.72rc1.cab) след инсталацията ми дава някаква грешка и не се стратира. Дава следното съобщение : "Неочакван бъг в програмата. Моля изпратете crash.txt на разработчиците."
Много стара версия.
Намери си 1.2.5 (последната), пиши ако не я намираш.
Намери си 1.2.5 (последната), пиши ако не я намираш.