Touch HD
Re: HTC Touch HD
crapmail, прати на лично съобщение линк, че не намерих такава която да тръгне. Писал съм ти няколко лични , но така и не получих обратно.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Да ти е честит! Айде пишете вече как се движат нещата, във вашите ръце е накъде ще наклони везната напролет като бия шута на нокията :)
Пролетта е далеч ;)). Какво има да наклоняваш везните до тогава ще се знае много повече, ще има нови продукти и може би ще промениш мнението си няколко пъти. Ако се колебаше за момента разбирам.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Още по-добре, ако пуснат нещо по-добро. Пък и мнението не си го променям толкова често, споко :)
Никой ли няма да каже колко му държи батерията при нормално ползване (разговори, wifi, mp3) и ак се представя при възпроизвеждане на dvdrip-овете по торентите (640х480)?
Само за батерията мога да отговоря , че издържа при мен около 2 дни с включен през голяма част от времето 3G режим.
Благодаря за отговора. Но 2 дена не е ли малко? В характеристиките му пише, че издържа доста повече.
има проблем с видеото ЛАГВА но се надяваме да се намери решение :(
Хехе, ако кара 2 дена си е ОК. При мен изкарва по 1 ден, все още доста го ровичкам, и качвам разни програми и т.н. WiFi-to и Блутуута обаче не ги ползвам кой знае колко много - 1-2 часа вечер вкъщи.
За видеото, ако не го ползвате редовно и не сте адски маняци може да се преживее. С Core player ми се струва че върви по-плавно от колкото с TCPMP-то. Може да има и нещо от настройките, и на 2-те програми са ми фабрични. На корплеъра обаче не върви AC-3 аудиото. Качил съм Бягство от затвора 4-11 и върви по-добре на Core player. Ace ade 2 в ДВДРип с бг аудио тръгва само на TCPMP, който поддържа AC-3 . Качил съм и едно клипчета на песни с не особено качествена картина и няма проблеми.
Макар и да насича видеото като видите каква картина и размер излиза на дисплея ще позабравите лагването. А съм сигурен че ще изкарат някой плеър или РОМ, който да се справя доста по-добре.
Като цяло телефона си е кеф. Дисплея е уникален, поне не на слънчева светлина. Повечето програми тръгват без проблем, iGO, Skype, Googlemap, Реско клавиатура (БГ), WIMP (все още не съм си играл с нея обаче) Total commander, Registry editor, и т.н. Качил съм за сега една игра - Prince of Percia, заема почти целия екран и има много добра графика.
За видеото, ако не го ползвате редовно и не сте адски маняци може да се преживее. С Core player ми се струва че върви по-плавно от колкото с TCPMP-то. Може да има и нещо от настройките, и на 2-те програми са ми фабрични. На корплеъра обаче не върви AC-3 аудиото. Качил съм Бягство от затвора 4-11 и върви по-добре на Core player. Ace ade 2 в ДВДРип с бг аудио тръгва само на TCPMP, който поддържа AC-3 . Качил съм и едно клипчета на песни с не особено качествена картина и няма проблеми.
Макар и да насича видеото като видите каква картина и размер излиза на дисплея ще позабравите лагването. А съм сигурен че ще изкарат някой плеър или РОМ, който да се справя доста по-добре.
Като цяло телефона си е кеф. Дисплея е уникален, поне не на слънчева светлина. Повечето програми тръгват без проблем, iGO, Skype, Googlemap, Реско клавиатура (БГ), WIMP (все още не съм си играл с нея обаче) Total commander, Registry editor, и т.н. Качил съм за сега една игра - Prince of Percia, заема почти целия екран и има много добра графика.
CorePlayer са се погрижили вече за Qualcomm чипсета и по спец. заради HTC Touch HD